مدیرکانونهای خدمت رضوی سیستان و بلوچستان گفت: ۸۰۰ بسته معیشتی و ارزاق، در قالب طرح امام رئوف بین ایتام زیر ۱۸ سال کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره) این استان توزیع شد.
دادخدا خدایار روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: مرحله دوم توزیع بستههای معیشتی و ارزاق ایتام سیستان و بلوچستان شامل؛ برنج، گوشت گوسفندی گرم، حبوبات، روغن، ماکارونی، چای و کتابهای فرهنگی و مذهبی با اعتبار ۳۵ میلیون ریال برگزار شد.
وی با اشاره به نواخته شدن زنگ مقاومت در مدارس، افزود: کتاب زندگینامه شهید سلیمانی ضمیمه این بستهها شد و توزیع این بستهها بین ایتام زیر ۱۸ سال معرفی شده سیستان و بلوچستان انجام میشود.
مدیرکانونهای خدمت رضوی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: طرح امام رئوف(ع) ویژه گرامیداشت ولادت حضرت علی(ع) و روز پدر برای ۸۰۰ نفر از ایتام زیر ۱۸ سال زیر پوشش کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره) این استان در زاهدان برگزار شد.
وی خاطرنشان کرد: در سال گذشته در مرحله نخست بستههای ارزاق شامل ۱۵ قلم از جمله برنج، گوشت، حبوبات، روغن، قند، شکر و اقلام فرهنگی با هزینه هر بسته ۳۰ میلیون ریال به این افراد اهدا شده است.
خدایار ادامه داد: در مرحله دوم برای هر نفر ۵۰ میلیون ریال برای خرید پوشاک از طریق یک سامانه کشوری در نظر گرفته شد و در مرحله سوم برای هر نفر از این ایتام ۲۵ میلیون ریال اعتبار برای خرید لوازم التحریر پرداخت شد.
جزئیات بیشتر پیگیری یارانه معیشتی با کد ملی در سامانه اعتراض hemayat.mcls.gov.ir
به گزارش اندیشه معاصر، فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در نشست خبری با خبرنگاران گفت: افزایش ۲۰ درصدی حقوق در نظر گرفته شده است که با اعمال ضرایب مرتبط با میانگین جوانی جمعیت، این رقم بهطور میانگین به ۲۸ درصد میرسد.
جزئیات بیشتر پیگیری یارانه معیشتی با کد ملی در سامانه اعتراض hemayat.mcls.gov.ir
جلسات تنظیم بازار بهطور مرتب برگزار میشود و دولت تمام تلاش خود را میکند تا افزایش قیمتها متناسب با توان خرید مردم باشد.
دولت مراقبت میکند که توان خرید مردم کاهش نیابد و در صورت نیاز، بستههای حمایتی متناسب با شرایط ارائه خواهد شد.
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه طرح «یسنا» آنچنان که میبایست در سال جاری پیشرفت نکرد، گفت: بستههای غذایی که در قالب طرح یسنا در اختیار گروه هدف یعنی مادران شیرده و دارای کودکان کمتر از ۵ سال قرار میگیرد.
دکتر احمد اسماعیلزاده درباره آخرین وضعیت اجرای طرح «یسنا» (حمایت تغذیهای از مادران باردار نیازمند و کودکان دچار سوء تغذیه) اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی، دولت را بر مبنای ماده ۲۴ قانون «حمایت از خانواده و جوانی جمعیت» موظف کرده که از زنان باردار، مادران شیرده و دارای کودکان کمتر از ۵ سال، حمایت کند و بستههای تغذیهای و بهداشتی را در اختیار این افراد قرار دهد. بودجهای برای اجرای طرح یسنا در سال گذشته در نظر گرفته شد؛ با توجه به تخصیص بودجه برای این طرح، معاونت بهداشتی وزارت بهداشت با همکاری وزارت رفاه نسبت به اجرای طرح یسنا در ۸ استان کمبرخوردار کشور اقدام کرد.
