شناسهٔ خبر: 70636014 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: حوزه | لینک خبر

پایش و ارزیابی قرآنی طلاب سراسر کشور انجام شد

مدیر اداره قرآن و حدیث معاونت تهذیب و تربیت حوزه‌های علمیه گفت: اداره قرآن و عترت از دوماه پیش تاکنون با پایش و ارزیابی طلاب پایه‌های ۶ و ۷ بلندمدت و ۵ سفیران‌هدایت و ۵ بلندمدت دیپلمی نظام جدید کل استان‌ها در حال تهیه گزارشی از وضعیت قرآنی طلاب برای مدیر محترم حوزه‌های علمیه هستیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدسعید نریمانی در سومین جلسه شورای قرآنی مراکز حوزوی که پیش از ظهر امروز با موضوع بررسی و الگو برداری از برنامه‌های قرآنی و با حضور نمایندگان معاونت‌های مختلف حوزه‌علمیه و نمایندگان نهادهای حوزوی در سالن جلسات اداره قرآن و حدیث معاونت تهذیب حوزه‌های علمیه برگزار شد، اظهار کرد: جامعه هدف ما در اداره قرآن و عترت طلاب شیعه می‌باشد ولی در بعضی بخش‌ها آمادگی خدمت‌رسانی به طلاب اهل‌سنت را نیز داریم.

وی افزود: در بخش آموزش دوره‌های مختلف برنامه‌ریزی شده است که در طول سال به صورت مستمر در استان‌ها و شهرهای مختلف و بر اساس پایش استانی و تقاضای استان مربوطه برگزار می‌شود.

مدیر اداره قرآن و حدیث معاونت تهذیب و تربیت حوزه‌های علمیه گفت: دوره آموزش روخوانی و روانخوانی مقدماتی، دوره تربیت مربی روخوانی و تجوید، دورت تربیت استادی، دوره تربیت مربی حفظ، ترجمه، مفاهیم و دوره تربیت مربی صوت و لحن توسط این مجموعه برای طلاب برادر سراسر کشور انجام می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین نریمانی ادامه داد: در بخش تفسیر قرآن‌کریم دوره تربیت مروج تفسیر را برای مبلغین و دوره تربیت مدرس تفسیر را برای عموم طلاب برگزار می‌نماییم، همچنین در بخش روخوانی و تجوید کد استادی تمامی اساتید قرآن حوزه‌های علمیه با تأیید این اداره صادر می‌شود.

این استاد حوزه اضافه کرد: در سال ۱۴۰۰ طرحی در اداره قرآن با عنوان معلم قرآنی به تصویب مدیر محترم حوزه‌های علمیه رسید که بر اساس این طرح هر طلبه فارغ التحصیلی از پایه ۶ باید به توانمندی لازم برای تدریس روخوانی، تجوید، ترجمه و مفاهیم را در سطح عموم جامعه پیدا کند، ما در اداره قرآن و عترت از دوماه پیش تاکنون با پایش و ارزیابی طلاب پایه‌های ۶ و ۷ بلندمدت و ۵ سفیران‌هدایت و ۵ بلندمدت دیپلمی نظام جدید کل استان‌ها در حال تهیه گزارشی از وضعیت قرآنی طلاب برای مدیر محترم حوزه‌های علمیه هستیم تا برای ایشان ضرورت اجرای این طرح را تبیین کرده و دوره‌های دانش‌افزایی قرآنی لازم را هرچه سریع‌تر در استان برگزار کنیم.

وی بیان کرد: در بخش کارگروه‌ها تاکنون موفق به راه‌اندازی سه کارگروه قرائت، حفظ و تفسیر با حضور اساتید شاخص این رشته‌ها شده‌ایم که الحمدالله این کارگروه‌ها تا کنون جلسات متعددی برگزار کرده و مصوبات خوبی داشته‌اند، در بخش مدارس حافظین در حال حاضر حدود ۱۶ مدرسه حفظ در سطح کشور فعال می‌باشند که نیاز مبرم به حمایت وجود دارد تا تعداد این مدارس بیشتر شود.

پایش و ارزیابی قرآنی طلاب سراسر کشور انجام شد

پایش و ارزیابی قرآنی طلاب سراسر کشور انجام شد

انتهای‌پیام/