شناسهٔ خبر: 70537460 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: رجا | لینک خبر

حامیان قالیباف وکالت لاریجانی را هم بر عهده گرفتند/ هیچکس نباید نقد شود جز جلیلی!

جریانی که در چند ماه اخیر با ذکر دائمی «انتخابات تمام شد» سعی می‌کند هر نقدی علیه قالیباف را خفه کند، توجه ندارد که رئیس یک قوه در صحنه سیاسی همواره محل نقد جریان‌های مختلف هست و خواهد بود.

صاحب‌خبر -
گروه سیاست-رجانیوز: طی روزهای گذشته جریان رسانه‌ای حامی قالیباف دچار استیصال عجیبی شده است. پس از بروز اختلافات میان رئیس مجلس و دولت در فضای رسانه، حامیان رئیس مجلس تلاش زیادی دارند تا هر نوع انتقاد از قالیباف را مساوی خروج از اسلام و انقلاب و تاییدی بر همسویی افراد منتقد با اهداف اسرائیل و استکبار جهانی اعلام کنند!
 
در عجیب‌ترین نتایج این رویکرد، علی لاریجانی هم به خط قرمز نقد تبدیل می‌شود و چون به سوریه سفر کرده، انتقاد از او بازی در زمین اسرائیل است. ماجرا به همینجا ختم نمی‌شود و در کمال بی‌تقوایی و بی‌اخلاقی، به علت مسئولیت مشاوری رهبر انقلاب، انتقاد از او حمله غیرمستقیم به رهبری تفسیر می‌شود. جالب است که از نظر این افراد، سعید جلیلی با احکام مستقیم از رهبر انقلاب برای نمایندگی ایشان در شورای عالی امنیت ملی، مجمع تشخیص مصلحت نظام، شورای راهبردی روابط خارجی و... را نه‌تنها نقد که باید از صحنه سیاست محو کرد اما نقد لاریجانی ممنوع است!
 
 
داستان وقتی جالب‌تر می‌شود که همین جریان رسانه‌ای، انتقاد نزدیکان لاریجانی از سهم‌خواهی قالیباف را نیز در کنار انتقادات جریان انقلابی از رییس مجلس قرار داده و همگی را به فعالیت انتخاباتی متهم می‌کنند، جریانی که در ۲۰ سال گذشته همواره پای ثابت انتخابات‌ها بوده و البته در آخرین مورد با رای ۳ میلیونی و رتبه ۴ تهران در مجلس، صحنه را واگذار کرده است!
 
این استاندارد دوگانه به حدی غیرطبیعی طراحی شده که بازتاب تخریب‌های روزنامه خراسان علیه جلیلی در رسانه نزدیک به لاریجانی بی‌اشکال است اما پوشش انتقادات همان رسانه علیه سهم‌خواهی قالیباف در دولت پزشکیان، به ائتلاف سیاسی جلیلی و لاریجانی آن هم برای انتخابات تفسیر می‌شود!
 
 
این خط عملیات روانی حتی از موضع‌گیری حمایتگرانه دکتر مخبر در ماجرای استعفای پزشکیان، علیه جلیلی خوراک رسانه‌ای می‌سازد و کسی که از شب پیروزی پزشکیان برای کمک به دولت او و حل مشکلات مردم اعلام آمادگی کرده را، متهم به سکوت رضایت‌مندانه در برابر شایعه استعفای رییس‌جمهور می‌کند. حتی در اقدام دیگری بی‌اخلاقی را به اوج خود رسانده و جلیلی را به تحریک بدنه انقلابی و تجمع اعتراضی علیه دولت متهم می‌کند.
 
به نظر می‌رسد تمام ماجرا یک چیز است: جریانی که در چند ماه اخیر با ذکر دائمی «انتخابات تمام شد» سعی می‌کند هر نقدی علیه قالیباف را خفه کند، توجه ندارد که رئیس یک قوه در صحنه سیاسی همواره محل نقد جریان‌های مختلف هست و خواهد بود و اتفاقاً انتخاباتی دیدن هر انتقادی به رییس مجلس، بیشتر به خاطر این است که هنوز انتخابات نه برای منتقدان که برای حامیان قالیباف تمام نشده است!
 
انتهای پیام/