شناسهٔ خبر: 70675196 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

دیدار چالشی فعالان سیاسی گلستان با دستیارپزشکیان/حاشیه مخرب!

در نشست فعالان ستادهای انتخاباتی پزشکیان در استان گلستان با محمود علوی دستیار ویژه رئیس جمهور، موضوعات مختلفی از جمله دلخوری ترکمن‌ها از دولت، ناترازی‌ها، انتصابات و غیره مطرح شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، سفر سه روزه سیدمحمود علوی دستیار ویژه پزشکیان در امور اقوام، ادیان و مذاهب به گلستان فرصتی فراهم کرد تا فعالان ستادهای انتخاباتی پزشکیان در این استان با علوی دیدار و گفت‌وگو کنند. اغلب موضوعاتی که در این نشست مطرح شد پیرامون انتصابات دولت و تأکید براینکه نباید به نام وفاق از مدیران دولت قبل استفاده کرد!، دلخوری‌ ترکمن‌ها به دلیل توجه نکردن دولت به نخبگان این قوم، ناترازی‌های برق و گاز و آب و برخی موضوعات سیاسی و اجتماعی که اغلب موضوعات کلی را شامل می‌شد، بود.

در این نشست برخی از فعالان ستادهای انتخاباتی پزشکیان در گلستان خواسته‌ها و دغدغه‌های خود را مطرح کردند هرچند برخی از سخنرانان و فعالان این ستادها تلاش کردند در سخنان خود سطح دغدغه‌مندی جامعه چه آنان که رأی داده‌اند و چه نداده‌اند را به موضوعاتی نظیر رفع حصر نسبت دهند و حتی پا را فراتر بگذارند و برخی رادیکال‌های این جریان مردم و جامعه را به مردمی در حصر تشبیه کنند! که البته طرح این موضوعات نیز واکنشی هم از سوی علوی به همراه نداشت.

یکی از سخنرانان این نشست « سارلی» از فعالان سیاسی ترکمن در استان بود که با گلایه از رویکرد دولت در استفاده و به کارگیری اقوام و مذاهب به این موضوع اشاره کرد که اصلاح طلبان ستاد انتخاباتی پزشکیان در روز رأی گیری از ما خواستند که حتما در انتخابات شرکت و به آنان رأی دهیم. اما چرا بعد از انتخابات ما ( ترکمن‌ها) را نمی‌بینید و فراموش می‌کنید. 

این فعال سیاسی ترکمن عنوان کرد: بعد از انتخابات برادران ما در سطح کشور از کرد تا بلوچ دیده شدند و در انتصابات سهم داشتند اما ترکمن‌ها از سوی دولت نادیده گرفته شدند. سئوال ما این است چرا ما در جایگاه برابر با دیگر اقوام قرار نمی‌گیریم. 

سارلی رأی پزشکیان در استان را هم مدیون مشارکت ترکمن‌ها دانست و اینگونه علوی را مورد خطاب قرار داد که کسانی که از ما رأی گرفتید؛ بدانید اگر ترکمن‌ها رأی نمی‌دادند شما سرتان پایین بود. ما تقاضای زیادی نداریم فقط می‌خواهیم همانگونه که دیگران را دیدید ما را هم ببینید. اگر فکر می‌کنید اضافه هستیم دیگر ما را در این گونه جلسات دعوت نکنید.

محمدحسن علی‌اصغری از دیگر اصلاح طلبانی که بعضا موضع‌گیری‌ها تندی نسبت به برخی از موضوعات داشته و دارد، از دیگر سخنرانان این نشست بود. او در بخشی از سخنان خود گفت که مردم ایران، کشور ایران و اسلام را دوست دارند و از آن نمی‌گذرند. 

