شناسهٔ خبر: 70695213 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

استفاده از آردهای تافتون و بربری برای پخت نان سنگک ممنوع است

رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو تأکید کرد که هر نوع نان باید با آرد مختص به خود پخته شود و استفاده از آردهای تافتون و بربری برای پخت نان سنگک ممنوع اعلام شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر، زهره پوراحمد رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو با اشاره به سرانه بالای مصرف نان در ایران اظهار کرد: سرانه روزانه مصرف نان ایرانیان ۳۱۰ گرم و سالانه ۱۱۷ کیلوگرم است.

وی بیان کرد: ۹۴ درصد مردم از نان‌های سنتی مانند تافتون، لواش، بربری و سنگک استفاده می‌کنند و تنها ۶ درصد به نان‌های صنعتی روی آورده‌اند.

رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو تاکید کرد: نان‌های صنعتی و نیمه‌صنعتی از نظر ایمنی و بهداشت، سالم‌تر از نان‌های سنتی هستند؛ زیرا فرآیند تولید آن‌ها تحت نظارت مسئول فنی و کنترل کیفیت انجام می‌شود.

بنا بر اعلام سازمان غذا و دارو، وی با اشاره به نظارت ضعیف بر نان‌های سنتی افزود: سازمان غذا و دارو تأکید دارد که برای پخت هر نان باید از آرد ویژه همان نان استفاده شود؛ به‌ویژه نان سنگک که حتماً باید با آرد مخصوص خود پخته شود.

پوراحمد تصریح کرد: باید به سمت تولید نان‌های غنی‌شده و سبوس‌دار با ریزمغذی‌هایی مانند فیبر، آهن و اسیدفولیک حرکت کرد تا ارزش غذایی نان‌ها افزایش یابد.