يحيي گلمحمدي سرمربي ذوب آهن، در خصوص برتري 2 بر صفر مقابل استقلال، تقابل با پرسپوليس در هفته چهارم و مسائل مختلف ديگر در گفتوگو با تسنيم به سوالات پاسخ داد.
بعد از بازي شما با استقلال، به اين موضوع اشاره شد كه ذوبآهن و گلمحمدي، پرسپوليس را به قعر جدول فرستادند.
الان زود است كه در مورد تيمها قضاوت كنيم و به نوعي ليگ هنوز شروع نشده است چون جايگاه و شكل تيمها از هفته هشتم به بعد مشخص ميشود. ما هم ليگ را بد شروع كرديم و فقط 3 امتياز داريم، پرسپوليس هم 2 امتياز كمتر از ما دارد. شك ندارم كه پرسپوليس با حمايت هوادارانش از اين وضعيت خارج خواهد شد، ضمن اينكه هواداران پرسپوليس از برد ما مقابل استقلال به نوعي خوشحال شدند.
در مورد انتقادهايي كه از برانكو ميشود چه صحبتي داريد؟
صحبت در مورد برانكو زود است. من بازي پرسپوليس مقابل سپاهان را ديدم و پرسپوليس عملكرد خوبي داشت. شك ندارم كه اين تيم در ردههاي بالاي جدول قرار خواهد گرفت و امسال مدعي قهرماني خواهد بود. بازيكنان پرسپوليس ميتوانند با جنگندگي و روحيه بالا، شرايط را تغيير دهند.
فكر ميكنيد پرسپوليس را در هفته چهارم در ورزشگاه آزادي شكست دهيد؟
صحبت در مورد اين بازي زود است ولي ترديد ندارم كه پرسپوليس از استقلال قويتر است و ما بازي سختتري در پيش خواهيم داشت.
مثل اينكه شما گربه سياه استقلال هستيد...
نميدانم چه بگويم. به هر حال لطف خدا و تلاش بچهها باعث شد نتيجه بگيريم و بايد غيرت و تلاش بازيكنان ذوبآهن را تحسين كنم. در مورد سؤال شما هم بايد بگويم كه هميشه انگيزه مضاعفي مقابل استقلال داشتهام و اين انگيزه از زمان بازي در پرسپوليس هم در من وجود داشت. در دوران بازيگري فقط يك بار مقابل استقلال شكست خوردم كه تيم ما بدشانس بود، همان مسابقهاي كه بگوويچ سرمربي بود و ما 2 بر يك شكست خورديم. در دوران مربيگري اما خوشحالم كه مقابل استقلال شكست نخوردم.
فكر ميكرديد در ورزشگاه آزادي استقلال را شكست دهيد؟
در نيمه اول نمايش خوبي نداشتيم. تيم ما جوان شده و بعضي از بازيكنان ما به دليل تجربه كم، تحت تاثير جو ورزشگاه قرار گرفتند. برخي از آنها توانايي خودشان را از دست داده بودند و ترسو بازي كردند اما در نيمه دوم، همه چيز از اين رو به آن رو شد. من به بازيكنان در بين دو نيمه گفته بودم كه اگر هم قرار است ببازيم بايد شجاعانه ببازيم و ترسو نباشيم. خوشبختانه بازيكنان در نيمه دوم نمايش خوبي داشتند و حريف را تحت تاثير قرار دادند. ما 6 فرصت گل داشتيم و ميتوانستيم نتيجه بهتري بگيريم. از هواداران ذوبآهن هم تشكر ميكنم كه به تهران آمده بودند و تيم را حمايت كردند. از باشگاه هم تشكر ميكنم و با وجود دو باختي كه داشتيم فشاري روي ما وجود نداشت. بايد از آقاي آذري تشكر كنم.
قبل از بازي اين نگراني را نداشتيد كه مشكلات فصل قبل دوباره در ابتداي ليگ برايتان تكرار شود؟
هميشه يك مربي فكر و خيال زيادي ميكند اما من نگراني خاصي نداشتم چون به مجموعه ذوبآهن اعتماد دارم و اين اعتماد دو طرفه است. اين برد روحيه بخش به ما در آينده كمك خواهد كرد.
در مورد حركاتي كه در كنار زمين انجام داديد و همچنين صحبتهاي نظري جويباري كه گفته حركات شما زننده بود، چه نظري داريد؟
هيجان بازي زياد بود و تيم ما هم دو هفته نتيجه نگرفته بود. من حركت زنندهاي انجام ندادم. نظري جويباري برايم قابل احترام است ولي توصيه ميكنم او در مورد يك مربي نظر ندهد و بايد در مورد جايگاه خودش و مسائلي كه به جايگاه او مربوط ميشود اظهار نظر كند.
مصدوميت حداديفر بهبود پيدا نكرده است؟
قاسم با استراحت روز به روز بهتر ميشود. او زمان زيادي را دور از ميدان نخواهد بود و اميدواريم خيلي زود برگردد
∎