شناسهٔ خبر: 70552335 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: رویدادایران | لینک خبر

دو بار فرصت ترمیم معدل در سال برای دانش آموزان تصویب شد؟

معاون دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با بیان اینکه دانش‌آموزانی که مطالبه افزایش تعداد دفعات «ترمیم معدل» را داشته‌اند با مراجعه به شورای عالی دیدگاه‌های خود را در این رابطه مطرح کرده‌اند که در جلسه امروز شورا به آن پرداخته خواهد شد گفت: با توجه به تغییر تراز و ضرایب دروس در هر سال و دادن فرصت

صاحب‌خبر -

معاون دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با بیان اینکه دانش‌آموزانی که مطالبه افزایش تعداد دفعات «ترمیم معدل» را داشته‌اند با مراجعه به شورای عالی دیدگاه‌های خود را در این رابطه مطرح کرده‌اند که در جلسه امروز شورا به آن پرداخته خواهد شد گفت: با توجه به تغییر تراز و ضرایب دروس در هر سال و دادن فرصت دوباره به دانش‌آموزان در جهت ارتقای نمرات، چون به نحوی عدالت آموزشی نیز برقرار می‌شود، شخصا با افزایش تعداد دفعات ترمیم نمره دانش‌آموزان مخالفتی ندارم اما در نهایت تصمیم این شورا ملاک عمل است.

به گزارش ایسنا، هفته گذشته ابراهیم پور عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اعلام کرد که «وزارت آموزش و پرورش و وزیر با دو بار فرصت ترمیم معدل در سال برای دانش آموزان موافقت کرده است و بناست این امر به عنوان دیدگاه وزارت آموزش و پرورش، به شورای عالی انقلاب فرهنگی منعکس شود».

بدنبال این امر موضوع از طرف شورای عالی انقلاب فرهنگی پیگیری شد که سیدجلال موسوی معاون ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفت‌وگویی با ایسنا اعلام کرد که «شورای عالی انقلاب فرهنگی با اصل تعدد ترمیم سابقه تحصیلی و معدل موافق است اما معمولا برداشت اشتباه این است که ترمیم معدل توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی باید تصمیم‌گیری شود چرا که اصلا این مصوبه شورا نیست بلکه مصوبه آموزش و پرورش است و باید توسط اعضای شورای آموزش و پرورش تصویب شود».

وی همچنین گفته بود که «با توجه به اینکه این امر باعث استرس دانش‌آموزان می‌شود تاکنون چندین بار نامه‌نگاری و موافقت خود را مبنی بر بیش از یک بار فرصت به دانش‌آموزان، اعلام کرده‌ایم و آموزش و پرورش در حال بررسی موضوع است و قرار شده که تجدید نظر انجام دهد».

موضوع به وزارت آموزش و پرورش سوق داده شد که زارعی رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش‌وپرورش نیز در گفت و گو با ایسنا درباره مطلب انتشار یافته گفت: «موافقت وزارت آموزش و پرورش هنوز به تصویب نرسیده و در جلسه آتی شورای عالی آموزش و پرورش بین اعضا بررسی انجام می شود و در صورت هرگونه تصمیم، نتایج منعکس می شود و هر آنچه اعلام شده صحبتی است که از طرف آموزش و پرورش هنوز اعلام نشده است.

این موضوع مصوبه شوراست، اما چطور قبل از تشکیل جلسه مصوبه صادر شده است؟ حال آنکه در جلسه باید بررسی‌ها انجام و نهایت مصوبه تصویب شود.»

بنابراین با توجه به ضرورت و اهمیت موضوع برای دانش آموزان و کاهش نگرانی ها از حیث نتیجه کار، موسی‌الرضا کفاش معاون دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش و به عنوان یکی از اعضای شورای عالی آموزش و پرورش در گفت و گو با ایسنا درباره مطلب منتشر شده و تحلیل مختصر موضوع ترمیم نمره گفت: تصمیم گیری در خصوص موضوع افزایش تعداد ترمیم نمره دانش آموزان برعهده اعضای شورای عالی است و نظرات موافق و مخالف وجود دارد.

وی با بیان اینکه امروز در جلسه شورای عالی آموزش و پرورش که در دفتر وزیر تشکیل می شود یکی از دستور کارها همین موضوع است افزود: دانش آموزانی که مطالبه افزایش تعداد دفعات ترمیم نمره را داشتند با مراجعه به شورای عالی آموزش و پرورش درخواست‌های خود را مطرح کردند، نظرات و مسائل و دیدگاه‌های آنها مورد توجه قرار گرفته که در جلسه شورا طرح خواهد شد.

معاون دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با بیان اینکه دانش‌آموزان مطرح کردند ۶۰ درصد سوابق تحصیلی در کنکور موثر است و ۴۰ درصد هم نمره آزمون کنکور تاثیر دارد و همچنین آزمون کنکور هر سال برگزار و امکان شرکت در آن برای همه وجود دارد چرا در امتحانات سوابق تحصیلی اجازه بیش از یکبار شرکت داده نمی‌شود؟ ادامه داد: تراز نمرات در هر سال با توجه به تعداد شرکت کنندگان و ضرایب دروس سالانه متفاوت است بنابراین این نکات باید در جلسه مطرح شود تا جمع بندی صورت گیرد.

وی اظهار کرد: شخصا با افزایش تعداد ترمیم نمره موافق هستم اما لزوما نظر بنده نظر شورای عالی نیست؛ با توجه به تغییر تراز و ضرایب دروس، دادن فرصت دوباره به دانش آموزان در جهت ارتقای نمرات، همچنین چون فرصت برای همه یکسان است و به نحوی عدالت آموزش برقرار است، مخالفتی با افزایش تعداد ترمیم نمره ندارم اما در نهایت تصمیم جمع، ملاک عمل است.

به گزارش ایسنا، حال چشمها به جلسه امروز شورای عالی است تا در نهایت سرنوشت جدید دانش‌آموزان در خصوص افزایش تعداد دفعات ترمیم نمره برای شرکت در کنکور رقم بخورد.

 

منبع: etemadonline-692503