عصر ایران - این دسر با ترکیبی منحصر به فرد از نارنگی، شکلات تلخ و پودینگ، تجربهای جدید از طعمها را ارائه میدهد. آمادهسازی آن نیز بسیار ساده است و به زمان زیادی نیاز ندارد.
مواد لازم برای تهیه دسر نارنگی:
- آگار آگار: ۲۴ گرم (۱۶ گرم + ۸ گرم) (نوعی ژلاتین گیاهی)
- شکر: ۱۰۰ گرم (۶۰ گرم + ۴۰ گرم)
- شیر: ۱.۵ لیتر (۱ لیتر + ۵۰۰ میلیلیتر)
- نارنگی: ۵ عدد
- شکلات تلخ: ۸۰ گرم
- پودر کاکائو: ۳۰ گرم
مواد لازم برای نوشیدنی همراه:
- یخ: ۱۰۰ گرم
- شیر: ۱۵۰ میلیلیتر
- قهوه: ۳۰ گرم
- شکر: ۳۰ گرم
- آب: ۸۰ میلیلیتر
طرز تهیه:
- ابتدا با استفاده از ۱۶ گرم آگار آگار، ۱ لیتر شیر، ۶۰ گرم شکر و آب نارنگیها، یک لایه پودینگ نارنگی تهیه میشود. این مخلوط پس از آماده شدن به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار میگیرد تا ببندد.
- در مرحله بعد، با استفاده از ۸ گرم آگار آگار، ۵۰۰ میلیلیتر شیر، ۴۰ گرم شکر، پودر کاکائو و شکلات تلخ ذوب شده، یک لایه پودینگ شکلاتی تهیه میشود. این لایه روی پودینگ نارنگی بسته شده ریخته شده و به مدت ۳۰ دقیقه دیگر در یخچال قرار میگیرد.
- نوشیدنی همراه نیز به احتمال زیاد با ترکیب یخ، شیر، قهوه، شکر و آب تهیه میشود.
نظرات کاربران