شناسهٔ خبر: 70706412 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

همایش کشوری «دختران انقلاب» در خواف برگزار می‌شود

خواف- رئیس آموزش و پرورش خواف گفت: ۱۶ بهمن ماه سال جاری همایش کشوری دختران انقلاب در شهرستان مرزی خواف برگزار می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، حمید زنگنه صبح چهارشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان خواف اظهار کرد: هدف ما در آموزش و پرورش شهرستان خواف دانش آموز باوری و دانش آموز یاوری هست و در همین راستا انشاالله در دهه فجر امسال برنامه‌های مهم و متعددی در سطح مدارس شهرستان خواهیم داشت.

رئیس آموزش و پرورش خواف در ادامه گفت: مهمترین برنامه امسال در شهرستان، همایش کشوری دختران انقلاب است که در ۱۶ بهمن در خواف برگزار خواهد شد.

وی به مشکل کمبود فضای آموزشی و بحث فرسودگی مدارس شهرستان به خصوص در شهر خواف پرداخت و گفت: از همه خیرین درخواست داریم در بحث مدرسه سازی به کمک آموزش و پرورش بیایند.

در پایان هاشم سیفی، سرپرست فرماندار خواف اظهار کرد: مدارس فرسوده در شأن دانش آموزان شهرستان خواف نیست.

سرپرست فرماندار خواف بیان کرد: فرمانداری تا جایی که بتواند به کمک آموزش و پرورش خواهد آمد و با استفاده از تمام ظرفیت‌ها به آموزش و پرورش شهرستان یاری می‌رسانیم.