شناسهٔ خبر: 70542870 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

رفع مشکلات برق قم با انرژی خورشیدی/روستای پاچیان خورشیدی شد

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان قم گفت: این سازمان با روستاهایی که تمایل به استفاده از پنل خورشیدی برای تامین برق دارند، همکاری می کند و دولت نیز به آنها وام‌هایی با سود اندک پرداخت می‌کند،به طور مثال کار نصب پنل خورشیدی در روستای پاچیان تمام شده است.

صاحب‌خبر -

علیرضا ایراندوست در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم قم در پاسخ به این سوال که تا پایان سال چه برنامه های دارید، گفت: یکی از کارهای عظیم و بزرگ ما این است که 2 مگاوات پنل خورشیدی که با کمیته امداد و همچنین شرکت توزیع قرارداد بستیم را اجرا کنیم. برای خرید این پنل‌ها جلسه ای داشتیم تا بتوانیم با خریداری تجهیزات مورد نیاز این دو مگابایت را تا آخر سال تحویل دهیم .

وی افزود: در برخی از روستاها، مثلاً پاچیان تقریباً کار تکمیل است. در روستای مشک آباد راهجد و بعضی پادگانای سپاه هم متعهد شدیم که  طرح را اجرا کنیم.

ایراندوست در پاسخ به این سوال که اگر متقاضیانی در بخش های خانگی و تولیدی درخواستی برای پنل خورشیدی داشته باشند، امکان آن را تهیه کنند؟ گفت: اتفاقا اگر فرهنگ استفاده از پنل خورشیدی جا بیفتد یکی از بهترین روش ها برای تولید برق است. برای کمک به متقاضیان حتی وام 150 میلیون تومانی هم در نظر گرفته شده که هر شخصی می‌تواند بگیرد و امسال هم تجمیعی شدن آن را ابلاغ کردند. الان در روستایان پاچیان 20 نفر از خانواده‌های این روستا درخواست داده‌اند و ما وام را برای آنها با بانک هماهنگ کردیم و از طریق وام، پنل‌ها و اینورترا خریداری شده و یک زمینی اختصاص دادند، در آن زمین پنل‌ها نصب شده و کنتور هر خانواده هم جداست و به نام خانواده است. پول هم آخر هر ماه به حساب آن شخص می‌رود. تا 20 سال هم ضمانت دارد.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان قم عنوان کرد: ایران در این قضیه عقب است، یعنی کشورهای دیگر و کشورهای پیشرفته برق خود را از پنل های خورشیدی تامین می‌کنند. ما امیدواریم بتوانیم با این روشی که تجمیعی است و وام 150 تومانی 4 درصد 7 ساله دولتی دارد، اقداماتی را انجام دهیم.

وی افزود: ناترازی قم زیاد است، دو مگاوات اصلاً چیزی نیست و امیدواریم سال بعد با همت بیشتر و حضور بیشتر مردم، شاهد کمبود برق نباشیم.

 رئیس سازمان بسیج سازندگی استان قم تصریح کرد: روستاها در هر جایی که زمین دارند می‌توانند آن را اختصاص دهند تا پنل‌ها در روستا تجمیع شوند. روستای مشک آباد زمین گذاشتند، 51 نفر پیگیر دریافت وام و تهیه پنل خورشیدی هستند.

انتهای پیام /