به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، آیتالله سید محمدمهدی حسینی همدانی امروز در خطبههای نماز جمعه این شهر با اشاره به سالگرد دستور منع و حذف حجاب توسط رضاخان، گفت: 17 دیماه 1314، قله جنگ و مقابله رضاخان بیسواد و قلدر با فرهنگ ایرانی اسلامی بود که دستور منع و حذف حجاب و چادر و روسری و روبنده را صادر کرد.
وی ادامه داد: برخلاف زنان عرب که قبل از اسلام بیحجاب بودند، زنان ایرانی قبل از اسلام حجاب داستند و حجاب در فرهنگ ایران بوده است. رضاخان اسیر سیاستهای استعماری، با سفر به ترکیه، تحت تاثیر شدید بیدینی آتاتورک قرار گرفت. او پایههای دینی محکمی نداشت به خصوص وقتی متاثر از محمد علی فروغی، تظاهرات دینیاش را هم کنار گذاشت و منکر همه چیز شد.
نماینده ولیفقیه در استان البرز با اشاره به اینکه او خواست به نام آزادی و پیشرفت ایران، حجاب را حذف کند که نتوانست و با بیان اینکه حجاب مانع رشد و ترقی بانوان نیست، بیانی از حضرت امام خمینی (ره) را بازخوانی و مطرح کرد: طبق فرمایش امام راحل، حجاب به معناى متداول میان ما که نامش حجاب اسلامى است، با آزادى مخالفتى ندارد، اسلام با آنچه خلاف عفت است، مخالفت دارد.
وی مطرح کرد: قلدریهای دوران گذشته امروز هم با فضای رسانهای و پروپاگاندا و تهاجم فرهنگی و نرم دنبال و تلاش میشود که مسئله را سیاسی کنند، از دولت سازندگی جریان تندتر و بیتوجهی بیشتر شد. پس از آن سیاست پنهان دوران اصلاحات، ضدیت با عفاف و حجاب بود که فمینیستهای نفوذی دنبال میکردند که نمونههای آن را در انتخابات سال 84 حتماً توجه کردهاید.
حسینی همدانی با بیان اینکه دولتهای نهم و دهم هم مبتلا به لیبرالیسم فرهنگی بود و بعد در جریان فتنه 88 این قصه گستردهتر شد، عنوان کرد: در دولتهای 11 و 12 سند 2030 که انواع آسیبهای اجتماعی و چالشهای غیرقابل جبران فرهنگی و حتی محیط زیستی را به همراه داشت و موجب وابستگی شدید کشور و از دست دادن استقلال فرهنگی، سیاسی، علمی و اقتصادی کشور میشد به جریان افتاد.
امام جمعه کرج با بیان اینکه مسائلی مانند نه به حجاب اجباری و چهارشنبه سفید و دختران خیابان انقلاب و آزادی یواشکی و غیره را با فشار شبکههای ماهوارهای و اجتماعی و مجازی از داخل و خارج، فعالانه دنبال کردند و میکنند، افزود: شروع این جریان با محوریت بهائیت بوده و هنوز هم محور همانها هستند و در هر نوبتی گروههایی از بازیگران و ورزشکاران و هنرمندان را بهکار میگیرند.
نماینده ولیفقیه در استان البرز با بیان اینکه تنها راه حفاظت و صیانت از این مقوله عقلی و عرفی و شرعی، اجرای قانون بوده و تعلل در اجرای قانون خسارت بار است، گفت: قانون جدید دستور اجرا نمیگیرد، قانون قبل را هم اجرا نمیکنند. تعلل کنندگان که صحنههای آشکار دشمنی را میبینند و از نقشههای شوم دشمن مطلع هستند، باید پاسخگو باشند؛ هم امروز و هم فردا که پاسخگویی فردا سختتر خواهد بود.
وی بیان کرد: دشمنیهای کشورهای غربی به خصوص آمریکا یک بعد ندارد، آنان در هر زمان و در هر زمینهای که بتوانند اقدام میکنند، زیرا به فکر منافع خودشان هستند. حتی با کسی که با آنان پیمان بسته هم نقض عهد میکنند و او را تنها میگذارند. قیام مردم به خصوص قم در روز 19 دی آغازگر تحولی اساسی در نظام سیاسی و اداره کشور و پیروزی انقلاب و بعد تحولات در منطقه و جهان شد.
