روزنامه کیهان در گزارشی با عنوان «سریال بهکارگیری افراد زاویهدار اینبار در شورای اطلاعرسانی دولت» به انتصابات جدید صورتگرفته در شورای اطلاعرسانی دولت واکنشی تند نشان داده است.
این روزنامه در گزارش خود نوشت: «اخیراً رئیس شورای اطلاعرسانی دولت که رفاقت و کلهپاچهخوری با شهرام جزایری (مفسد اقتصادی بزرگ دوره اصلاحات) را در کارنامه دارد، چند نفری را که دارای سوابق سوء هستند، به عضویت این شورا درآورده است. در میان این افراد، دو بازداشتی فتنه ۸۸ دیده میشوند.»
درهای دولت همچنان به روی عناصر فتنه گشوده است. دولت از زاویهدارها با انقلاب اسلامی استقبال میکند و به آنها پست و مقام میدهد. این روند از مرحله تشکیل دولت آغاز شد و شمار زیادی از افرادی که در قالب شورای راهبری کابینه و کمیتههای آن، مأمور انتخاب و معرفی اعضای دولت بودند، خود سابقه همسویی با دشمنان نظام و ضربه به منافع ملی را داشتند.
از جمله موارد سوء در کارنامه آنها از این قرار بود؛ همراهی با سرویسهای اطلاعاتی دشمن، محکومیتهای امنیتی، آلودگی به فساد، بیاعتقادی به نظام و انقلاب، همسویی و همراهی برملا شده با مثلث آمریکا و انگلیس و اسرائیل در فتنهها و آشوبها، ملاقاتهای پنهان با دشمنان تابلودار ایران در آمریکا و دریافت دستورالعمل برای ایجاد فتنه در کشور، درخواست از آمریکا برای اِعمال تحریمهای فلجکننده علیه ایران اسلامی، توصیه به شورای روابط خارجی آمریکا برای مداخله در امور داخلی ایران، مخالفت و سنگاندازی در مسیر تقویت تسلیحاتی ایران، برباد دادن ۸ ساله انبوهی از امکانات و ظرفیتها و بیتالمال برای مقابله با تحریمها و دو برابر کردن آنها، بازگرداندن کشتی حامل ملزومات غذایی و دارویی برای مردم یمن با تشر جان کری وزیر خارجه وقت آمریکا، حمایت از سند استعماری ۲۰۳۰ با وجود اطلاع از مضمون و محتوای ضداسلامی آن و... از همان زمان هشدارهای متعددی دادیم درباره سوابق سیاه برخی اعضای شورای راهبری کابینه، اطرافیان و مشاوران رئیسجمهور و افرادی که از طرف آنها به دولت پیشنهاد شد، اما هنوز سریال بهکارگیری زاویهدارها در دولت ادامه دارد.
اخیرا الیاس حضرتی، رئیس شورای اطلاعرسانی دولت که رفاقت و کلهپاچهخوری با شهرام جزایری (مفسد اقتصادی بزرگ دوره اصلاحات) را در کارنامه دارد، چند نفری را که دارای سوابق و پیشینه سوء هستند، به عضویت این شورا درآورده است. در میان این افراد، دو بازداشتی فتنه ۸۸ دیده میشوند.
یکی از این افراد که تصاویری از وی با خانواده در خارج از کشور در حالیکه حجاب ندارند، منتشر شده است، علیرغم اینکه در فتنه ۸۸ بازداشت شد، با حضور در ستاد روحانی در انتخابات ۹۲ توانست به عرصه سیاست بازگردد و سمت مشاور برخی مسئولان دولتی را بگیرد. وی با وجود کارشناسی تاریخ، مشاور وزیر صمت (محمد شریعتمداری) و رئیس سازمان برنامه و بودجه و نیز مشاور بینالملل (!) وزیر رفاه در دولت روحانی بوده و از وی به عنوان یکی از عناصر کاسبکار یاد میشود.
خود حضرتی در انتصابی اشتباه، به این جایگاه گماشته شده و از سوابقش، تکلیف افرادی که منصوب میکند، معلوم است.
روزنامه وی (اعتماد) ۲۰ آبانماه با تیتر «آسمان آبیتر میشود»! بیتدبیری دولت در ذخیرهسازی سوخت نیروگاهها و قطع برق را به تدبیر دولت برای توقف مازوتسوزی نسبت داد، در حالیکه مازوتسوزی در نیروگاهها ادامه داشت.
پس از آن هم در حالی که مدیران دولتی دستور گرانی خودرو، نان، لبنیات، دارو، گاز، برق، بلیت قطار و ارز را دادند، همین روزنامه عبارت «خزان تورم در پاییز» را تیتر یک خود قرار داد و مدعی شد که شتاب افزایش قیمتها گرفته شد (!)
تضاد این طیف با بینش رئیسجمهور که بر پیروی از سیاستهای کلی نظام و رهنمودهای رهبر انقلاب تأکید دارد، آشکار است. دولت اگر در پی حل مشکلات مردم است، نمیتواند از عناصری استفاده کند که نقشهشان ایجاد ترس و نارضایتی، القای یأس، سیاهنمایی، تبرئه دشمن و بازخواست نظام برای تأمین نیاز آمریکا و بردن کشور به مسلخ بردگی است. از اینرو، اگر دولت به اهل فتنه و زاویهدارها با انقلاب میدان داد، معلوم میشود از مردم جدا شده و همت و انگیزهای برای حفظ منافع ملی و پیشرفت کشور ندارد، زیرا این طیف همواره نشان دادهاند که نسبتی با مردم ندارند و در دولت روحانی با سوءمدیریت عمدی و در خیانتی آشکار در راستای همکاری با آمریکا، اثربخشی به تحریمها، قمار مذاکره و خلع قدرت از کشور، سراغ عصبانی کردن رفتند و سفره آنها را خالی کردند، به طوری که روزنامه مدعی اصلاحات شرق خرداد ۹۹ تأکید کرد؛ «در صورت رشد اقتصادی هشت درصدی از سال ۱۳۹۹ به بعد، حداقل به شش سال زمان نیاز خواهد بود تا به سطح درآمد سرانه سال ۱۳۹۰ بازگردیم.» امروز نیز گرانسازی و افزایش نارضایتی از برنامههای آنهاست و با ایجاد ناامیدی نسخه اعتماد دوباره به دشمن و وادادگی مقابل آن را میپیچند. افرادی که امروز با یأسپراکنی و هدف قرار دادن امنیت روانی مردم، میخواهند کشور را دچار عقبگرد دوباره کنند، طبق فرمایش رهبر حکیم انقلاب مرتکب جرم شدهاند و باید با آنها برخورد لازم انجام شود.
نمیشود رئیسجمهور از وفاداری و اجرای سیاستهای کلی ابلاغی از سوی رهبر انقلاب بگوید، اما افرادی در دولت منصوب شوند که سرگرم پادویی برای دشمن بوده و اعتقادی به انقلاب اسلامی ندارند. رفتار از روی صداقت با رئیسجمهور توسط آنها بعید است. دولت با ایجاد تحول در رویه خود، عناصر دارای تعهد، تخصص و شیفته انقلاب و آرمانها را به عنوان همکار خود انتخاب کند.