مهیار عیار یکی از سریالهای زیبا برای مردم میباشد که هر شب ساعت هشت و سی دقیقه از شبکه سه صدا و سیما پخش میشود. سریال مهیار عیار بیش از دویست و پنجاه بازیگر جلوی دوربین خود دارد. سریال مهیار عیار درباره زندگی یک راهزن میباشد. سریال مهیار عیار ۳۵ قسمت دارد و یک فصل دارد. برای با خبر شدن از جزئیات بیشتر و کسب اطلاعات بیشتر اندیشه معاصر را تا انتها دنبال کنید و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.
خلاصه داستان سریال مهیار عیار چیست؟
سریال مهیار عیار درباره راهزنی است که بر اساس اتفاقی در شهر یزد پای چوبهدار میرود و همان موقع خواهشی را مبنی بر دیدار مادرش مطرح میکند.
جوانمردی برای اینکه راهزن به خواستهاش برسد وساطت میکند و این اقدام باعث میشود او دچار تحول شود و به سمت عیاری بیاید. مهیار از مهارت و ذکاوت خوبی برخوردار است و به مرور با مشکلاتی که در شهر اصفهان برای مردم، داروغه و… اتفاق میافتد، درگیر میشود و هر بار داستان جدیدی روایت میشود.
بازیگران و عوامل سریال مهیار عیار چه کسانی هستند؟
فیلمنامه سریال توسط محمدرضا محمدینیکو نوشته شده و امرالله احمدجو به عنوان مشاور نویسنده همکاری کرده است. طراحی صحنه و لباس به ترتیب توسط مرتضی پورحیدری و ژاله زکیزاده انجام شده است. همچنین طراحی چهرهپردازی برعهده آرمین اسماعیلی بوده است.
در این مجموعه بازیگران شناختهشدهای هنرنمایی کردهاند؛ کامران تفتی در نقش اصلی (مهیار) حضوری درخشان دارد، متین ستوده در نقش خاتون به عنوان یک زن قهرمان معرفی میشود و بهنام تشکر (کلانتر اصفهان) و رامین ناصرنصیر (مباشر خاتون) نیز دیگر نقشهای اصلی مهیار عیار را ایفا میکنند. سایر بازیگران نظیر آتش تقیپور، صفا آقاجانی و جواد انصافی نیز نقشهای مکمل جذابی بر عهده دارند.
به گفته رامین ناصر نصیر که در این سریال نقش مباشر خاتون را بازی کرده، سریالهای تاریخی سختیهای خاص خود را دارند اما جذابیت آنها بیشتر در روایت داستان و بازآفرینی تاریخ است.
علاوه بر متین ستوده بازیگر نقش خاتون، بهنام تشکر در نقش کلانتر شهر اصفهان، سیامک انصاری در نقش داروغه و دیگر بازیگرانی که یاد شد، رویا میرعلمی، مهدی حاجیان، بهروز بختآور، جوادکشانی و سهیل نوشادیان دیگر بازیگران این سریال هستند. همانطور که اشاره کردیم نقش اصلی سریال مهیار عیار برعهده کامران تفتی است.
چرا سریال «مهیار عیار» ارزش تماشا دارد؟
یکی از دلایل جذابیت سریال «مهیار عیار»، فضای تاریخی و داستانهای پرماجرای آن است. این سریال با نمایش دقیق زندگی در دوران صفویه، بیننده را به عمق تاریخ ایران میبرد. ماجراهای هیجانانگیز مهیار، شخصیتهای قوی و جلوههای بصری منحصربه فرد این سریال، تماشای آن را برای مخاطبان لذت بخش میکند.
اگر علاقهمند به داستانهای تاریخی و شخصیتهای قهرمان هستید، تماشای سریال «مهیار عیار» را به شما توصیه میکنیم. این اثر با ترکیب هنر بازیگری، روایت جذاب و طراحی صحنههای تاریخی، تجربهای متفاوت را به شما هدیه میدهد.
زمان پخش و تعداد قسمتهای سریال مهیار عیار
پس از انتشار اولین اخبار مربوط به ساخت سریال، انتظار میرفت این سریال در نوروز ۱۴۰۳ و در شبهای ماه مبارک رمضان به روی آنتن رود. ولی اینگونه نشد و پس از آن پیشبینیها از انتشار سریال در نوروز ۱۴۰۴ خبر دادند. گرچه مجموعه تلویزیونی مهیار عیار برای پخش از شبکه دو سیما ساخته شد، ولی منحل شدن گروههای فیلم و سریال شبکههای تلویزیونی صدا و سیما، و سپس ادغام آنها با مرکز سیما برنامهها را تغییر داد. بدین ترتیب این سریال از ۳ آذر ۱۴۰۳ به روی آنتن شبکه سه سیما رفت.
زمان پخش سریال ساعت ۲۰:۳۰ هرشب است. اگر تماشای یک قسمت را از دست دادید، نگران نباشید. شما در ساعات ۱۲:۴۵ شب، ۹:۴۵ صبح و ۱۴:۴۵ ظهر میتوانید به تماشای تکرار سریال مهیار عیار بنشینید. این سریال، به تهیهکنندگی بهروز مفید، در ۳۵ قسمت تولید شده است. /بلاگ زین
کارگردانی و غیره:
سیدحاتمی چه در ساخت سریال تاریخی مستوران، و چه سریالهای دیگری نظیر محکومین، ثابت کرد کارگردان کاربلد و توانمندی است. اکنون در جدیدترین اثر خود، سریال، به سراغ یک سریال تاریخی رفته و الحق که از پس کارگردانی آن به خوبی برآمده است. طراحی صحنه و طراحی لباسها بسیار قابلتوجه است و به راحتی بیننده را به دورن صفویه میبرد. گریم بازیگران از دیگر نقاط قوت سریال مهیار عیار است.
برای مثال گریم کامران تفتی، در قسمتهای اول که زندانی است، با گریم وی در قسمتهای بعد حسابی متفاوت است و نشان از بهبود اوضاع برای این شخصیت دارد. البته حضور بازیگرانی که عملهای زیبایی انجام دادهاند، در یک سریال تاریخی یک وصله ناهمانگ است، ولی به لطف نقاط قوت سریال میتوان از این امر چشم پوشید.
منبع:اندیشه معاصر