شناسهٔ خبر: 70571714 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

رفع بوی نامطبوع کارخانه‌های پودرماهی قشم در ایستگاه آخر

مدیر شیلات و کشاورزی سازمان منطقه آزاد قشم گفت: مرحله پایانی عملیات اجرایی رفع بوی نامطبوع حاصل از فعالیت کارخانه‌های پودرماهی در شهر سوزا قشم از امروز آغاز شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قشم، مریم نوری بالانجی عصر امروز در حاشیه آغاز مرحله پایانی عملیات اجرایی رفع بوی نامطبوع حاصل از فعالیت کارخانه‌های پودرماهی در شهر سوزا قشم در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: بوی نامطبوع حاصل از فعالیت کارخانه‌های پودر ماهی در شهر سوزا قشم یکی از مشکلات دیرینه مردم منطقه بود که رفع این موضوع با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان و انجام عملیات اصلاحی از ماه گذشته در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: امروز در مرحله آخر شاهد استمرار عملیات اجرایی بهسازی، اصلاح و ارتقای سیستم‌های بوگیر، بوسوز و تصفیه پساب در فاز دوم و پایانی مهار بوی نامطبوع حاصل از تولید در کارخانجات پودر ماهی هستیم.

مدیر شیلات و کشاورزی سازمان منطقه آزاد قشم، گفت: امروز با آغاز نصب تأسیسات جدید گام‌های پایانی مهار بوی نامطبوع حاصل از تولید کارخانجات برداشته شده و به‌زودی نوید رفع مشکل یادشده به ساکنین شهر سوزا داده خواهد شد.

نوربالانجی با تاکید بر رعایت الزامات زیست محیطی از واحدهای تولید و برخورد با متخلفان، تاکید کرد: با رعایت الزامات محیط زیستی، معضل بوی نامطبوع ناشی از تولید پودر ماهی به عنوان یک محصول استراتژیک و ضروری صنعت شیلات و آبزی‌پروری، در سطح جزیره از بین خواهد رفت.

وی خاطرنشان کرد: تولید پودر ماهی یک صنعت پرتقاضا و استراتژیک در اقتصاد دریامحور بوده که پایه دیگر صنایع شیلاتی همچون تکثیر و پرورش آبزیان محسوب می‌شود، از همین جهت در تلاش هستیم تا ضمن رعایت حقوق عامه و مهار بوی نامطبوع، با اجرای الزامات محیط زیستی تولید پودرماهی و ماهی خشک ذیل طرح ساماندهی تدوین شده در جزیره قشم ضابطه‌مند شود.

انتهای پیام/7558/