شناسهٔ خبر: 70577878 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

نصب ۳۵۰ پنل خورشیدی توسط مددجویان مرکزی هدفگذاری شد

اراک- مدیر کل کمیته امداد استان مرکزی توانمندسازی مددجویان را رویکرد محوری این نهاد دانست و گفت: نصب ۳۵۰ پنل خورشیدی توسط جامعه هدف این نهاد در استان هدفگذاری شد.

صاحب‌خبر -

سید مهدی عبادی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: رویکرد کمیته امداد استان مرکزی در سال‌های اخیر از شیوه سنتی و حمایتی به توانمندسازی خانواده‌ها تغییر نگرش داده و در طی این گذار تحولات زیادی در سطح کشور اتفاق افتاده است.

وی افزود: اکنون نگرش کمیته امداد به سمت توسعه اشتغال‌های دانش‌بنیان متمایل و با توجه به ناترازی‌های موجود در بحث انرژی، ایجاد پنل‌های خورشیدی یکی از مهم‌ترین نمونه‌های شاخص از این ظرفیت است.

مدیر کل کمیته امداد استان مرکزی گفت: در سال‌های اخیر، با پیگیری‌های انجام شده و بر اساس تفاهم‌نامه کمیته امداد با مجموعه ساتبا، خانواده‌ها می‌توانند با نصب پنل‌های خورشیدی پنج کیلوواتی در حیاط منزل یا پشت‌بام وارد این چرخه شوند و باید اذعان کرد این اقدام موجب کمک به تولید برق، حل ناترازی‌ها و حمایت اقتصادی از خانواده‌ها می‌شود که سهمیه کمیته امداد مرکزی در این طرح، نصب ۳۵۰ پنل پنج کیلوواتی خورشیدی توسط مددجویان هدفگذاری شده است.

عبادی در خصوص ایجاد مزارع پنل خورشیدی و پنل‌های تجمیعی گفت: با توجه به سفر مدیرعامل بنیاد حیات کمیته امداد و دیدار با استاندار، تعهد شد که میزان سه مگابایت اعتبار تا پایان سال جاری و ۱۰ مگابایت اعتبار در سال آینده، خارج از اعتبارات استانی به کمیته امداد استان اختصاص یابد.

وی افزود: با ابلاغ دستورات جدید توسط استاندار، اکنون وارد مرحله عملیاتی شده‌ایم و در خصوص تأمین زمین مشکلی وجود داشت که پیگیری لازم برای اخذ مجوزهای قانونی لازم و آغاز عملیات اجرایی به صورت همزمان در حال انجام است و تا پایان سال حداقل یک مگابایت از این سه مگابایت به شبکه وصل خواهد شد.

مدیر کل کمیته امداد استان مرکزی بیان کرد: نوع رویکرد این نهاد حمایتی در پرداخت تسهیلات، تخصیص وام‌های خرد و وابسته به افراد نیست بلکه حمایت‌ها به عنوان زنجیره‌ای تعریف می‌شوند.

عبادی افزود: در بحث دام و حمایت از دامداران نیز زنجیره حمایتی از مرحله خرید دام، دامپزشکی، تأمین آذوقه تا مرحله نهایی در نظر گرفته شده است.

استان مرکزی ظرفیت بسیار بالایی در حوزه قالیبافی دارد

وی با اشاره به اینکه استان مرکزی دارای ظرفیت بسیار بالایی در حوزه قالیبافی است، گفت: چرخه حمایتی برای قالیبافان از مرحله آموزش، تأمین مواد اولیه، نظارت بر بافت و ارائه به بازار شکل گرفته است که این امر باعث اطمینان خاطر مددجویان از انباشته نشدن تولیداتشان می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد استان مرکزی گفت: یکی دیگر از مسائل مهم، آموزش فعالیت در بازارهای مجازی به مددجویان است که با توجه به گسترش تجارت آنلاین، آموزش‌های لازم به مددجویان برای ورود به این بازارها می‌تواند تأثیر زیادی در بهبود وضعیت اقتصادی آن‌ها داشته باشد.

عبادی تاکید کرد: به طور حتم ارائه این آموزش‌ها به این جامعه هدف کمک می‌کند تا محصولات خود را به بازارهای بزرگ‌تر معرفی کرده و از این طریق به استقلال اقتصادی دست پیدا کنند.