شناسهٔ خبر: 70672926 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

وزیر خارجه ترکیه: پ‌ک‌ک نباید از اوضاع سوریه سوءاستفاده کند/ وزیر خارجه اردن: تجاوزگری اسرائیل در سوریه تشدید تنش خطرناکی است

صاحب‌خبر -

شفقنا-«حاکان فیدان»، وزیر امور خارجه ترکیه طی کنفرانس مطبوعاتی مشترک با همتای اردنی خود گفت: «ما از روز نخست سقوط حکومت بشار اسد با اردن در حال هماهنگی بودیم.»

به گزارش شفقنا به نقل از الجزیره، فیدان تصریح کرد: «ما با هیات اردنی درباره اهمیت ثبات همیشگی در سوریه و حمایت از دولت جدید آن رایزنی کردیم و با طرف اردنی درخصوص همبستگی با مردم سوریه و تلاش برای بازسازی این کشور اشتراک نظر داریم.»

وی با اشاره به رایزنی‌ها با هیات اردنی درباره اتخاذ گام‌های لازم برای مبارزه با تروریسم و داعشف گفت: «پ ک ک نباید از اوضاع کنونی سوریه سوءاستفاده کند.»

فیدان اظهار داشت: «موضوع غزه و فلسطی از مهم‌تری موضوعات در دستور کار ماست و ما با طرف اردنی درباره مشکلات مربوط به آتش‌بس در لبنان گفت‌وگو کردیم.»

وزیر خارجه ترکیه تصریح کرد: «فرصت اقتصادی بسیار مهمی در منطقه وجود دارد و همه ما از آن استفاده خواهیم کرد.»

در مقابل، ایمن الصفدی، وزیر خارجه اردن گفت: ما اتفاق نظر داریم که می‌توانیم نتایج بهتری برای حمایت از مردم سوریه و فلسطین رقم بزنیم، امنیت و ثبات سوریه به معنای امنیت و ثبات اردن و ترکیه است چرا که هسایه این کشور هستند.

الصفدی گفت: ما با طرف ترکیه‌ای بر سر حمایت از اراده مردم سوریه برای تشکیل حکومتی که ضامن مشارکت همه طیف‌ها باشد، اتفاق نظر داریم.

وی اظهار داشت: «ما در این دیدارها درباره همکاری و هماهنگی برای حمایت از مردم سوریه در همه زمینه‌ها رایزنی کردیم.»

وزیر خارجه اردن اعلام کرد: «ما مخالف تجاوزگری اسرائیل علیه اراضی سوریه هستیم و آن را تشدید تنشی خطرناک می‌دانیم.»

الصفدی با اشاره به لزوم افزایش روند همکاری با ترکیه برای مقابله با چالش‌های فرا روی منطقه، گفت: ما مخالف بازگشت مجدد تروریسم در سوریه هستیم، ما نمی‌خواهیم جنگ داخلی در سوریه شکل گیرد.»

منبع: الجزیره