به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، آیین بزرگداشت چهل و چهارمین سالگرد شهادت سید محمد حسین علم الهدی و یاران کربلایی اش در حماسه عاشورایی در محل زیارتگاه این شهدای عالی مقام دفاع مقدس برگزار شد.
حجتالاسلام والمسلمین رفیعی در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و برشمردن فضایل ماه رجب، اظهار داشت: بنده اولین بار است که توفیق پیدا کردم در این منطقه و جلسه بسیار نورانی حضور پیدا کنم. خیلی دلم می خواست هویزه و این یادمان را ببینم. یاد و خاطره همه شهدا، شهدای عزیزی که اینجا به خاک سپرده شده یا در این منطقه به شهادت رسیدهاند؛ به ویژه شهید بزرگوار علمالهدی که تولد ایشان هم در ماه رجب بوده است، رهبر انقلاب بارها از ایشان نام بردند و شهید شاخص دانشجویی ماست را گرامی میدارم.
رفیعی شهادت را برترین حاجت برترینهای عالم معرفی کرد و گفت: یکی از دعاهای رسولالله صلوات الله علیه این بود که:« أقتل ثم أحیا» شهید بشوم، زنده بشوم؛ دوباره شهید بشوم و زنده بشوم؛ امیرالمؤمنین علیه السلام آن قدر برای شهادت التماس می کرد که پیامبر فرمودند: من به تو قول می دهم؛ خیالت راحت باشد؛ منتها شهادت تو بعد از من است.
وی با بیان اینکه قدم به قدم این محل نورانی و باارزش، با خون شهدا آمیخته شده و آدم سختش است قدم بردارد؛ شهدای هویزه را مصداق آیه شریفه« وَالسَّابِقُونَ السَّابِقُونَ أُولَئِکَ الْمُقَرَّبُونَ» دانست و عنوان کرد: برخی در سال های 67- 68 به جنگ آمدند، اما شهید علم الهدی در سال 59 و اوج جوانی و آرزوها به این منطقه آمد و در زمان طاغوت نیز مبارزات زیادی داشت.
این کارشناس برجسته مذهبی با اشاره به جمله سردار شهید حاج قاسم سلیمانی که شرط شهید شدن، شهید بودن و شهید زیستن است.» به بیان ویژگیهای زیست شهیدانه پرداخت و گفت: اگر کسی با ویژگی هایی که در ادامه عرض می شود از دنیا برود ولو در رختخواب بمیرد، شهید است.
رفیعی، «درخواست حقیقی» را اولین ویژگی شهیدانه زیستن عنوان کرد و ابراز داشت: شهادت را باید صادقانه از خدا طلب کرد. بعضی ها فیلم بازی می کنند و می خواهند یک چیزی گفته باشند. «مَن سَألَ اللّه الشَّهادَةَ بِصِدقٍ بَلَّغَهُ اللّه مَنازِلَ الشُّهَداءِ و إن ماتَ عَلى فِراشِهِ»، پیامبر صلی الله علیه و آله فرمودند: هر کس صادقانه از خداوند شهادت بخواهد، خداوند او را به مقام شهیدان مى رساند، هر چند در بستر بمیرد.
وی «وارستگی» و عدم وابستگی به دنیا که مصداق دعای«الهی هب لی کمال الانقطاع الیک» است را ویژگی دوم برشمرد و افزود: اگر کسی اسیر دنیا باشد، شهید نمی شود. شهید علم الهدی وابسته نبود. امیر دنیا بود؛ نه اسیر. من نمی گویم از نعمت های دنیا استفاده نکند، اما وابسته نباشد. شهید مطهری می گوید: شهید کسی است که یک روح بلند با هدف مقدس دارد و در راه عقیده کشته شده است. شهید کسی است که برای خودش کاری نکرده و در راه حق و حقیقت و فضیلت قدم برداشته است.
رفیعی ولایتمداری و پیرو ولی خدا بودن را مؤلفه دیگر دانست و گفت: امثال شهید علم الهدی، پیرو ولی فقیه و امام بودند. امروز بعضیها ولایت بر فقیه دارند و میخواهند به رهبری خط بدهند! درحالی که باید برای نظام کار بکنیم و خودمان را بدهکار بدانیم. شهید علمالهدی این طور بود. من اگر بخواهم شهید علم الهدی و شهدای هویزه را معرفی بکنم از تعبیر امیرالمؤمنین علیه السلام که فرمودند: « خفیف المؤونة، کثیر المعونة» استفاده می کنم. این شهدا بی توقع و پر کار و تلاش بودند. البته که مسئولان هم در قبال مردم و خانواده های شهدا وظیفه دارند.
غیرت و تقید دینی چهارمین و آخرین ویژگی شهیدانه زیستن بود که حجتالاسلام رفیعی مطرح کرد و یکی ازمصادیق این مورد را شناسایی پیکر شهید علم الهدی از روی قرآنش دانست.
انتهای پیام/
∎