رئیس سازمان بهزیستی کشور از واریز هدیه یک میلیون تومانی برای جامعه هدف اقلیت مذهبی سازمان بهزیستی همزمان با میلاد حضرت مسیح (ع) خبر داد.
به نقل از روابط عمومی سازمان بهزیستی کشور، سید جواد حسینی گفت: یکی از اتفاقات زیبایی که طی این سالها با حضور مقام معظم رهبری رقم خورده است سرکشی و دیدار معظم له به بهانههای مختلف با اقلیتهای مذهبی است که برای مثال یکی از این دیدارها منجر به انتشار کتابی با عنوان مسیح در شب قدر شد؛ مسیح در شب قدر اثری است که حضور و همنشینی مقام معظم رهبری در بین خانواده شهدای مسیحی را روایت میکند، اثری که جلوه دیگری از همبستگی ملی را به خوبی به نمایش گذاشته است. موضوعی که در این دیدارها پر رنگ است که شاید در نگاه اول عادی به نظر برسد ولی تبیین و روایتش موجب تقویت همبستگی ملی و انسانی در ذیل مقوله «اخلاق» میشود، گفتن از نوع روابط مردم مسلمان ایران با اقلیتهای دینی است.
وی افزود: همزمان با میلاد حضرت عیسی مسیح (ع) و آغاز سال نو میلادی و به منظور تکریم هموطنان اقلیتهای مذهبی و ایجاد وفاق و همدلی میان ادیان، مبلغ یک میلیون تومان برای جامعه هدف اقلیت دینی سازمان بهزیستی در سراسر کشور واریز میشود. این هدیه به مددجویان مسیحی، کلیمی و زرتشتی تحت پوشش سازمان بهزیستی تعلق میگیرد.
در رویدادی دیگر رئیس سازمان بهزیستی فردا به منظور بررسی مشکلات جامعه هدف در استان کردستان با مددجویان اقلیت دینی دیدار خواهد کرد.
همچنین صبح امروز رئیس سازمان بهزیستی کشور با همکار مسیحی سازمان بهزیستی دیدار و از وی تجلیل کرد.
شارژ مرحله جدید بنکارت خرید سبد غذایی کودکان مبتلا به سوءتغذیه
معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از شارژ اعتبار بنکارت خرید سبد غذایی کودکان مبتلا به سوءتغذیه در ماه جاری خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر، اسماعیل گرجی پور، معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از شارژ اعتبار بنکارت خرید سبد غذایی کودکان مبتلا به سوءتغذیه در ماه جاری خبر داد و گفت: بیش از ۱۳۴ هزار کودک ۵ تا ۵۹ ماهه مبتلا به سوءتغذیه در سالجاری بنکارت خرید سبد غذایی میگیرند.
وی افزود: با توجه به دستور رئیسجمهور و تأکید وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مبنی بر رفع فقر در کشور و در راستای تحقق بخشی از وعدههای دولت چهاردهم، سرپرستان خانوار بیش از ۱۳۴ هزار کودک زیر ۵ سال مبتلا به سوءتغذیه (دارای کوتاهقدی، کموزنی، لاغری شدید و…)، بنکارت خرید سبد غذایی از طریق طرح کالابرگ الکترونیکی میگیرند.
معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه برنامه امنیت غذایی کودکان از ابتدای سالجاری، در دو مرحله اجرایی شده است، گفت: این برنامه تا پایان سال ادامه خواهد داشت.
وی درباره نحوه پرداخت سرانه اعتبار خرید سبد غذایی کودکان که به حساب سرپرست خانوار از طریق طرح کالابرگ الکترونیکی انجام میشود، گفت: برای ۱۲۵ هزار و ۶۴۲ کودک دارای سوءتغذیه دهکهای یک تا پنج، مبلغ یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان و برای ۸ هزار و ۷۸۳ کودک دارای سوءتغذیه در دهکهای شش و هفت مبلغ ۶۶۰ هزار تومان برای تأمین سبد غذایی مشتمل بر اقلام مورد تأیید وزارت بهداشت، درمان و آموزشپزشکی در نظر گرفته شده است.
معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: خوشبختانه تخصیص اعتبارات لازم برای اجرای این طرح در سال ۱۴۰۳ به صورت ماهانه از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور ابلاغ شده و مجموع اعتبار هر مرحله حدود ۱۴۴ میلیارد تومان بابت خرید اقلام غذایی است که برای سهولت دسترسی به حساب سرپرست خانوار مشمولان واریز میشود و مشمولین میتوانند از مبلغ تخصیص یافته استفاده کنند.
وی گفت: در همین راستا مقرّر شد اعتبار خرید سبد غذایی مورد تأیید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به ازای هر کودک به صورت یارانه در اختیار سرپرست خانوار دارای کودک مبتلا به سوءتغذیه زیر ۵ سال قرار گیرد.
گرجی پور یادآور شد: این سبد غذایی مشتمل بر ۱۶ قلم کالای اساسی هرم غذایی است.
وی افزود: اقلام سبد تعیینشده در همه فروشگاههای طرف قرارداد کالابرگ الکترونیکی در دسترس خانوار قرار داشته و قابل دریافت است.
معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره نحوه شناسایی کودکان واجد شرایط این طرح افزود: کودکان یادشده از طریق پایش شاخصهای تنسنجی کودک (اندازهگیری وزن و قد و مقایسه با منحنیهای رشد) در پایگاهها و خانههای بهداشت به منظور کاهش سوءتغذیه (لاغری، کموزنی و کوتاهقدی) شناسایی شده و پس از جمعبندی دادهها در دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور، اطلاعات موردنیاز توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزشپزشکی به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارسال میشود.
گرجی پور اظهار امیدواری کرد: با اجرای این برنامه شاهد کاهش سوءتغذیه (لاغری، کموزنی و کوتاهقدی) کودکان، ارتقای امنیت غذایی و افزایش کیفیت خدمات مشاوره تغذیه به مادران از طریق کارشناسان تغذیه در مراکز خدمات جامع سلامت و نیز ارتقای سطح آگاهی، نگرش و عملکرد مادران در زمینه الگوی تغذیه صحیح و رشد کودکان باشیم.