شناسهٔ خبر: 70731841 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

آب، راه و بهداشت و درمان اولویت‌های بلوچستان هستند

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در چابهار گفت: آب، راه و بهداشت و درمان اولویت‌های اضطراری منطقه بلوچستان در جنوب استان سیستان و بلوچستان هستند که باید حل شوند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از چابهار، سیدرضا صالحی امیری بعد از ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اینکه رئیس جمهور در یک زمان کوتاه کمتر از یک ماه دو بار به استان سیستان و بلوچستان سفر می‌کند یک پیام روشن دارد که این استان در دیدگاه رئیس جمهور از اهمیت بالایی برخوردار است.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی افزود: باور من این است که رئیس جمهور استراتژی کاهش شکاف را در استان سیستان و بلوچستان دنبال می‌کند. در گذشته مردم اینجا طعم تلخ فقر را چشیده‌اند و احساس تبعیض می‌کنند که این باید تبدیل به اعتماد مردم بشود و اعتماد مردم از طریق کارآمدی ایجاد می‌شود و محصول کارآمدی توسعه است و این امر با سخنرانی و شعار محقق نمی‌شود.

وی ادامه داد: در جریان این سفر و گفت‌وگو با مردم و مسئولان  من مجموعه‌ای از نیازمندی‌ها را که حدود 100 مورد در 14 صفحه لیست کردم ولی واقعیت این است که از توان دولت خارج است چرا که دولت هم توانایی محدود دارد اما به مدیران این منطقه جنوب استان تاکید کردیم اولویت‌ها را مطرح کنند نه اینکه تمام مسائل را چرا که یکجا نمی‌شود همه مشکلات را حل کرد و در این راستا اولویتی که مطرح کردند عمدتاً در حوزه آب و فاضلاب بود که منطقه بلوچستان به شدت در زمینه آب مشکل دارد و بحث جاده هم مطرح شد و در کنار این دو موضوع بحث جدی آنها بهداشت و درمان بود که این موضوعات در حد اضطرار است و بعد در سطح دوم مسائل دیگری است که آنها را من یادداشت کردم و ان‌شاءالله بعد از جلسه مشترک با رئیس جمهور و احتمالاً جلساتی که در تهران در مهارت اجرایی برگزار می‌کنیم ما به جمع‌بندی می‌رسیم و قدم به قدم پروژه‌ها دنبال می‌شود.

صالحی امیری اضافه کرد: حسن سفر این است که در طول سال همه دستگاه‌ها بودجه عادی به استان‌ها می‌دهند و ما هم به حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تخصیص می‌دهیم ولی وقتی سفر ریاست جمهوری انجام می‌شود هم کلان پروژه‌ها دیده می‌شود و هم در تهران معاونت اجرایی پیگیری جدی انجام می‌دهد برای اینکه این ماموریت‌های سفر استانی انجام بشود و این ارزشش به این معناست که دولت یک معاونت به نام معاونت اجرایی دارد که مسئولیت پیگیری تحقق تعهدات سفر را دارد و اتفاق خیلی خوبی شکل می‌گیرد و به نظر من این مسیر درستی و برای آینده کشور هم بسیار مثبت است.

وزیر میراث فرهنگی در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: مسئله اصلی دولت، زیرساخت‌ها در کشور است؛ زیرساخت‌ها سطوح مختلف دارند، سطح اول همان سطح عمومی است مانند راه،‌ آب،‌ برق و گاز و سطح دوم ایجاد زیر ساخت‌های گردشگری، مراکز اقامتی مثل هتل و بوم‌گردی است که مردم جایی برای استراحت داشته باشند و سیاست دولت در این زمینه همکاری با بخش خصوصی است.

وی ادامه داد: با بانک مرکزی توافق کردیم 15 هزار میلیارد تومان در این زمینه کمک کند،؛ صندوق توسعه ملی هم پنج هزار میلیارد تومان کمک خواهد کرد تا پروژه‌ها تکمیل شوند. در کشور 18 هزار اماکن اقامتی داریم و باید سالی 100 هتل دیگر نیز افتتاح کنیم.

انتهای پیام/‌