شناسهٔ خبر: 70634704 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

افزایش میزان جوجه‌ریزی در اردبیل به ۳ میلیون قطعه

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: تا پایان دی ماه میزان جوجه‌ریزی در اردبیل به ۳ میلیون قطعه افزایش می‌یابد.

صاحب‌خبر -

نوبخت اژدری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل اظهار کرد: خوشبختانه تولید گوشت سفید مرغ در استان از وضعیت بسیار مطلوبی برخوردار است به طوری که مازاد تولید را دیگر استان‌های همجوار جذب می‌کنند.

وی تصریح کرد: به طور متوسط می‌توان گفت روزانه 7.5 تن گوشت مرغ از تولیدکنندگان خریداری و در سردخانه‌ها نگهداری می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: روزانه به تعداد 10 هزار قطعه مرغ تولیدی به استان‌های آذربایجان شرقی و کشتارگاه شهرستان اهر انتقال داده می‌شود که پس از کشتار در دسترس مصرف‌کنندگان قرار می‌گیرد.

اژدری افزود: روزانه به میزان 10 تن لاشه مرغ به استان تهران، 9 تن به استان البرز و پنج تن نیز به استان گیلان به ویژه شهرستان آستارا ارسال می‌شود.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: قیمت عرضه مرغ به بازار 83 هزار و 500 تومان است که این امر گویای این واقعیت است که استان اردبیل با تولید کارآمد و توانمند گوشت مرغ مانع افزایش قیمت آن شده و مصرف‌کنندگان می‌توانند نیازهای خود را به راحتی از بازار تهیه و مصرف کنند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل اضافه کرد: به میزان یک میلیون و 420 هزار قطعه جوجه‌ریزی در حال حاضر صورت گرفته که پیش‌بینی می‌شود وضعیت تولید مرغ در ماه آینده نیز از وضعیت مناسب و مطلوبی برخوردار باشد و میزان جوجه‌ریزی تا پایان دی ماه سال‌جاری به حدود سه میلیون قطعه افزایش یابد.

انتهای پیام/132