یوسف شعبانی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در همدان، با بیان اینکه حمایتهای خوبی در قوانین بالادستی از فضای کسب و کار وجود دارد که با بهکارگیری آنها میتوان این فضا رو رونق داد، اظهار داشت: سند تحول و پیشرفت استان در ابعاد و بخشهای مختلف در دستور کار استان قرار دارد و ما در اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان به تبعیت از آن بسته حمایتی کارآفرینی را تدوین کردهایم.
وی افزود: ما در فضای کسبوکار استان از ابزارهای مختلفی استفاده میکنیم تا اهرمهای حمایتی را در مواجه با کارآفرینان و سرمایهگذاران بهکار گیریم که از جمله آن پرداخت تسهیلات مختلف اعم از مشاغل خانگی و تبصره 18 است که با پرداخت آن به کارآفرینان تلاش داریم امکان بهکارگیری بیشتر و بهتر از نیروی کار جوان و جدید را در استان مهیا کنیم.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان همدان تاکید کرد: در مجموعه ما با نگاه کلی به حوزه کار و اشتغال تلاش شده با ایجاد فرهنگ کار و تنظیم روابط بین کارگر و کارفرما صیانت از نیروی کار در کنار توسعه فضای کسبوکار همدان مورد توجه واقع شود.
شعبانی افزود: در همین راستا با ایجاد سیاست سه جانبهگرایانه دولت، کارگر و کارفرما هماندیشی و تعامل خوبی شکل گرفته که با تنظیم روابط کار و توسعه فرهنگ آن به ایجاد فعالیتهای اقتصادی پایدار، توسعه فضای کسبوکار و ایجاد واحدهای نو با نگاه بر واحدهای فناورانه و دانشبنیان منجر شده است.
وی با بیان اینکه بالغ بر 148 هزار کارگر بیمه شده در 24 هزار واحد مشمول قانون کار فضای کسبوکار در همدان را شکل میدهند، عنوان کرد: از دیگر برنامههای ما برای توسعه اقتصادی توجه به بخش تعاون است که در همین راستا 25 درصد تسهیلات اشتغال استان را به تعاونیها اختصاص دادهایم.
انتهای پیام/
∎