به گزارش خبرگزاری حوزه، در دیدار دستیار ویژه وزیر بهداشت با رئیس جامعةالمصطفی حجت السلام والمسلمین علی عباسی، موضوع تقویت همکاریهای علمی و فرهنگی میان نهادهای آموزشی و حوزوی مورد تأکید قرار گرفت.
دکتر نیکنام دستیار ویژه وزیر بهداشت ضمن ابراز خرسندی از این دیدار و آشنایی با فعالیتهای جامعةالمصطفی، اظهار داشت: بسیاری از دانشجویان پزشکی که برای تحصیل به ایران میآیند، از خانوادههای اصیل و متدین مسلمان هستند و لازم است با توجه به مباحث تربیتی، از این امانت گرانبها بهخوبی صیانت شود.
وی در ادامه با اشاره به موضوع فقه سلامت که شامل ابعاد مختلف سلامت جسمی، روحی، روانی و اجتماعی است، اعلام آمادگی کرد تا فرهنگستان علوم پزشکی همکاریهای علمی و پژوهشی خود را با جامعةالمصطفی و دیگر نهادهای حوزوی تقویت کند.
نقش فرهنگ در کاهش آمار مرگومیر
دکتر ابوالقاسمی رئیس دانشکده علوم پزشکی بقیةالله(عج) با تأکید بر اهمیت فرهنگ در ارتقای سلامت جامعه گفت: با کار فرهنگی میتوان گامهای مؤثری در کاهش آمار مرگومیر کشور برداشت و از این تجربه برای سایر کشورها نیز بهره گرفت.
وی همچنین به تلاشهای غرب در اعمال تحریمهای علمی و سلامت اشاره کرد و از برنامهریزی برای برگزاری همایشی با عنوان «آپارتاید علمی» برای انتقاد از این رویکرد خبر داد.
استفاده از ظرفیت جامعةالمصطفی در برنامههای علمی و سلامت معنوی
در این جلسه، دکتر مرندی رئیس فرهنگستان علوم پزشکی که بهصورت برخط حضور داشت، ضمن تبریک حلول ماه رجب، علاقهمندی فرهنگستان علوم پزشکی به همکاری با جامعةالمصطفی را ابراز داشت و تأکید کرد: ظرفیتهای علمی و بینالمللی المصطفی میتواند نقشی کلیدی در پیشبرد برنامههای سلامت معنوی و همایش قرآن، عترت و سلامت داشته باشد.
در بخش پایانی جلسه که با حضور معاونان و مسئولان جامعةالمصطفی برگزار شد، دو طرف بر سر زمینههای همکاری مشترک و تدوین تفاهمنامههایی برای تعاملات گستردهتر تبادل نظر کردند.