شناسهٔ خبر: 70720241 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه ۱۹دی | لینک خبر

سالانه چهار میلیارد دلار سوخت وارد می شود

19 دی آنلاین: رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان این که سالانه چهار میلیارد دلار سوخت وارد می شود، گفت: اگر برای رفع این معضل کاری نشود، وضعیت خروج ارز از کشور نگران کننده تر هم می‌شود.

صاحب‌خبر -
سید شمس الدین حسینی شامگاه چهارشنبه در نشست شورای اداری تنکابن اظهار کرد: شرایط در منطقه پیچیده شده و غافلگیر کننده بود اما تجربه نشان می‌دهد که در دل هر تهدیدی، فرصتی نهفته است.
رئیس کمسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه ناترازی ها در کشور مرکب شده است، تصریح کرد: حکمرانان و دولت باید به خودش نهیب بزند که این ناترازی ها حاصل عملکرد آنها است.
وی ادامه داد: مسری بودن از جمله ویژگی‌های ناترازی ها است، ما در مردادماه ناترازی سوخت داشتیم و در مهرماه وزیر نفت گزارش داد که ما امسال ناترازی برق و گاز خواهیم داشت.
حسینی با بیان اینکه کشور سالانه چهار میلیارد دلار سوخت وارد می‌کند، خاطرنشان کرد: اگر این وضعیت تغییر نکند، سال دیگر باید سوخت بیشتری وارد کنیم و رهاورد این وضعیت، ناترازی بودجه خواهد بود و تمام این مسائل زنجیر وار به هم وصل بوده و چنانچه برای بهبود وضعیت موجود کاری انجام نشود، وضعیت کشور بغرنج‌تر خواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه مدیران باید از پوسته کارپردازی خارج شده و مدیر باشند، اضافه کرد: مدیریت درست مدیران به جبران بخش کوچکی از ناترازی ها کمک خواهد کرد.
نماینده مردم تنکابن، عباس آباد و رامسر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه همواره تقابل بین معیشت و طبیعت، ما را درگیر خود کرده است، تاکید کرد: اقتصاد محیط‌زیست می‌گوید استفاده از محیط زیست با رویکرد پایداری آن برای آینده می‌تواند هم محیط زیست را حفظ کرده و هم منفعت اقتصادی ایجاد کند.
ایجاد اتاق بازرگانی در تنکابن
وی با اشاره به ایجاد اتاق بازرگانی در تنکابن، آن را از جمله اقداماتی برشمرد که می‌تواند به عنوان نهادی برای توسعه اقتصادی تنکابن فعالیت داشته باشد.
حسینی بر شیوه درست مدیریت از سوی رؤسای دستگاه‌های اجرایی تاکید کرد و گفت: مدیران باید مدیران شهرستان باشند نه مدیران نیازهایشان، آنان باید مطالبه گر باشند و اگر مدیر کلی یکسال به شهرستان‌های حوزه کاری خود سرکشی نمی‌کند، پس او مدیرکل استان نبوده و مدیرکل شهرستان خودش است.
این مقام مسئول بر داشتن طرح و برنامه کارآمد در منطقه غرب مازندران تاکید کرد و افزود: طرح و برنامه مناسب و قابل برای اقتصاد دریا می‌تواند برای توسعه منطقه کارساز باشد.
حسینی با بیان اینکه من در این چهار سال تلاش می‌کنم تا در حوزه اقتصادی منطقه تحرکی ایجاد کنم، تصریح کرد:, من در چهار سال گذشته تلاش کردم تا طرح های منطقه را نیز پیگیری کنم.
وی درباره طرح رینگ شهری تنکابن گفت: برای این پروژه، حضور تمامی مسیولان مربوطه را داشتیم و اعتبار هم اختصاص دادیم لیکن این پروژه دچار سو مدیریت است و گرنه اگر مسیله آن مالی باشد من قول می‌دهم که تأمین مالی آن را انجام دهم.
حسینی درباره پروژه بند انحرافی هم اظهار داشت: ما خودمان را با حفر چاه و چشمه برای تأمین آب شرب سرگرم کردیم و در زمینه هدایت آب‌های سطحی عق مانده ترین استان هستیم و برای بهبود این وضعیت یک پروژه بند انحرافی را اجرا کردیم که اکنون فعال است.
تغییر پیمانکار طرح راه الموت - تنکابن
وی درباره آخرین وضعیت طرح راه تنکابن، الموت، قزوین گفت: پیمانکار و کارفرمای این طرح را به منظور تسریع در ساخت آن تغییر داده و از کارفرما و پیمانکار مستقر در مازندران بهره گرفته و برای تأمین اعتبارات از اوراق مرابحه بهره گرفتیم.
این نماینده مجلس در پایان سخنان خود از نحوه عملکرد اداره اوقاف در برخورد با برخی وقف نامه‌های جعلی هشدارداد و از آنان خواست کنار مردم بایستند و اجازه سو استفاده به عده‌ای خاص را ندهند.
حسینی در همین پیوند اضافه کرد: این موضوع به هیچ عنوان پذیرفته نیست که اداره‌ای بدون حکم قضائی با یک نامه به اداره‌ای دیگر جلوی کار مردم را بگیرد.