شناسهٔ خبر: 70586392 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

بیان وجوه نامکشوف یک هنرمند تئاتر در «روایت پنجم»

فیلم مستند پرتره بلند «روایت پنجم» در سالن ناصری خانه هنرمندان ایران رونمایی و اکران شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی خانه هنرمندان ایران، فیلم مستند پرتره «روایت پنجم» (به یاد و خاطر نعمت‌اله لاریان) به کارگردانی عبدالحسین حاج‌سردار و تهیه‌کنندگی رضا سیادت، با حضور جمعی از اهالی هنر، در سالن ناصری خانه هنرمندان ایران رونمایی و به نمایش گذاشته شد.

به گفته عبدالحسین حاج سردار نویسنده و کارگردان خوزستانی فیلم، مستند پرتره «روایت پنجم» در ۲ پرده و هفت فصل متوالی، به ابعاد مختلف زندگی هنری زنده‌یاد نعمت‌اله لاریان هنرمند، آموزشگر و پیشکسوت فقید تئاتر استان خوزستان پرداخته است.

در نخستین اکران این فیلم مستند که هنرمندانی از جمله محمد کارت، سجاد افشاریان، قدرت‌اله بیات، بدرالدین برنجانی، رضا بهارانگیز، بابک بذرافشان و ... حضور داشتند، پس از نمایش فیلم، اردشیر صالح‌پور نویسنده و پژوهشگر هنرهای نمایشی، فیلم «روایت پنجم» را کاری ارزنده و حاصل تلاش کارگردان در جهت معرفی شایسته و هنرمندانه‌ای از یکی از مفاخر هنری استان خوزستان دانست.

همچنین جمشید ملک‌پور نویسنده و پژوهشگر تئاتر، به بیان خاطرات خود از زنده‌یاد لاریان در شهر آبادان و آثاری که او در دهه ۴۰ و ۵۰ اجرا کرده بود، پرداخت و از اهمیت ساخت چنین مستنداتی سخن گفت.

در ادامه مهرداد خوشبخت نویسنده و کارگردان سینما و از شاگردان نعمت‌اله لاریان، از فیلم «روایت پنجم» به عنوان اثری یاد کرد که برای ساختن آن تلاش و زحمت زیادی کشیده شده است و گفت: این فیلم وجوه نامکشوف شخصیت هنری زنده‌یاد لاریان را نمایان ساخته است. وجوهی که حتی برای شاگردان و همکاران ایشان نیز ناشناخته بوده است.

همچنین پیام لاریان فیلمنامه‌نویس، نویسنده و کارگردان تئاتر و فرزند زنده‌یاد لاریان به‌ نمایندگی از خانواده این هنرمند، ضمن تشکر از تولیدکنندگان این فیلم، از پیگیری و تلاش عبدالحسین حاج سردار برای ساختن این فیلم قدردانی و ابراز امیدواری کرد که این اثر در سینمای مستند ماندگار شود.

در پایان، عبدالحسین حاج سردار توضیح داد: ساخت فیلم «روایت پنجم» از سال ۱۳۹۸ آغاز شد که به علت شیوع کرونا و مشکلات دیگر، تاخیری طولانی در روند آن ایجاد شد و سرانجام به همت خانه فیلم اهواز و شرکت بلوط فیلم، به مرحله تولید و انتشار رسید.

این مستند بلند در ۱۰۸ دقیقه، به‌زودی در پلتفرم‌های مستند به نمایش عمومی گذاشته خواهد شد.