شناسهٔ خبر: 70667383 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

پارک فناوری پردیس میزبان بیش از ۲۰۰۰ تاجر داخلی و خارجی

مدیرکل توسعه و ترویج خوشه‌های پارک پردیس گفت: امسال، نمایشگاه با رویداد بین‌المللی ایران‌اکسپو همزمان شده است. در تعامل با سازمان توسعه تجارت، این هم‌زمانی باعث حضور بیش از ۲ هزار تاجر داخلی و بین‌المللی در نمایشگاه خواهد شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سجاد عباسی؛ مدیرکل ترویج و توسعه خوشه‌های نوآوری پارک فناوری پردیس، در نشست خبری چهاردهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری (اینوتکس)، اهداف و برنامه‌های این رویداد را تشریح کرد.

وی ضمن خوشامدگویی به حاضران اظهار کرد: نمایشگاه اینوتکس در سال‌های اخیر به بزرگ‌ترین گردهمایی نوآوری و فناوری کشور تبدیل شده است. در ابتدای امسال، مصوبه هیئت وزیران مبنی بر مکلف شدن دستگاه‌های اجرایی به هم‌افزایی در برگزاری این رویداد صادر شد. این مصوبه، ارتقای کمی و کیفی نمایشگاه در چهاردهمین دوره را به همراه داشته است.

عباسی با اشاره به آمار سال گذشته گفت: سال گذشته میزبان 450 مشارکت‌کننده، شامل شرکت‌ها و استارتاپ‌ها، بودیم و بیش از 100 هزار نفر از این رویداد بازدید کردند. نمایشگاه اینوتکس بستری مناسب برای تمام افرادی است که تمایل دارند در اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور نقش‌آفرینی کنند. این نمایشگاه فرصتی طلایی برای صنایع، سرمایه‌گذاران و کارآفرینان است تا ضمن آشنایی با فرصت‌های نوین سرمایه‌گذاری، شرکای تجاری خود را بیابند.

وی زمان و مکان برگزاری نمایشگاه را اعلام کرده و افزود: این دوره از 9 تا 12 اردیبهشت‌ماه در محل پارک فناوری پردیس برگزار خواهد شد. امسال، نمایشگاه با رویداد بین‌المللی ایران‌اکسپو هم‌زمان شده است. در تعامل با سازمان توسعه تجارت، این هم‌زمانی موجب حضور بیش از 2 هزار تاجر داخلی و بین‌المللی در نمایشگاه خواهد شد که بی‌شک یکی از تحولات کلیدی این دوره به شمار می‌رود.

مدیرکل ترویج نوآوری با تأکید بر تمرکز نمایشگاه بر اقتصاد نوآوری، خاطرنشان کرد: تمام شرکت‌ها و صنایع علاقه‌مند به ورود به این حوزه در اینوتکس حضور خواهند داشت. امسال نیز تمامی مشارکت‌کنندگان در سایت نمایشگاه ثبت‌نام کرده و پس از ارزیابی اولیه، بر اساس ارزش افزوده‌ای که به اکوسیستم فناوری ارائه می‌دهند، تأیید خواهند شد.

عباسی همچنین به برنامه‌های جانبی این رویداد اشاره کرد و توضیح داد: در کنار فضای نمایشگاهی، بیش از 25 رویداد تجاری و ترویجی متنوع برگزار می‌شود که شامل موارد زیر است:

  • ارائه نیازهای فناورانه صنایع بزرگ
  • رقابت‌های استارتاپی
  • کافه سرمایه

سخنرانی‌های ملی و بین‌المللی در استیج‌های مختلف

وی افزود: یکی از برنامه‌های ویژه امسال، ارائه استارتاپ‌های برتر کشور در مقابل سرمایه‌گذاران خارجی است که تلاش داریم آن را به بهترین شکل ممکن برگزار کنیم.

در پایان، وی به امکانات آنلاین نمایشگاه اشاره کرده و تصریح کرد: از سال 2020 و با شیوع کرونا، پلتفرم آنلاین نمایشگاه فعال شده است. افراد از سراسر جهان می‌توانند غرفه‌ها و محتوای نمایشگاه را به‌صورت آنلاین مشاهده کرده و از طریق اپلیکیشن نمایشگاه به شبکه‌سازی بپردازند. امیدواریم این اقدامات به رشد و توسعه اکوسیستم نوآوری کشور کمک کرده و زمینه ترویج بیشتر نوآوری را فراهم کند.

انتهای پیام/