علی‌اصغری در تعریفی که از وفاق ارائه کرد گفت که باید به اهل سنت، اقوام، نخبگان، بانوان و جوانان توجه ویژه شود. وفاق ملی یعنی بیدار کردن خفته‌ها و توجه به کسانی که فکر می‌کنند نادیده گرفته شده‌اند. او از مسئولان خواست به آشتی ملی! که ایجاد شده احترام بگذارند. هرچند علی اصغری باید پاسخ دهد که مگر مردم با نظام و حاکمیت قهر هستند؟ البته که رهبر انقلاب پس از مطرح شدن موضوع آشتی ملی، تأکید کردند که ملت با فتنه‌گران قهر هستند.

او در اظهاراتی عجیب با اشاره به سران فتنه مدعی شد که مردم تصور می‌کنند ما آنان در حصر هستند! و دولت چهاردهم باید این حصر را بشکند. این فعال سیاسی اصلاح طلب از ممنوع التصویری یکی دیگر از سران فتنه هم انتقاد کرد و خواستار رفع حصر سران فتنه و موضوعات این چنینی شد و تأکید کرد که ما تغییرات این چنینی می‌خواستیم. خواسته مردم این است که از حصر بیرون بیایند! شنیدن این سخنان از فعال سیاسی که خود سال‌هاست در این کشور و نظام انتخابات‌های متعددی را مشاهده کرده و اتفاقاً همفکران و حزب سیاسی موردنظر آنان بارها در انتخابات‌ها رأی آوردند و به پشتوانه انتخاب مردم به کرسی قدرت تکیه زدند، عجیب است. القای این تصورات و اوهام به جامعه می‌تواند نه فقط برای دولت پزشکیان بلکه برای کشور مشکل‌ساز باشد.

یکی دیگر از فعالان ستاد انتخاباتی پزشکیان که اتفاقاً در دولت روحانی در استان گلستان مدیرکل بوده است از افزایش قیمت‌ها گلایه و انتقاد کرد. هرچند خود معترف بود که تورم و گرانی‌های افسارگسیخته از دولت روحانی شروع شده است و تلاش‌ها برای مهار این افزایش قیمت‌ها باید بیشتر شود.

حسینقلی قوانلو به موضوع ناترازی‌ها اشاره کرد و با بیان اینکه در این موضوع تقریبا به بن بست رسیده‌ایم اظهارکرد که در تابستان دو روز در هفته و در زمستان با فشارهایی که آورده شد یک روز در هفته برق واحدهای تولیدی قطع می‌شود و هیچ امیدی هم به بهبود ناترازی‌ها نیست!

او در بخش دیگری از سخنان عجیبش بن سلمان را مظهر تغییر سیاست عنوان کرد و گفت که جی‌دی‌پی عربستان با تغییر سیاست‌های بن سلمان دو برابر بیشتر از ایران است چون او فهمیده که باید سیاست‌هایش را تغییر دهد.

قوانلو ابراز امیدواری کرد که روزی ایران همان مانند عربستان بفهمد که باید سیاست‌های را تغییر دهد. او گفت که مردم به تغییر رأی دادند و این تغییر فقط تغییر مدیران نیست بلکه باید از دولت بخواهیم که سیاست‌هایش را تغییر دهد.

سخنانی بعضا ناامیدکننده و القای ناکارآمدی سیاست‌های حاکمیت، انگشت اتهام به سمت نظام گرفتن از سوی برخی افراد سخنران در این جلسه در حالیکه خود در طول این 45 سال همواره در مناصب مختلف دولتی و غیردولتی بوده‌اند، تنزل سطح دغدغه‌های جامعه‌ای که از مشکلات اقتصادی و معیشتی رنج می‌برد، تغییر اولویت‌های دولت به جای پرداختن به دلار 83 هزار تومانی و گرانی افسار گسیخته قیمت‌ها با رفع حصر از موضوعاتی بود که در سخنان نمایندگان ستادهای پزشکیان در استان وجود داشت که این نوع تفکر می‌تواند در روند مدیریت دولت چهاردهم نیز اخلال ایجاد کند.

انتهای پیام/