به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، بیمارستان 64 تختخوابی شهرستان روانسر از آن دسته پروژههای نیمهکاره استان کرمانشاه است که بازدید چند استاندار را به خود دیده اما تکمیل آن همچنان در گرو تأمین اعتبار است.
هرچند بیمارستان 32 تختخوابی در مرکز بهداشت این شهرستان به صورت موقت راهاندازی شده است اما پاسخگوی نیاز درمانی مردم روانسر نیست و مردم برای درمان مجبور به مراجعه به مرکز استان یا شهر جوانرود هستند.
این در حالی است که رفت و آمد از این مسیر که از نقاط پرتردد و پرحادثه محسوب میشود خطرات بسیاری را به دنبال دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه در اردیبهشت سال گذشته ضمن بازدید استاندار وقت از این پروژه اعلام کرد که تکمیل پروژه 150 تا 160 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و در صورت تأمین اعتبار دو ساله تکمیل میشود و این در حالی است که از آن روز تاکنون پروژه هیچ پیشرفتی نداشته و اعتبارات مورد نیاز به 400 میلیارد تومان افزایش یافته است.
استاندار کرمانشاه امروز در جریان پنجمین سفر شهرستانی خود از این پروژه بازدید کرد و این پروژه را از اولویتهای شهرستان روانسر عنوان کردند.
منوچهر حبیبی اظهار کرد: برای این بیمارستان همه باید کمک کنند که در کمیسیون ماده 23 پیگیری شود و در بودجه امسال نیز ردیف بودجهای به آن اختصاص یابد.
حبیبی گفت: چنانچه برای این پروژه تعلل شود مردم مجبور به مراجعه به مرکز استان یا جوانرود هستند که خطرات خاص خود را دارد.
استاندار کرمانشاه افزود: پروژه اکنون 35 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در صورت تأمین اعتبار طی دو سال راهاندازی میشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه در این بازدید گفت: برای ساخت این پروژه 400 میلیارد تومان و تجهیز آن 100 میلیارد تومان اعتبار نیاز است و در صورت تأمین اعتبار طی سه سال راهاندازی میشود.
علی سروش افزود: این پروژه در زمینی به مساحت 23 هزار مترمربع با زیربنای بیش از 8000 مترمربع احداث خواهد شد و تاکنون 70 تا 80 میلیارد تومان برای آن هزینه شده است.
انتهای پیام/