به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، امیر حسنزاده، معاون هماهنگی اموراقتصادی استانداری کرمان، صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به ظرفیتهای عظیم استان کرمان در حوزه معدنی، اظهار داشت: کرمان پایتخت معدنی ایران است و استان کرمان باید به رفرنس معدنی تبدیل شود.
وی با عنوان اینکه نیمه اول امسال شورای نظام مهندسی معدن به مدت سه روز در کرمان برگزار شد، افزود: سی و دومین همایش بلور و کانیشناسی ایران، دومین رویداد بزرگ معدنی کشور است که 8 و 9 اسفندماه امسال به میزبانی دانشگاه باهنر کرمان برگزار میشود.
معاون هماهنگی اموراقتصادی استانداری کرمان، با بیان اینکه برگزار این همایشها و رویدادها فرصتی خوبی برای معرفی کرمان و ظرفیتهای این استان به عنوان پایتخت معدنی کشور است، گفت: در همایش که با حضور دانشمندانی از سراسر کشور در کرمان برگزار میشود، دانشمندان حوزه معدنی مقالات خود را در حوزههای مختلف ارائه میکنند.
وی با اشاره به اینکه 10 میلیارد تن ذخیره قطعی معدنی در استان کرمان داریم و از 89 ماده معدنی ثبت شده در ایران، 42 ماده معدنی در کرمان است، عنوان کرد: کرمان باید به قطب رفرنس علمی معدنی نه تنها در کشور که در منطقه تبدیل شود؛ اولین آزمایشگاه تخصصی معدنی در افغانستان و اولین آزمایشگاه تخصصی معدنی در نیجریه توسط کارشناسان و متخصصان کرمانی راهاندازی شده است.
حسنزاده، با بیان اینکه در جنوب استان کرمان معادن خوبی داریم؛ 8 محدوده معدنی در جنوب استان در حوزه مس و فرآوری مس راهاندازی شده است، افزود: تا پایان سال هم چند کارخانه فرآوری دیگر مس، تیتانیوم و کرومیت در جنوب استان کرمان راهاندازی میشود.
وی با تاکید بر اینکه برگزاری این همایشها باید در کرمان بیشتر شود، گفت: ما به دنبال جدیدترین مدلهای اکتشاف و فرآوری هستیم و همکاری خوبی در حوزه معدنی در کشور داریم و با انجمن بلورشناسی توافق کردیم که این همایش با قدرت در کرمان برگزار شود.
انتهای پیام/511/
∎