شناسهٔ خبر: 70715201 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

۶۴۰ تشکل‌های مردمی در خراسان جنوبی فعال است

استاندار خراسان جنوبی گفت: ۶۴۰ تشکل‌ مردمی در استان فعال است که از این تعداد بیش از ۱۶۰ تشکل مردم نهاد و گروه‌های اجتماعی توسط کمیته امداد و حدود ۴۶۰ تشکل نیز توسط استانداری، ورزش و جوانان و بهزیستی تشکیل شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، سیدمحمدرضا هاشمی امروز در آیین نکوداشت و تجلیل از مؤسسات خیریه و تشکل‌های مردمی استان با عنوان «شرق همدل» اظهار کرد: کمیته امداد با حمایت خیران و به تأسی از فرهنگ علوی و مکتب امیرالمؤمنین(ع) در حوزه‌های مختلف اشتغال، خودکفایی، تحصیل، درمان، مسکن و ... بسیار خوب عمل کرده است.

وی با بیان اینکه بالاترین سرمایه کمیته امداد امام خمینی(ره) اعتماد و اطمینان مردم و خیران است، گفت: امروز در دورترین نقاط روستایی، کمیته امداد امام خمینی(ره) در جهت خدمت به مردم تلاش می‌کند.

استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: استان خراسان جنوبی در سطح ملی در حوزه خیرین و تشکل‌های مردمی و کار جهادی پیشگام و موفق است. مردم استان در صحنه‌های اجتماعی و سیاسی از جمله مشارکت حداکثری در انتخابات‌ها نیز پیشگام هستند.

هاشمی با اشاره به فعالیت 640 تشکل‌های مردمی در استان، گفت: از این تعداد بیش از 160 تشکل مردم نهاد و گروه‌های اجتماعی توسط کمیته امداد، حدود 460 تشکل هم توسط استانداری، ورزش و جوانان و بهزیستی در استان شکل گرفته است.

استاندار خراسان جنوبی اظهار داشت: امروز پایه فعالیت‌ها در حوزه کار جهادی و مردم باید برگرفته از فرهنگ علوی و مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی و در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری برای امیدآفرینی در جامعه باشد و در هر جایی که مردم ورود پیدا کردند موفق بودیم.

آنچه موجب پایداری می‌شود، کار خیری است که می‌ماند 

رئیس هیئت امنای کمیته امداد امام خیمنی(ره) گفت: کمک و یاری محرومان و مستضعفان مصداق رسیدن به مقام انسانیت و اسلام واقعی است.

 آیت‌‌الله محسن کازرونی در آیین نکوداشت مؤسسات خیریه و تشکل‌های مردمی استان با عنوان «شرق همدل» اظهار کرد: کمک و یاری محرومان و مستضعفان مصداق رسیدن به مقام انسانیت و اسلام واقعی است. خیران از این عقبه عبور کردند و این مقامی بسیار والاست.

رئیس هیئت امنای کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور گفت: خیران هم در مقام انسانی و هم در مقام مسلمانی سنگ تمام گذاشتند و از اموال و دارایی خود گذشتند تا نیاز محرومان را برآورده کنند. انسان‌های بسیاری پیش از ما بودند که بی‌نام و نشان رفتند؛ اما همیشه این خیران بودند که در تاریخ ماندند. ثروت به آدم بقا نمی‌دهد مگر اینکه در راه نیک خرج شود.

وی تصریح کرد: یکی از مسائلی که موجب تشویق مشارکت در عمل خیر می‌شود، پایداری است هیچ‌کس و هیچ‌ چیز در این دنیا پایدار نمی‌ماند و آنچه موجب پایداری می‌شود، کار خیری است که می‌ماند.

ازدواج آسان باید در جامعه ترویج شود

مدیرکل هماهنگی شبکه‌های مردمی کمیته‌ امداد امام خمینی(ره) نیز در این مراسم گفت: موسسات خیریه و گروه‌های مردمی به عنوان قهرمانان بی نام و نشان، ستون‌های اصلی جامعه‌ای هستند که به همبستگی و همدلی اعتقاد دارند‌.

حمزه‌علی کوهساری با اشاره به اینکه  موسسات خیریه و تشکل‌های مردمی به عنوان قهرمانان بی نام و نشان، ستون‌های جامعه‌ای هستند که به همبستگی و همدلی اعتقاد دارند گفت: کمک‌ها و حمایت‌ها بی‌وقفه این موسسات، انگیزه و نشاط را در نیازمندان زنده نگه می‌دارد تا در راستای بهبود شرایط زندگی و توانمندسازی گام‌هایی بردارند.

وی افزود: بیست و نهمین همایش ملی تجلیل از موسسات خیریه و تشکل‌های مردمی در بیرجند برگزار شد تا به نوعی از فعالیت‌های موسسه‌های خیریه و نیکوکاران قدردانی شود. هر قدمی که موسسات خیریه و تشکل‌های مردمی برمی‌دارند و نشاط و لبخندی را بر لبان یک کودک و خانواده می‌نشانند، نشان از روحیه والای آنان است و امیدوارم که در این مسیر پر از عشق و انسانیت همواره کوشا باشید و بدانید جامعه قدردان زحمات شما خواهد بود.

آموزش و اشتغال نیازمندان در اولویت برنامه‌های موسسات خیریه باشد 

مدیرکل هماهنگی شبکه‌های مردمی کمیته‌امداد امام خمینی(ره) درباره چرایی برگزاری این همایش‌ها گفت: 2 گروه در جامعه هستند که اگر نبودند بسیاری از امور با مشکل مواجه می‌شد اولین گروه خیران و گروه‌های جهادی و مردمی هستند که اگر این گروه نبودند حجم مراجعات برای درخواست کمک به دستگاه ها و کمیته امداد افزایش می‌یافت و بسیاری از نیازها بی پاسخ می‌ماند.

به گفته وی گروه بعدی کارآفرینان و فعالان اقتصادی هستند که اگر این گروه نبودند ایجاد اشتغال از سوی دولت برای همه امکان پذیر نبود بنابراین این عزیزان که عاشقانه و داوطلبانه در این مسیر قدم نهاده‌اند و عزیزانی که بهترین سرمایه خود را در این مسیر گذاشتند این همایش به واسطه تقدیر از این عزیزان است.

کوهساری بیان کرد: آموزش، اشتغال، مسکن، درمان، ازدواج و تأمین جهیزیه پنج سبد نیاز بسیار مهمی است که خانواده‌ها با آن مواجه می‌شوند که باید مورد توجه مؤسسات خیریه و تشکل‌های مردمی قرار گیرد. 

دانش‌آموزی به خاطر ضعف مالی نباید از تحصیل محروم شود

مدیرکل هماهنگی شبکه‌های مردمی کمیته‌ امداد امام خمینی(ره) با بیان اینکه نگذاریم دانش‌آموزی به خاطر ضعف مالی از تحصیل محروم شوند، ادامه داد: تمام تلاش باید بر این باشد که فرایند اشتغال را با بهره‌گیری از کارآفرینان برای خانواده‌های نیازمند فراهم کنیم تا دارای یک درآمد باثبات و عزتمندانه باشند.

وی افزود: خیلی از جوانان که در شرایط ازدواج قرار گرفتند اما به دلیل مسائل اقتصادی جرأت اقدام در این زمینه را ندارد لذا ازدواج آسان را باید در جامعه ترویج دهیم و همچنین برای اشتغال و مسکن و درمان نیازمندان تلاش کنیم.

انتهای پیام/ 252