عرضه اولیه ۱۵ درصد از سهام صنایع ارتباطی آوا با روش ترکیبی شروع و هر سهم هشتمین شرکت جدید ۶۸۳ تومان معامله شد.
بر اساس اعلام مپنا، هماکنون تولید ۹ درصد برق کشور توسط هلدینگ ۶۵۰۰ مگاواتی نیروگاهی ایرانیان مپنا صورت میگیرد و مجموع نیروگاههای این گروه از ضریب بهرهبرداری بالاتر از متوسط صنعت (۷۰ درصد نسبت به ۵۵ درصد) برخوردارند. شرکت گروه مدیریت نیروگاهی ایرانیان مپنا، بهمن ۱۴۰۲ با موافقت هیأت پذیرش فرابورس ایران در بازار فرابورس ایران پذیرش شد و در تاریخ ۱۳ تیر ۱۴۰۳ با نماد ومپنا در گروه عرضه برق، گاز، بخار و آب گرم، به عنوان دویست و نوزدهمین شرکت در بازار دوم فرابورس درج شد.
حداکثر تعداد سهام قابل خریداری توسط هر کد معاملاتی در مرحله اول ۱,۶۰۰,۰۰۰ سهم و حداکثر سهام قابل خریداری توسط هر شخص حقیقی و حقوقی ۴۸۰ سهم در نظر گرفته شده است. بر اساس ارزش گذاری انجام شده، ارزش روز سهام شرکت گروه مدیریت نیروگاهی ایرانیان مپنا معادل ۳۸ هزار میلیارد تومان ارزش گذاری شد که در نهایت ارزش هر سهم ۱۹,۰۱۰ ریال برآورد شد.
میزان نقدینگی عرضه اولیه
نکته مهم در خصوص عرضه اولیه ومپنا این است که از ۴۰۰ میلیون سهم، ۱۶۰ میلیون به صندوقها و ۲۴۰ میلیون به سایر سهامداران تخصیص مییابد و از این جهت نیاز به نقدینگی بالایی ندارد.
با فرض قیمت کشف شده در مرحله اول ۱۹۰۱۰ ریال حداکثر نقدینگی ۹،۱۲۴،۸۰۰ ریال نیاز است اما با توجه به مشارکت در سایر عرضه اولیه ها احتمالا نقدینگی مورد نیاز کمتر از ۵۰۰ هزار تومان باشد.