شناسهٔ خبر: 70640236 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

مخالفت انگلیس با درخواست ترامپ برای بازنگری در سیاست انرژی

دولت انگلیس درخواست رئیس جمهور منتخب آمریکا برای بازنگری در سیاست انرژی خود با برچیدن توربین‌های بادی را رد کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهوری منتخب آمریکا اخیرا در پستی با انتقاد از دولت انگلیس به‌دلیل افزایش ظرفیت انرژی‌های تجدیدپذیر، از لندن خواست با رهاشدن از شر توربین‌های بادی، برداشت نفت و گاز خود را افزایش دهد.

دریای شمال یکی از قدیمی‌ترین حوضه‌های نفت و گاز فراساحلی جهان است که برداشت نفت از آن با آغاز سال 2000 میلادی رو به کاهش بوده و از آن زمان تاکنون به یکی از بزرگترین مزارع تولید انرژی بادی در جهان تبدیل شده است.

ترامپ در پستی خطاب به دولت انگلیس نوشت: بریتانیا اشتباه بسیار بزرگی مرتکب شده است. دریای شمال را باز کنید. توربین‌های بادی را از بین ببرید.

کایر استارمر، نخست وزیر انگلیس با وعده ایجاد اقتصاد کم کربن در انتخابات سال گذشته این کشور پیروز شد. دولت وی قصد دارد ظرفیت تولید انرژی بادی فراساحلی را تا سال 2030 چهار برابر کند و به 60 گیگاوات برساند.

به گزارش رسانه های غربی بریتانیا این هدف را مد نظر دارد که تا سال 2030 تولید برق خود را تا حد زیادی کربن زدایی کند، که این امر به معنای کاهش وابستگی این بخش به نیروگاه های گاز سوز و افزایش ظرفیت انرژی های تجدیدپذیر است.

اما در آمریکا، ترامپ با انتخاب کریس رایت به عنوان چهره سرشناس مخالف با انرژی پاک و تغییر اقلیم به عنوان وزیر انرژی، نگرانی های بسیاری از کارشناسان و رهبران جهان را در بحث مقابله با کاهش انتشار گازهای گلخانه ای برانگیخته است.

 «ان تی وی» در گزارشی نوشت: بریتانیا به درخواست دونالد ترامپ، رئیس جمهورمنتخب ایالات متحده آمریکا برای برچیدن توربین های بادی در دریای شمال با تاکید بر تعهد روشن به انرژی های تجدیدپذیر پاسخ منفی داده است. به گزارش خبرگزاری PA، سخنگوی دولت انگلیس در واکنش به درخواست ترامپ گفت: ما باید وابستگی خود به بازارهای سوخت فسیلی ناپایدار را با انرژی پاک و داخلی تحت کنترل در بریتانیا جایگزین کنیم.

وی تاکید کرد که اولویت دستیابی به یک انتقال عادلانه و موفق انرژی در دریای شمال مطابق با شرایط آب و هوایی و تعهدات قانونی است.

ترامپ پس از بازگشت به کاخ سفید در کمتر از دو هفته آینده می خواهد بار دیگر تولید نفت و گاز را ارتقا دهد. ترامپ در اولین دوره ریاست جمهوری خود از سال 2017 تا 2021، استانداردهای حفاظت از آب و هوا و محیط زیست را تضعیف کرد و ایالات متحده را از توافقنامه جهانی آب و هوای پاریس خارج کرد. جانشین وی جو بایدن در نهایت این رویکرد را تغییر داد.

انتهای پیام/