به گزارش خبرنگار مهر، سردار علی محمد نائینی پیش از ظهر در جمع دانشگاهیان اظهار کرد: اسرائیل با اقدامات خود، بهدنبال تخریب زیرساختهای سوریه و مسدود کردن کریدورهای ارتباطی با جبهه مقاومت است. این چالشها نشان میدهد که بازیگران مختلف منطقهای و بینالمللی اهداف متفاوتی را در سوریه دنبال میکنند و منافع ملی مردم سوریه در اولویت قرار ندارد.
معاون روابط عمومی سپاه با اشاره به اقدامات رژیم صهیونیستی گفت: اسرائیل با هدف افزایش امنیت خود و جلوگیری از پشتیبانی جبهه مقاومت، حملات متعددی به مراکز نظامی سوریه انجام داد. این رژیم همچنین تلاش کرد مسیرهای زمینی و هوایی ارتباطی میان ایران و سوریه را مسدود و از استقرار نیروهای مقاومت در منطقه جلوگیری کند.
سردار نائینی با اشاره به تجربه بسیج مردمی در سوریه گفت: قرارگاه دفاع وطنی برای مقابله با تهدید داعش شکل گرفت و نیروهای مردمی سوری در آن سازماندهی شدند. این نیروها که به ۱۲۰ هزار نفر میرسیدند، نقش مهمی در تأمین امنیت مناطق داشتند. اما پس از جنگ با داعش، این تعداد به ۱۰ هزار نفر کاهش یافت و بخشی از آنان خلع سلاح شده و تنها در خدمات ارتش فعال بودند.
سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به ۴۶ سال تهدیدات و فتنههای گوناگون علیه نظام جمهوری اسلامی گفت: الگوهای مقابله با جمهوری اسلامی، از ابزارها و روشها گرفته تا شکل فتنهها، تغییر کردهاند، اما فتنهانگیزی دشمن همچنان ادامه دارد.
وی گفت: ایستادگی بر روی اهداف و آرمانهای انقلاب اسلامی و دستیابی به بازدارندگی کامل در تمامی ابعاد قدرت راه مصون ماندن از تهدیدات و فتنه انگیزی های دشمن است.
داعش، اظهار داشت: حضور ایران در سوریه که با هدایت شهید حاج قاسم سلیمانی شکل گرفته بود، پس از شکست داعش بهتدریج به حضور مستشاری محدود شد.
سردار نائینی در ادامه سخنان خود به تهدیدات اقتصادی و جنگ ترکیبی اشاره کرد و گفت: دشمنان از هر فرصتی برای تضعیف ایران اسلامی استفاده میکنند و ما باید هوشیار باشیم تا فریب نقشههای آنها را نخوریم، ملت ایران بارها نشان دادهاند که در مقابل فشارهای خارجی و تحریمها مقاوم بوده و با اتحاد و ایستادگی دشمنان را مأیوس کردهاند.
سردار نائینی با تاکید بر اینکه انقلاب اسلامی از آغاز پیروزی با انواع چالشها و تهدیدات مواجه بوده است گفت: تقریباً تمامی تجربههای براندازی و مهار که غرب در کشورهای مختلف پیادهسازی کرده، علیه ایران نیز آزمایش شده است؛ آنچه در سال ۸۸ رخ داد بهرهگیری از تجربه انقلابهای رنگی بود، الگویی که غرب در بیش از ۲۰ کشور اجرا کرده و در ۱۷ کشور موفق به براندازی نظامهای سیاسی شده است.
وی افزود: بستر انقلابهای رنگی به طور معمول انتخابات است و آنها از قبل با القای شبهات درباره انتخابات، ذهنیت مردم را هدف قرار میدهند و سپس با تحریک عمومی و ایجاد فضای دوقطبی، مشروعیت انتخابات و نظام حاکم را زیر سوال میبرند.
سردار نائینی با اشاره به نقش کشورهای غربی در طراحی و حمایت از فتنه ۸۸ گفت: اسناد نشان میدهد که سرویسهای غربی و ۱۱ سفارتخانه در فتنه ۸۸ فعال بودند و اتاقهای فکر غربی برای فروپاشی از درون و اجرای انقلاب رنگی برنامهریزی کردند.
وی افزود: دشمنان تصور میکردند با تمام توان خود میتوانند نظام را ساقط کنند اما ملت ایران با بصیرت خود تمامی محاسبات آنها را بر هم زدند.
سردار نائینی گفت: کاری که مردم در ۹ دی ۸۸ انجام دادند، کمتر از فتح خرمشهر نبود، فتنه ۸۸ پیچیدهتر و خطرناکتر از جنگ تحمیلی بود، اما ملت ایران در این آزمون نیز سربلند شدند. قیام مردم در آن سال اوج دفاع از ارزشهای دینی و ملی بود.
معاون روابط عمومی سپاه پاسداران با بیان اینکه رسانههای غربی نیز نتوانستند عظمت حماسه ۹ دی را کتمان کنند، گفت: این حرکت مردمی، فتنه ۸۸ را باطل کرد و یکی از روزهای شیرین و پرافتخار تاریخ انقلاب اسلامی را رقم زد، در این روز عناصر قدرت جمهوری اسلامی ایران شامل باور، ایمان، اتحاد و بصیرت، به بهترین شکل ظهور و بروز پیدا کرد.