یونس بهاروند، در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در خرمآباد با اشاره به طرح جایگزینی مدارس سنگی و ناایمن، گفت: این طرح با هدف توسعه عدالت در فضاهای آموزشی اجرا شدهاست.
او اضافه کرد: 33 مدرسه سنگی بالای بیش از 10 دانشآموز در لرستان شناسایی شدهاند و این مدارس نیازمند جایگزینی فوری با مدارس استاندارد هستند.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس لرستان ادامه داد: ما با همکاری نهادها، خیّران و کمکهای مردمی، هرچه سریعتر میتوانیم مدارس سنگی را با مدارس استاندارد جایگزین کنیم.
بهاروند بیان کرد: حمایتهای خیّران میتواند شرایط تحصیل دانشآموزان در مناطق محروم را بهبود بخشد و در رفع محرومیتهای آموزشی تأثیرگذار باشد.
او با اعلام دستور رئیسجمهور در جلسه 19 آذرماه، بیان کرد: دستورالعمل جدیدی برای رفع محرومیت از فضاهای آموزشی، بهویژه مدارس کانکسی، سنگی و تخریبی با هدف کاهش تراکم کلاسها در مناطق محروم صادر شدهاست.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس لرستان با اشاره به پروژههای جایگزینی مدارس کانکسی در این استان، توضیح داد: سازمان نوسازی مدارس پروژههای جایگزینی مدارس کانکسی را از سال 1401 آغاز کردهاست.
بهاروند با بیان اینکه لرستان با 170 پروژه جایگزینی مدارس کانکسی، بیشترین تعداد پروژه در کشور را دارد، اعلام کرد: 80 پروژه از این 170 پروژه در روستاها آماده بهرهبرداری است.
او با اعلام اینکه 90 پروژه آموزشی لرستان بین 50 تا 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، اذعان کرد: هدف ما این است مدارس کانکسی بالای 10 نفر را با مدارس استاندارد تا پایان سال 1403، جایگزین کنیم.
انتهای پیام/ 644