شناسهٔ خبر: 70713790 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: اقتصاد نیوز | لینک خبر

تحلیل جدید محسن رضایی از تحولات سوریه/ چرا بشار اسد سقوط کرد؟

اقتصادنیوز: دبیر شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا اولویت دادن به تجهیزات، توپ، تانک، موشک و پهپاد بر نیروی انسانی با ایمان و خلاق و با اراده را دلیل وقوع اتفاقاتی مانند آنچه در سوریه رخ داد، دانست.

صاحب‌خبر -

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، محسن رضایی در جمع دانشجویان دانشگاه امام حسین(ع) با بیان اینکه جنگ تحمیلی را باید از سه منظر و لایه یعنی سخت افزار، نرم افزار و مهمترین وجه آن یعنی مغزافزار مطالعه کرد، اظهار داشت: فرماندهان و فرماندهی با نوآوری و خلاقیت و ابتکار عملیاتی در لایه سوم جای داشت و این بخش جای مطالعه فراوان دارد.

خبر مرتبط
آزمون بزرگ کشورهای خلیج فارس؛ تلاش عربستان و امارات برای عبور از بحران سوریه/ برگ برنده ترکیه و قطر در شام چیست؟‌

اقتصادنیوز: همزمان با سقوط بشار اسد، کشورهای حاشیه خلیج فارس در ارتباط با تحولات دمشق موضعی محتاطانه اتخاذ کرده و فعلا تلاش دارند اختلاف‌ها را کنار گذاشته و به روند تنش زدایی حاکم پشت پا نزنند. با این همه قدرت گرفتن رادیکال‌ها می‌تواند موجب شود تا بازیگران نقش آفرین در شام به سان سال 2011 رودروی هم تعریف شوند و فصل تازه‌ای از زورآزمایی را رقم بزنند.

وی با یادآوری این موضوع که هرگاه از اصول و قواعد موفقیت در دفاع مقدس فاصله بگیریم شکست می‌خوریم، خاطرنشان ساخت: اگر اتکا به تجهیزات، توپ، تانک، موشک و پهپاد بر نیروی انسانی با ایمان و خلاق و با اراده اولویت داده شود، اتفاقاتی مانند سوریه رخ می‌دهد، در دفاع مقدس تکیه ما بر نیروی با ایمان و خلاق و مبتکر و بااراده رزمندگان و فرماندهان بود و البته از تجهیزات ‌و فناوری برای تکمیل نیروی دفاعی خود استفاده کردیم.

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دفاع مقدس ادامه داد: امروز خانه سست عنکبوت رژیم صهیونیستی پشت دیوار تکنولوژی و حمایت‌های نظامی آمریکا و انگلیس و اروپا پنهان شده است و این نیروی انسانی با ایمان و خلاق و مبتکر و با اراده است که می‌تواند این بنیان سست را پشت دیوارهای فن‌آورانه به لرزه اندازد.

رضایی تصریح کرد: عملیات، تاکتیک را تسهیل و استراتژی را تقویت می‌کند و اینگونه بود که در دفاع مقدس جوانانی که تنها ۴۵ روز آموزش دیده بودند ولی طراحی عملیاتی به گونه‌ای بود که آنها می توانستند در مقابل افسران کارکشته رژیم بعث بجنگند. نوآوری و ابتکار، عملیاتی ارکان اساسی پیشرفت نظامی است.