شناسهٔ خبر: 70737626 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: حوزه | لینک خبر

لزوم نگاه جامع به همه طیف های مخاطب در تولید برنامه های مناسبتی سیما

مدرس و پژوهشگر رسانه بر ضرورت نگاه جامع به همه طیف های مخاطب در امر تولید برنامه های مناسبتی سیما تأکید کرد.

صاحب‌خبر -

دکتر معصومه نصیری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه با بیان این که در ایام پیش رو شاهد پخش سری جدید ویژه برنامه های مناسبتی تلویزیون همچون"حسینیه معلی" و "محفل" خواهیم بود، اظهار داشت: آن چه مهم است این که در تولید و پخش این گونه برنامه ها باید نگاه جامع و کامل به همه اقشار جامعه وجود داشته باشد و لذا نباید هدف گذاری مخاطب ناظر به قشر و یا طیف خاصی باشد.

وی افزود: به دیگر سخن، همه گیری و شمولیت حداکثری باید در برنامه های مناسبتی مثل محفل و حسینیه معلی مشهود باشد به نحوی که مردم پژواک نگاه و صدای خود را نسبت به آن مناسبتی که برای آن تولید برنامه شده ببینند و بشنوند.

مدرس و پژوهشگر رسانه همچنین گفت: از سوی دیگر باید این برنامه ها نقطه زنی هم داشته باشند چون در فرصت اندک باید بتوانند بهترین و بیشترین دستاورد را ارایه کنند و بدین سان، چراغ هایی را در ذهن مخاطب نسبت به یک رویداد و یا موضوع برافروزند تا در عین برخورداری از جذابیت های بصری و نگاه همه جانبه، وظیفه هدایتگری نیز داشته باشند.

نصیری خاطرنشان کرد: در این میان مسلم است که هر چه از منظر فرهنگی و هنری این برنامه های مناسبتی سطح بالاتری ارایه دهند، میزان توفیقشان هم بیشتر است و لذا می بایست بکوشند که بخش هایی از ضمیر ناخودآگاه مخاطب را به شکل غیرمستقیم مورد هدف قرار دهند و مهم این است که مخاطب آن معنا و مفهوم را بدون هر گونه زاویه و دروازه بانی بپذیرد و در لایه های شناختی ذهن خود قرار دهد.

مدرس و پژوهشگر رسانه در خاتمه یادآور شد: زبان و قالب انتخابی برای القای پیام باید غیرمستقیم و اثرگذار باشد تا به این وسیله معانی عمیق و ماندگاری به مخاطبان انبوه تلویزیونی منتقل گردد.

انتهای پیام