به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، در حالی که یمنیها از حدود یک ماه گذشته، حملات موشکی و پهپادی خود علیه اهداف مختلف رژیم صهیونیستی را شدت بخشیدهاند و به اذعان محافل عبری، شهرک نشینان در مرکز فلسطین اشغالی و مشخصاً تل آویو از ترس موشکهای یمنی خواب ندارند و بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم اشغالگر هم مجبور شده در زیر زمین بماند، یک کارشناس امور نظامی منطقه اعلام کرد که موشکهای شلیک شده توسط جنبش انصارالله یمن به سمت مواضع صهیونیستها در فلسطین اشغالی، شکست تشکیلات پدافندی پیشرفته تلآویو در مقابل موشکهای یمنی را فاش کرد.
«الیاس حنا» کارشناس نظامی امور منطقه در گفتگو با الجزیره اظهار داشت که شکست سامانههای پدافندی ارتش اسرائیل مقابل موشکهای یمنی، بیانگر نواقص موجود در سامانههای پدافندی رژیم صهیونیستی و همچنین آمریکا و سامانه تاد است؛ زیرا این سامانهها مجهز به تجهیزاتی هستند که میتواند موشکها را قبل از رسیدن به آسمان فلسطین اشغالی رهگیری کند، اما با این وجود دیدیم که در برابر موشکهای یمن ناکام بودند.
در حالی که صهیونیستها مدام تلاش دارند وانمود کنند که موشکهای یمنیها را رهگیری کردهاند، اما تصاویر منتشر شده حاکی از آن است که موشکهای یمن با دقت به اهداف مورد نظر اصابت کردهاند و تقریباً هر بامداد بیش از 2 میلیون اسرائیلی مجبورند به پناهگاه فرار کنند. مقامات یمنی هم در بیانیههای رسمی به این منظور، از موفقیت حملات موشکی و پهپادی ضد اشغالگران صهیونیست خبر میدهند.
الیاس حنا تاکید کرد: موشکهای یمنیها احتمالاً به فناوریهای جدیدی مجهز شدند که آنها را قادر میسازد به سامانههای پدافند هوایی آمریکا و اسرائیل که در مقابله با پهپادها هم چالشهای زیادی دارند، نفوذ کنند.
این کارشناس نظامی خاطرنشان کرد: در حال حاضر یمن به یک جبهه حمایتی بزرگ از غزه تبدیل شده و روند عملیاتهای آن نشان میدهد، حملات اسرائیلیها علیه یمن به هیچ وجه مانع ادامه عملیاتهای نیروهای مسلح این کشور ضد رژیم صهیونیستی نمیشود.
از نخستین لحظات آغاز نبرد طوفان الاقصی در هفت اکتبر 2023 سامانههای پدافندی اسرائیل، شکست خود را در رهگیری موشکها و پهپادها ثابت کردند. با تشدید تجاوزات اسرائیل علیه نوار غزه و سپس پیوستن گروههای مختلف محور مقاومت به نبرد طوفان الاقصی، پایگاههای نظامی و تاسیسات حیاتی اسرائیل به شکل مکرر طی 15 ماه مورد هدف قرار گرفته است و واقعیت بزرگی که به همه از جمله خود اسرائیلیها ثابت شد، این بود که تشکیلات پدافندی ارتش این رژیم، علی رغم تبلیغات فراوان درباره فناوریهای دفاعی خود، قدرت محافظت از مراکز نظامی و جبهه داخلی صهیونیستها را در مقابله با تهدیدات موشکی و پهپادی ندارد.
سامانههای پدافندی رژیم صهیونیستی، برای یک سال کامل، قادر به مقابله با موشکهای مقاومت نبودند و در مقابله با موشکهای مافوق صوت و انواع موشکهای شلیک شده از لبنان، عراق، یمن و ایران ناکام ماندند. این شکست اسرائیلیها در عملیاتهای «وعده صادق 1» و «وعده صادق 2 » ایران که در ماههای آوریل و اکتبر 2024 انجام شد، کاملا مشهود بود.
رژیم اشغالگر اسرائیل که از دهههای گذشته در تلاش برای ایجاد ائتلافهای منطقهای با کشورهای عربی، ضد محور مقاومت و در راس آن جمهوری اسلامی ایران بوده است، بعد از شکست سنگین تشکیلات پدافندی آن مقابل موشکهای محور مقاومت و به ویژه ایران در جریان نبرد طوفان الاقصی، به سرعت متوسل به آمریکا شد و از این کشور خواست یک پروژه پرهزینه برای حمایت از سیستمهای پدافندی ارتش اسرائیل اجرا کند؛ اما باز هم نتوانست در حل چالش مقابله با موشکها و پهپادهای مقاومت موفق شود.
تحلیلگران سیاسی معتقدند که استقرار سامانه تاد آمریکا در فلسطین اشغالی، در چارچوب حمایت روانی واشنگتن از صهیونیستها قرار دارد و از نظر نظامی، سود زیادی برای اسرائیل نخواهد داشت؛ به ویژه اینکه علاوه بر هزینههای نظامی سنگین سامانه مذکور، این سامانه باز هم چندین بار در رهگیری موشکهای مقاومت شکست خورده است.
در شرایطی که یمنیها طی چند هفته گذشته تبدیل به بزرگترین کابوس صهیونیستها به ویژه در تل آویو شدهاند، امروز هم یحیی سریع سخنگوی رسمی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد که که نیروی موشکی این کشور دو عملیات نظامی منحصر به فرد در یافای اشغالی و جنوب قدس اشغالی با دو موشک انجام داد که موشکها به اهداف خود اصابت کردند.
بر این اساس، نیروی موشکی یمن در اولین عملیات فرودگاه «بنگوریون» رژیم اسرائیل را با موشک بالستیک مافوقصوت «فلسطین2» هدف قرار داده است. در دومین عملیات هم نیروی موشکی این کشور نیروگاه برق در جنوب قدس اشغالی را با موشک بالستیک ذوالفقار هدف قرار داد.
انتهای پیام/
∎