شناسهٔ خبر: 70665739 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شهر | لینک خبر

زاکانی در افتتاحیه اردوی راهیان نور دانشجویی:

مسیر راهیان نور مسیر تحول است

شهردار تهران گفت: مسیر راهیان نور مسیر تحول است و در آن ممکن است افرادی با شهدا همراه و هم‌مسیر شوند که به ظاهر هیچ سنخیتی با مسئله جهاد و شهادت ندارند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار شهر، آیین گرامیداشت روز ملی شهدای دانشجو و افتتاح اردوی راهیان نور دانشجویی شامگاه یکشنبه -۱۶ دی ماه ۱۴۰۳- در دانشگاه امام صادق (ع) با حضور شهردار تهران، رئیس سازمان بسیج دانشجویی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و معاون فرهنگی‌اجتماعی وزارت علوم برگزار شد.

زاکانی که خود پیش از این در دهه ۷۰ مسئولیت سازمان بسیج دانشجویی را برعهده داشت در این آیین اظهار کرد: نخستین کاروان راهیان نوری که به منطقه بردیم مربوط می‌شود به آبان ماه سال ۱۳۷۰. در آن بازه زمانی افراد را در شرایطی سخت به منطقه اعزام کردیم زیرا هنوز حتی مناطق جنگی از میادین مین پاکسازی نشده بودند.

وی افزود: مسیر راهیان نور مسیر مقدسی است. سال ۷۰ در نخستین دوره این کاروان‌ها با وجود آنکه با سختی‌های بسیاری روبرو شدیم اما خدا معجزات و کرامات شهدا را به ما نشان داد.

زاکانی در بخش پایانی سخنان خود تاکید کرد: اعزام ۱۰۰ هزار نفری کاروان‌های راهیان نور اتفاق بزرگیست که دارد امسال رخ می‌دهد. مسیر راهیان نور مسیر تحول است و در آن ممکن است افرادی با شهدا همراه و هم‌ مسیر شوند که به ظاهر هیچ سنخیتی با مسئله جهاد و شهادت ندارند.

انتهای پیام/