شناسهٔ خبر: 70737424 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: جهان نیوز | لینک خبر

دو مقام صهیونیست: کافی نیست باید بیشتر بکشیم!

صاحب‌خبر -
به گزارش جهان نیوز به نقل از کیهان، هرتزی هالیوی رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی در جمع فرماندهان این رژیم خواستار تداوم نسل‌کشی فلسطینیان شد. «گیورا ایلند» ژنرال بازنشسته ارتش رژیم و معمار «طرح ژنرال‌ها» هم، همزمان خواهان تشدید فشارها و محاصره هرچه بیشتر این باریکه شده است!
 
رژیم صهیونیستی با حمایت و پشتیبانی غرب، تمامی امکانات خود را برای نسل‌کشی در غزه، باریکه‌ای که از هرسو در محاصره قرار دارد، به کار گرفته است. زنان و کودکان این منطقه روزانه با سایه مرگ و ویرانی زندگی می‌کنند. با وجود این، به نظر می‌رسد عطش صهیونیست‌ها برای خشونت و جنایت پایانی ندارد و آنها همچنان در پی حذف ملت فلسطین و نابودی مقاومت مردمی هستند که تنها خواهان آزادی و حق زندگی در سرزمین خود هستند.
 
در همین رابطه ایرنا و به نقل از العربی‌الجدید نوشته است، «هرتزی هالیوی» در بازدید از منطقه جبالیا در شمال نوار غزه، در جمع فرماندهان یگان‌های ارتش رژیم اشغالگر، از تداوم نسل‌کشی در غزه تا زمان بازگشت اسیران این رژیم سخن گفت آنجا که گفت: «ما از اقدامات خود دست برنمی‌داریم و حماس را به نقطه‌ای می‌رسانیم که بفهمد باید تمامی اسیران را بازگرداند. اگر حماس این کار را انجام ندهد، شمار بیشتری از فلسطینیان را اسیر و یا به قتل خواهیم رساند.»
 
همچنین به گزارش خبرگزاری فارس، روزنامه عبری‌زبان «یدیعوت آحارونوت» یادداشتی از ژنرال بازنشسته «گیورا ایلند»، مهندس «طرح ژنرال‌ها»، منتشر کرد که در آن استراتژی نظامی «اسرائیل» در جنگ غزه را مورد انتقاد قرار داده است. او نوشت: «فشار نظامی به تنهائی برای دستیابی به اهداف مورد نظر اسرائیل کافی نبوده است.»
 
این ژنرال بازنشسته در یادداشتی با عنوان «نتایج جنگ غزه: فشار نظامی کافی نیست»، به بررسی اشتباهات راهبردی اسرائیل در جنگ با حماس پرداخت. او تاکید کرد که «تشبیه حماس به داعش بر اساس روایت آمریکایی اشتباه بود؛ چراکه حماس تنها یک گروه تروریستی نیست، بلکه حکومتی است که غزه را اداره می‌کند و در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ به اسرائیل اعلام جنگ کرد.»
 
او به سه روش پیشنهادی برای فشار بر حماس اشاره کرد: 1- تشدید تحریم اقتصادی برای ایجاد نارضایتی عمومی که اکنون به شکل تدریجی در شمال غزه اجرا می‌شود. 2- حمایت از یک حکومت جایگزین در غزه که اسرائیل تاکنون از آن اجتناب کرده است. 3- تهدید به از دست دادن اراضی و کوچاندن اجباری، روشی که هنوز اجرائی نشده است.
 
وی ناکامی «اسرائیل» در تحقق اهداف اصلی جنگ، شامل آزادسازی اسرا و نابودی حماس، را نتیجه ضعف در شناسایی و بهره‌برداری از نقاط ضعف حماس دانسته و معتقد است که تغییر استراتژی و هدف‌گیری نقاط ضعف دشمن می‌تواند مسیر موفقیت را هموار کند. در همین حال، «موشه یعلون»، وزیر جنگ پیشین رژیم صهیونیستی، بار دیگر اعتراف کرد که این رژیم در نوار غزه مرتکب جنایات جنگی می‌شود. او تصریح کرد: «من از سخنان خود عقب‌نشینی نمی‌کنم؛ ارتش اسرائیل اقدام به پاکسازی نژادی و جنایات جنگی در غزه می‌کند.»