به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، روز سرد و زمستانی ۱۳ دیماه ۱۴۰۳، مصلی امام خمینی(ره) اصفهان، بهعنوان مکانی مقدس و فرحبخش، میزبان جمعیتی شگفتانگیز و پرشور از زنان و دختران بود که سرمای هوا نتوانسته بود از شوق و اشتیاق حاضران بکاهد؛
این جمعیت مادران و دختران بیش از سی هزار نفری که به مناسبت پنجمین سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی با قلبهایی گرم و با عشق به آرمان های شهیدان گرد هم آمده بودند، با حجاب کامل و با افتخار، پیام عفاف و حجاب را که میراث حضرت زهرا (س) و مکتب حاج قاسم است، به جهانیان مخابره کردند.
در این اجتماع از وزش و سردی هوای دیماه خبری نبود گرما و همبستگی این جمعیت احساس عجیبی را به وجود آورده بودو هر چهرهای با سرود همبستگی و عشق به آرمانهای شهیدان میدرخشید و نور امید از چشمانشان میبارید.
دختران حاضر دراین اجتماع که بیشتر کودک و نوجوانان بودند با چهرههایی مصمم و قلبهایی سرشار از عشق و ارادت به شهید سلیمانی، در این اجتماع شرکت کردند. مادران نیز با حضور گرم و حمایتگرانه خود، نشان دادند که این ارزشها همچنان در جامعه زنده و پویا هستند.
با دیدن این صحنه، از عمق وجودم احساس کردم که حاج قاسم سلیمانی، آنکه در دلها فرماندهای بزرگ بود، به راستی در قلبهای ما زنده است، حاج قاسم، درست است که تو فرمانده قدس بودی، اما امروز در قلب این دختران که با عشق و ارادت به یاد تو آمدهاند، فرماندهای بیهمتا هستی.
این دختران هر کدام به نوعی نمایندهی نسل جدیدی از ایرانیان هستند که میخواهند ادامهدهنده راه تو باشند. این فضا، سرشار از محبت و ارادت نسبت به شهید سلیمانی بود و به وضوح نشان میداد سردار سلیمانی نه تنها یک فرمانده نظامی، بلکه یک الگوی انسانی و مکتبی است که در قلب همه ماست که اینگونه ما را جذب خود کرده است.
دختران حاضر در این اجتماع، با سربندها منقش به اسم حضرت فاطمه زهرا (س) که نمادی از عزت و اطاعت از مکتب اهل بیت (علیهمالسلام) بود، حاضر شده بودند. رنگهای پرچمهای ایران و نوارهای شالها و سربندها، فضای مراسم را زنده و پرانرژی کرده بود و به نوعی تداعیکنندهی اتحاد و همبستگی در بین حاضران بود
به محض اینکه صداهای رسا و محکم آنها در فضای مصلی طنینانداز شد، احساس شوری جمعی در دلها ایجاد شد، "با ولایت تا شهادت!" این شعار، بهطرز باشکوهی به گوش میرسید. این عبارت، نهتنها یک شعار ساده، بلکه نشانی از پیوند عمیق و ناگسستنی این دختران با اصل و مذهب خود و نیز یک وعده عزیز به امت اسلام بود، هر بار که این جمله از ایستادگی و وفاداری به ولی فقیه و آرمانهای امام خمینی(ره) و شهید سلیمانی به صدا در میآمد، گویی هر دختر با تمام وجودش این عهدی دوباره را با خود و تاریخش میگذارند.
در این جمع بزرگ، یاد و خاطرهی دیگر شهدای مقاومت چون ابومهدی المهندس و سید حسن نصرالله نیز زنده شد، تصاویر این قهرمانان در دستان حاضران به چشم میخورد و این نشاندهندهی عزم آنها برای دنبال کردن راه این بزرگمردان و تداوم رسالت آنها بود.
مراسم در عین سادگی، غرق در معنویت و شور و احساس و نشاندهندهی پیوند عمیق نسل جوان با آرمانهای مقاومت و ارزشهای والای انسانی و اسلامی بود. در این فضا، قلبها به یکدیگر پیوسته و شعاری پرخروش در همگانی از عشق، وفاداری و شهادت، بهوجود آمده بود. این دختران زیبا و با حجاب، در واقع تجلیگاهی از روحیهٔ فاطمی و عزم حسینی بودند که در دل جامعهی اسلامی جاری است.
دختران با چهرههای معصوم و پاک و حجابهای کامل، نماد عفاف و پاکدامنی بودند و شور و شوق را به مراسم هدیه کردند، با سربندهای خاص و شعارهای پرشور، هر یک از آنان در دل خود عزم راسخی برای ادامه دادن راه شهیدان را دل دل داشتند.
فضای معنوی که در مصلی حاکم بود، این جمعیت که با عشق و ارادتی در این اجتماع حاضر شدند و با همدلی، سعی در زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهدای مقاومت دارند و نمایانگر این هستند که یاد این شهیدان در افکار و در رفتار نسل جوان تجلی یافته است.
وقتی در دل این جمعیت بیش از سیهزار نفری در شهر اصفهان ایستادهام و چهرههای پرشور و مصمم زنان و دختران را میبینم و میدانم این جمع تنها گوشه ای از مریدان به مکتب حاج قاسم هستند که به خاطر او گرد هم آمدهاند، قلبم از احساسی عمیق و بینظیر لبریز میشود و میدانم که این جمعیت یکدل و یکصدا، تجسمی زنده از عشق و ارادت به شهدای مقاومت است.
در این لحظه، شعری در ذهنم طنینانداز میشود
«خط خون نقطه پایان سلیمانی نیست، بهراسید که این اول بسم الله است.» این شعر، درست به حال و هوای این مراسم میخورد. چشمم که به تصاویر حاج قاسم که میخورد که در دستام حاضران به اهتزار در آمده بود به این شعر جان میداد.
این شعراکنون به یک حقیقت زنده در باور و رفتار ما تبدیل شده است. اینجا، در این لحظه، ما نه فقط به یاد حاج قاسم، بلکه به یاد تمام شهدای مقاومت ایستادهایم، با عزم و ارادهای راسخ برای اینکه ادامهدهندهی راه آنها باشیم. این واقعاً شروعی است برای ما و برای تمامی امیدهایی که در دل داریم، آغازی برای ادامهی مسیر فرهنگی و ارزشی که هرگز متوقف نخواهد شد.
خبرنگار: سمیرا گلکار