به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمد عرب با اشاره به فعالیت 144 مرکز نیکوکاری در استان گفت: از این تعداد 88 مرکز در شهر و 56 مرکز در روستا فعال هستند که 71 مرکز در مساجد مستقرند.
وی با اشاره به اینکه این مراکز برای ارائه خدمات به جامعه هدف در زمینههای مختلف از جمله فرهنگی، اجتماعی، بهداشت و درمان فعال هستند افزود: 17 هزار و 611 پرونده مددجویی و 33 هزار و 190 صندوق صدقات هم به مراکز نیکوکاری واگذار شده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان جنوبی با اشاره به وجود 13 مرکز نیکوکاری تخصصی در استان افزود: از این تعداد 10 مرکز نیکوکاری در مراکز فرهنگی و 3 مرکز نیکوکاری در مراکز دانشگاهی مستقر هستند.
عرب به تعامل و همکاری 985 نفر عوامل اجرایی با مرکز نیکوکاری در استان اشاره و تاکید کرد: از این تعداد 894 نفر اعضای هیئت عامل و 91 نفر مددکار هستند.
وی تصریح کرد: مراکز نیکوکاری به عنوان مجموعههای خیر و احسان محلهمحور، مورد اعتماد مردم هستند و کمکهای مردمی را در سریعترین زمان به دست نیازمندان میرسانند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان جنوبی اظهار کرد: مراکز نیکوکاری در سرفصلهای اهدای جهیزیه، مسکن، بهداشت و درمان، فرهنگی، اشتغال و معیشت به مددجویان جامعه هدف ارائه خدمت میکنند.
عرب، با اشاره به ارائه 122 هزار و 456 خدمت با هزینه 93 میلیارد و 521 میلیون تومان توسط مراکز نیکوکاری در مدت 9 ماهه امسال افزود: از این تعداد 69 هزار و 760 خدمت به مددجویان و 52 هزار و 696 خدمت به غیر مددجویان ارائه شده است.
به گفته وی، خدمات ارائه شده در این مدت توسط مراکز نیکوکاری 271 مورد جهیزیه، 2 هزار و 359 مورد بهداشت و درمان، 497 مسکن، 34 اشتغال و خودکفایی،4 هزار و 859 مورد فرهنگی و 114 هزار و 437 مورد معیشت بوده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان جنوبی با اشاره به اینکه توانمندی مددجویان با ایجاد اشتغال و تامین مسکن از اهداف مراکز نیکوکاری است، تصریح کرد: افزایش توازن اجتماعی و پیوند توانمندیهای مردم با نیازمندیهای محرومان، توسعه فرهنگ انفاق، احسان و نیکوکاری، شناسایی ظرفیتهای محلهها، نیازمندان واقعی محلهها و خیران، ارتقای اعتماد نیکوکاران، پایداری مشارکت آنان و پیوند توانمندیهای مردم با نیازهای محرومان از دیگر اهداف و کارکردهای مراکز نیکوکاری است.
انتهای پیام/252
∎