حسینی همدانی عنوان کرد: 19 دی اختناق آن دوره را از بین برد و مردم را منسجم و با روحیه شهادت طلبی موجی درست کرد که در بهمن پیروزی به دست آمد و نفوذ حضرت امام را نیز بیشتر کرد. 19 دی نشانه قدرت مرجعیت شیعه و سرمایه اجتماعی که دارد و توانسته در تمام نهضتهای مردمی راهبری را تا حصول نتیجه به عهده بگیرد بود. این قیام نشان داد که ماهیت انقلاب از اول دینی بوده است.
امام جمعه کرج خاطرنشان کرد: قیام 19 دی چهره واقعی و ضدمردمی رژیم منحوس و شعارهای دروغی که درباره فضای باز سیاسی و امثال اینها میداد را برملا کرد و نشان داد که نه شاه و نه سران آمریکا هیچ اعتقادی به آزادی مردم، دمکراسی، حقوق بشر و حاکمیت مردم بر سرنوشت خود ندارند. 19 دی صفوف مردم را به هم متصلتر و دایره انقلاب را گستردهتر کرد و نشان داد که انقلاب کاملاً مردم پایه است.
امام جمعه کرج ادامه داد: اساساً نقش و جایگاه مردم در نظام مردمسالاری دینی، از موضوعات مهم و ریشهای در بحث اندیشه سیاسی انقلاب اسلامی است. از آغاز نهضت تا امروز هیچ مسئلهای از مسائل انقلاب بدون حضور و نقش و خواست مردم محقق نشده است. دولتها هم که هر کدام روشی در اداره جامعه داشتهاند، همگی با رای مردم سرکار آمدهاند. از نظر اسلام حق حاکمیت از آنِ خداوند است.
حسینی همدانی با تاکید بر ضرورت زنده نگهداشتن 19 دی مانند سایر بزنگاههای تاریخ انقلاب این مناسبت را یادآور ایثارگریهای انسانهای شجاعی دانست که به موقع قیام کردند و از مرگ نترسیدند و بر اساس آموزههای دینی و با راهبری روحانیت تا رسیدن به مقصد از پای ننشستند و گفت: این مسیر نورانی را مردم غیور و بصیر ما تا امروز با تقدیم شهدای گرانقدر ادامه دادند.
نماینده ولی فقیه در استان البرز یکی از مفاسد را عمل نکردن به قانون در هر سطحی دانست و تصریح کرد: نمیتوانیم مدعی کار درست برای مردم باشیم و دم از مبارزه با فساد بزنیم، اما در عمل به قوانین کشور پایبند نباشیم. اگر حرف از صداقت زده میشود که باید با مردم صادق بود، این را باید در عمل نشان داد. رئیس جمهور دیروز در سخنرانی مربوط به گزینش مطالبی گفت که در مقام عمل در استانها جور دیگر عمل میشود.
وی اضافه کرد: با توجه به بیان ایشان پس چرا در استانها به خصوص در همین استان خودمان لااقل در این چند روز اخیر این اتفاق نیفتاده و کسانی که مشغول درست کار کردن بودند به چه دلیلی برداشته شدهاند؟ چرا کسانی که دست چندم هستند و نقشی در این استان ندارند، باید تصمیم بگیرند و فشار بیاورند؟ شما استاندار معرفی کردید و استاندار با تلاش و توان در استان مشغول فعالیت است.
امام جمعه کرج با طرح این سوال که چرا باید در انتخاب دیگران برای او نقش ایفا کرده و سنگاندازی کنند که وی نتواند کارش را انجام دهد. در خارج از این استان هم افرادی که قابلیت خوب داشتند برکنار شدند و بعضی افراد محکوم و مسئلهدار سرکار آمدند. گاهی آقایان مسئول و گاهی غیرمسئول مطالبی بیان میکنند و آمارهایی میدهند از دولتهای قبل یا آماری از وضع موجود که باید حرفهای خود را اثبات کنند.
حسینی همدانی بیان کرد: این حرفها بر ذهن مردم اثر میگذارد. از دادستان کل کشور به عنوان مدعیالعموم درخواست داریم که اجازه ندهد فضای عمومی کشور را با بیان بعضی حرفهای بیاساس مشوش کنند. هر کس مطلبی گفت حتی در روزنامهها و فضای مجازی، اگر عمومی هم نخواستید او را خصوصی بخواهید تا ادله را بیان کند. این حرف مطالبه عمومی است و باید دنبال شود و تذکر داده و در صورت لزوم برخورد شود.
انتهای پیام/
∎