به گزارش خبرنگار مهر، سید جواد حسینی صبح دوشنبه در جلسه شورای اداری بهزیستی کردستان گفت: کردستان دارای یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر جمعیت است که از این تعداد در حال حاضر ۱۶۰ هزار مددجو در سازمان بهزیستی خدمات مستقیم و غیر مستقیم دریافت میکنند.
وی تصریح کرد: خدمات نقدی، غیرنقدی، امدادی و حمایتی بهزیستی به افراد تحت پوشش بهزیستی ارائه میشود.
رئیس سازمان بهزیستی کشور اذعان کرد: برخی از شهرهای استان از اورژانس اجتماعی برخوردار نیستند و طبق قانون باید شهرهای بالای ۵۰ هزار نفر از این امر برخوردار باشند.
راهاندازی اورژانس اجتماعی در سروآباد
وی گفت: شهرستان سروآباد علیرغم اینکه جمعیتی کمتر از حدنصاب دارد اما سعی براین است تا تعهد راه اندازی اورژانس اجتماعی در سروآباد را داشته باشیم.
حسینی ادامه داد: باتوجه به شرایط خاص کردستان به ۳۵ هزار از مردم استان مددجویانی هستند که مستمری دریافت میکنند و تعدادی هم پشت نوبتی داریم و امروز در تصمیمگیریهایی که خواهیم داشت دهکهای اول استان در پرداخت پرستاری، مستمری وسایل بهداشت و غیره به صفر برسانیم و ویلچر مددجویان نیازمند را تأمین میکنیم.
وی با بیان اینکه اشتغال مددجویان از اهمیت ویژهای برای ما برخوردار است، اذعان کرد: اشتغال زمینه فرصت آفرینی زندگی مستقل را برای مددجویان فراهم میکند.
۸۴ درصد تعهد شغلی مددجویان بهزیستی محقق شد
رئیس سازمان بهزیستی کشور اظهار کرد: در سطح کشور ۶۰ هزار فرصت شغلی در سال جاری سهم مددجویان استان بود که ۸۴ درصد آن تاکنون محقق شده و تا پایان سال صد در صد آن تحقق مییابد.
حسینی گفت: در کردستان ۵۱ درصد از این سهمها محقق شده است و از میانگین اشتغال کشوری عقب هستیم و تلاش میشود که صد درصد در استان محقق شود.
وی افزود: در استان طرح منطقه پاک و عاری از بیکاری مددجویان را در یکی از مناطق استان در قالب شرکت تعاونی کلید میزنیم تا سهم خوداشتغالی و تسهیلات به آنها پرداخت و اشتغال پایدار برای مددجویان ایجاد میشود.
وی از راهاندازی صندوق حمایت و ضمانت از فرصت شغلی معلولان خبر داد و گفت: این صندوق ضمانتهایی برای مددجویان ایجاد میکند تا زمینه اشتغال پایدار مددجو و مسکن آنها را فراهم کند.
وی گفت: ۲۰ هزار مسکن معلولان در سال ۱۴۰۳ در کشور تعهد داریم و بیشتر از ۴۰۰ واحد به کردستان مربوطاست و بانکها نقش مؤثری دارند و باید همکاری بیشتری برای تأمین مسکن مددجویان داشته باشند.