شناسهٔ خبر: 70716634 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

نقش طلاب شیعه و سنی در تبشیر دین مهم است

رشت- رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه با اشاره به اینکه روحانیت سرمایه انقلاب و سرمایه نظام دینی و انسانیت است، گفت: نقش طلاب اعم شیعه و اهل تسنن در تبشیر دین مهم است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین عبداللهی، رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه در جریان سفر رئیس قوه قضائیه به استان گیلان، با علما، روحانیون و طلاب این استان دیدار کرد.

در این دیدار صمیمانه که مدیران حوزه‌های علمیه، ائمه جمعه و جماعت، روحانیون و طلاب حوزه‌های علمیه برادران و خواهران حضور داشتند، با تبریک ماه رجب این ماه را فرصتی گرانبها برای تقرب بندگان به محضر ربوبی خداوند و فرصتی برای ذکر، دعا و تهذیب نفس دانست و گفت: این ایام نورانی بویژه ایام اعتکاف از اوقات طلایی برای معامله و مبادله عبد با معبود است تا به درجات بالای معنویت دست یابد.

وی با اشاره به قیام ۱۹ دی ماه مردم قم، افزود: قیام مردم در کنار علما و روحانیون در آن برهه حساس‌و تاریخی، اقدامی شجاعانه در مقابل اقدام مذبوحانه هتاکان به دین و مرجعیت و حضرت امام (ره)، توسط مزدوران اجنبی بود، که این حرکت از قم آغاز شد، اما گستره آن به شهرها و استان‌های مختلف کشور کشیده تا نهایتاً ثمره آن در ۲۲ بهمن سال ۱۳۵۷ و پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی به دست آمد.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبداللهی اضافه کرد: هر چند این حرکت تاریخی موجب شد تا خون‌های مطهر تعدادی از هموطنان عزیز بر زمین ریخته شود، اما به برکت آن خون‌های پاک قیام‌ها علیه ظلم و طاغوت استمرار پیدا کرد تا توسط حضرت امام انقلاب تحقق پیدا کرد.

وی ادامه داد: چرخه هدایت در جامعه و سرمایه اصلی دین برای هدایت بشر، از همان ابتدا سلسله جلیله روحانیت بود و کسانی‌که شایستگی گردانندگی این چرخه را بر عهده دارند می‌توانند استمرار دهنده این حیات طیبه در رساندن جامعه به سعادت و کمال در تمام ابعاد باشند.

ضرورت اطاعت از ولایت فقیه برای گرفتار نشدن در گمراهی

حجت‌الاسلام والمسلمین عبداللهی با تأکید بر ضرورت اطاعت و پیروی از ولایت فقیه برای گرفتار نشدن در گمراهی و حرکت در مسیر درست تصریح کرد: روحانیت سرمایه انقلاب و سرمایه نظام دینی و انسانیت است که می‌خواهد جامعه در مسیر درست پیشرفت و تعالی حرکت داشته باشد. از این رو دشمنان همواره با شیوه‌های مختلف؛ مانند توهین و تخریب تلاش کردند تا چهره روحانیت را مخدوش کنند، تا از این طریق به نظام ضربه بزنند، الحمدلله با هوشیاری مردم و تعمیق اعتقادات دینی، تا به امروز ناکام بودند و انشاالله بعد از این هم ناکام خواهد ماند.

وی با توصیه بر تجهیز طلاب به تمام علوم و فنون و افزایش سطح علمی خود بعنوان یک اصل گفت: طلاب باید علاوه بر یادگیری علوم و معارف دینی، همگام با پیشرفت سایر علوم بر دانش خود نیز بیافزاید تا ضمن اثرگذاری بیشتر بر روی اقشار مختلف بویژه نسل‌های جوان و نوجوان بتواند رسالت خود را که همان نقش هدایت‌گری در جامعه هست را ایفا کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبداللهی نقش طلاب اعم شیعه و اهل تسنن در تبشیر دین و جلوگیری از انحراف در جامعه را مهم ارزیابی و افزود: کسانی که می‌گویند اعتقادات مردم نسبت به دین داری و یکتاپرستی تضعیف شده، سخت در اشتباه هستند و این را در مناسبت‌های مختلف به وضوح می‌توان مشاهده کرد، البته این هم از نقشه‌های نخ نمای دشمنان برای ضربه به باورها و اعتقادات دینی مردم است؛ لذا نقش روحانیون و طلاب عزیز در این زمینه یعنی تبیین و آگاهی بخشی غیر قابل انکار است.

رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه در ادامه گفت: امروز در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، جایگاه روحانیت در بین مردم یک جایگاه متعالی و برگرفته از باورهای دینی آنها است و مردم بعنوان یک الگوی دینی بر رفتار، گفتار، کردار و حتی معاشرت با دیگران و انجام امور روزمره آنها توجه دارند.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبداللهی با تبیین نقشه دشمنان در خصوص ایجاد تفرقه و چند دستگی در جامعه و تأکید بر حفظ وحدت و هوشیاری اضافه کرد: خبیث‌ترین مردم کسانی هستند، که امروز می‌خواهند در بین امت‌های اسلامی تفرقه بیاندازد لذا نباید کاری کرد که دشمن آن را دستمایه حمله به اسلام و مسلمانان قرار بدهند.

ایجاد یاس و ناامیدی ترفند همیشگی دشمن است

وی ادامه داد: امروز دشمن برای اینکه از لسان شمای طلبه بتواند دل ملت اسلامی را خالی کند، خیلی تلاش می‌کند، لذا باید مراقب باشیم تا خدای ناکرده با یک حرف نابجا و یک اقدام نادرست آنها را در رسیدن به اهدافشان یاری نکنیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبداللهی امید ستیزی و ایجاد یأس و ناامیدی در مردم را از ترفندهای همیشگی دشمنان دانست و تأکید کرد: تبیین صحیح از دستاوردهای انقلاب و امید آفرینی و همچنین بیان حقایق از وظایف قشر روحانیت است که در سایه ارتباط و تعامل و حضور در متن جامعه بدست می‌آید.

وی افزود: ارتباط با مردم بویژه قشر جوان شرط اول ابقاء دین و حضور واقعی اثر گذار در جامعه است و تواضع در برابر مردم شریف ایران شرط رضایتمندی آنها از نظام مقدس اسلامی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبداللهی با دعوت از طلاب توانمند برای تصدی منصب خطیر قضا گفت: امروز از شما روحانیون و حتی فرزندان و شاگردان شما که می‌توانند در مسند قضا قرار بگیرند و معین دستگاه قضا باشند استمداد می‌طلبیم تا با حضور در این کسوت جامعه اسلامی و دستگاه قضائی را برای تحقق و توسعه عدالت یاری کنید.