وی با بیان اینکه بودجهای برای طرح یسنا در سال جاری درنظر گرفته نشده، خاطرنشان کرد: به دلیل اینکه بودجهای برای اجرای طرح یسنا در سال جاری تخصیص نیافته، این طرح آنچنان که میبایست پیشرفت نکرده است. وزارت بهداشت، یکی از سازمانها و ارگانهای کشور است که وظایفی در زمینه اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت برعهده دارد. به دلیل اینکه وظایفی برای وزارت بهداشت در زمینه اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در نظر گرفته شده، این وزارتخانه به مجموعهای مطالبهگر در زمینه اجرای طرح یسنا تبدیل شده است.
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه تخصیص بودجه برای طرح «یسنا» ضروری است، افزد: بستههای غذایی که در قالب طرح یسنا در اختیار گروه هدف یعنی مادران شیرده و دارای کودکان کمتر از ۵ سال، قرار میگیرد برای سلامت جامعه بسیار مهم است. اگر سازمان برنامه و بودجه نسبت به تخصیص بودجه برای وزارت رفاه به منظور اجرای طرح یسنا کمک کند، این طرح در سال آتی بهتر پیش میرود. متاسفانه، این طرح در سال جاری آنچنان که میبایست پیش نرفته و کمرنگ است.
وی با بیان اینکه حمایت از تغذیه مادران یک موضوع جدید نیست، گفت: دفتر بهبود تغذیه معاونت بهداشت وزارت بهداشت از زنان باردار و مادران شیرده حمایت میکند و حدود ۲۰ سال است که از ارائه بستههای حمایتی میگذرد. اثربخشی اقلام و موادغذایی که در اختیار جامعه هدف قرار میگیرد در دسترس است. طرح یسنا، تکمیلکننده طرحهای گذشته است.
اسماعیلزاده اظهار کرد: ارزیابی به منظور بررسی نتایج طرح یسنا هنوز انجام نشده است؛ به عبار دیگر، ارزیابی مختص طرح یسنا انجام ندادهایم. طرحهای حمایتی از مادران باردار و شیرده همواره انجام شده که آثار و نتایج این طرحها در دسترس است.
واریز یارانه مرحله سوم و چهارم امنیت غذایی کودکان زیر ۵ سال
مدیر اجتماعی اداره کل تعاون،کارورفاه اجتماعی آذربایجان شرقی گفت: واریز یارانه مرحله سوم و چهارم امنیت غذایی کودکان زیر ۵ سال انجام شد.
مجید فصیحی مدیر اجتماعی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی با اشاره به شارژ مراحل سوم و چهارم برنامه ارائه سبد غذایی به کودکان زیر ۵ سال گفت: حساب مشمولین سرپرستان خانوار برنامه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال برای مراحل سوم وچهارم در سالجاری بصورت همزمان با حفظ مانده اعتبار مراحل گذشته جهت خرید ۱۶ قلم کالای اساسی مورد نیاز جهت بهبود تغذیه کودکان مشمول در بستر طرح ملی کالابرگ الکترونیکی شارژ شد. فصیحی افزود: اعتبار تخصیص یافته ماهانه برای خانوارهایی دهک ۱ تا ۵ مبلغ یک میلیون تومان و دهک ششم و هفتم مبلغ ۶۰۰ هزار تومان بوده و این اعتبار صرفاً برای خرید ۱۶ قلم کالا اعم از مواد لبنی، پروتئینی، میوه، سبزیجات، غلات و حبوبات تعریف شده و قابلیت «نقد» کردن ندارد.
مدیر اجتماعی اداره کل تعاون، کارورفاه اجتماعی آذربایجان شرقی یادآور شد: خانوارهایی که مشمول این طرح میباشند میتوانند با شماره گیری کددستوری # ۱۴۶۳*۵۰۰* و یا ازطریق اپلکیشین شما از اعتبار تخصیص یافته اطلاع یابند.