به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، رضا رحیمینسب پیش از ظهر امروز در نشست مشاورین امور ایثارگران دستگاههای اجرایی البرز که در سالن شهدای مدافع حرم اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران این استان برگزار شد، با تاکید بر اینکه ما باید نقش، جایگاه و ماموریت اساسی خود را بدانیم، گفت: مشاور امور ایثارگران در دستگاهها یک مسئولیت تشریفاتی نیست بلکه مسئولیتی است که باید به آن پرداخته شود.
دبیر مشاورین وزرا در امور ایثارگران کشور با بیان اینکه طبق آخرین شرح وظیفه ابلاغی از سوی معاون امور اداری و استخدامی ریاست جمهوری، مشاور امور ایثارگران، مشاور و هماهنگکننده ایثارگران در دستگاههای اجرایی هستند، عنوان کرد: بنابراین ماموریت شما صرفا با مشاوره دادن به مدیر انجام نمیشود و هر چه قرار است در حوزه ایثارگری در دستگاه مربوطه اتفاق بیفتد باید با محوریت شما باشد.
وی ایثارگران را از اساسیترین ارکان نظام دانست و اذعان کرد: درست است که ایثارگران و جانبازان گلهمندیهایی دارند و با مشکلات و گرفتاریهایی مواجه هستند اما این موارد موجب نزول شان آنها نمیشود؛ من و شما که امروز در این حوزه ماموریت و مسئولیت داریم باید با توجه به اهمیت این حوزه تلاش، توجه و احساس مسئولیت مضاعفی داشته باشیم تا بتوانیم به رفع مشکلات کمک کنیم.
رحیمینسب با اشاره به اینکه اگر مشاور امور ایثارگران را مسئولیت دوم فرض کنیم، به ایثارگران کم لطفی کردهایم، بیان کرد: اگر شما مشاوره ایثارگران را مسئولیت دوم خود میدانید، مسیر را اشتباه آمدهاید و همین امروز این موضوع را با مدیران کل خود تعیین تکلیف کند؛ ما باید فرهنگ ایثار و شهادت را به عنوان یک فرهنگ سازمانی در دستگاه و تشکیلات مربوطه ترویج دهیم.
دبیر مشاورین وزرا در امور ایثارگران کشور افزود: اگر امروز مشکلات جدی از جمله گرانی، تورم و موارد لاینحل وجود دارد، از مدیران اداری ماست. اینجاست که من و شما می توانیم به واسطه پشتوانه ای به نام شهید، جانباز، آزاده و ایثارگر با ترویج فرهنگ ایثار، جهاد و شهادت، این فرهنگ را به عنوان رکن اصلی سازمانی خود تقویت کنیم اما آیا واقعا در حال حاضر این ماموریت در حال انجام است؟
وی با تاکید بر اینکه ما باید پرچم شهید و ایثارگر را در هر دستگاهی نصب کنیم، اما هنوز مشاورین امور ایثارگران در دستگاهها اتاق و حکم مسئولیت هم ندارند، اذعان کرد: معاونت امور اداری و استخدامی 14 ماموریت برای مشاوران این حوزه تعریف کرده که اگر این موارد در هر دستگاهی انجام شوند، ایثارگران در آن دستگاه دیگر با هیچ مشکلی مواجه نخواهند بود اما این اقدام صورت نگرفته است.
رحیمینسب با اشاره به ضرورت حضور مشاورین امور ایثارگران دستگاه ها در جلسات کمیته های چندگانه از جمله فرهنگی، انتصابات، تخلفات و ... به نمایندگی از ایثارگران مطرح کرد: معتقدیم که 30 درصد کارکنان دستگاه ها و شاید هم بیشتر را ایثارگران تشکیل میدهند که تعداد و درصد کمی نیست، بنابراین حتما باید نماینده آنها در کمیته های انتصابات، جذب و استخدام، نیروی انسانی و ... حضور پیدا کند.
دبیر مشاورین وزرا در امور ایثارگران کشور هدف خود از این سفر استانی را پیدا کردن دردها و ایجاد تحول جدی در حوزه ایثار و شهادت در دستگاههای مختلف دانست و خاطرنشان کرد: در طرح سپاس باید 16 هزار مورد دیدار با خانواده های شهدا و ایثارگران البرزی در طول یک سال انجام شود و مسئولان از این طریق مشکلات این خانواده ها را پیگیری و برطرف کنند.
انتهای پیام/
∎