محمد خوشسیما در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل اظهار داشت: در سالهای گذشته و بدون نگاه کارشناسی کلنگزنی مجتمع دامپروری با سرمایهگذاری شستا در شهرستان مرزی گرمی انجام شده بود که امروز متولیان به این نتیجه رسیدند که به خاطر کمبود منابع آب امکان اجرای این پروژه وجود ندارد و پرونده احداث این پروژه به شکل کامل بسته شده است.
وی در مورد آخرین وضعیت سدها و مدیریت منابع آب در شهرستان مرزی گرمی تصریح کرد: 2 سد عمارت و تازهکند در شهرستان گرمی و انگوت احداث شده ولی تاکنون اهالی این 2 شهرستان قطرهای از منابع آب آن بهرهبرداری نکردند.
نماینده مردم گرمی و انگوت در مجلس شورای اسلامی گفت: در حالی که این 2 سد باید آب مورد نیاز کشاورزی، شرب و صنعت گرمی و انگوت را تأمین میکرد اما متأسفانه تنها حقابه زیست محیطی آن رهاسازی شده و هیچ یک از اهالی این شهرستانها از این 2 سد بهرهای را نبردهاند.
خوشسیما افزود: ما از وزیر نیرو خواستهایم تا تخصیص آب را به بخشهای شرب، کشاورزی و صنعت از این 2 سد انجام داده و اهالی منطقه را بیش از این چشم انتظار نگذارد.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: در حالی اهالی شهرها و روستاهای گرمی و انگوت از کمبود منابع آب رنج میبرند که در کنار این 2 سد و منابع آب جاری شده نمیتوانند از نعمت الهی استفاده کنند.
نماینده مردم گرمی و انگوت در مجلس شورای اسلامی ضرورت تأمین آب بخشهای مختلف کشاورزی، شرب و صنعت را از این 2 سد یادآور شد و اضافه کرد: باید روستای فاقد منابع آب نداشته باشیم چرا که در این شهرستان به اندازه کافی ذخایر آبی در هر 2 سد وجود دارد و اهالی 120 روستای انگوت و گرمی باید به شکل پایدار از منابع آب در فصول مختلف استفاده کنند.
خوشسیما بیان کرد: تصفیهخانه سد تازهکند نیز با 20 درصد پیشرفت به حال خود رها شده بود در حالی که با بهرهبرداری از آن روستاهای مختلفی از آب پایدار بهرهمند میشدند که قرار شد به جای اعمال ماده 48، این پروژه در مسیر اجرایی قرار گرفته و با تخصیص 50 میلیارد تومان مراحل تکمیل آن سپری شود.
وی در ادامه یادآور شد: آب و فاضلاب قرار شده تا با ارزیابی مهندسی ارزش زمینه تکمیل این تصفیهخانه را فراهم کند تا نیازی به ماده 23 نباشد تا ما بتوانیم هر چه سریعتر تصفیهخانه سد تازهکند را نیز راهاندازی کنیم.
نماینده مردم گرمی و انگوت در مجلس شورای اسلامی در مورد کلنگزنی بیسرانجام سد کلاسر بعد از گذشت 20 سال تصریح کرد: این پروژه که با 17 میلیارد تومان قرار بود تکمیل شود، امروز حتی با 100 میلیارد تومان نیز قابلیت تکمیل شدن را ندارد.
خوشسیما گفت: مشکلات قانونی در قرارداد عملیات اجرایی این پروژه موانعی را ایجاد کرده بود که قرار شد با تأمین اعتبار و دعوت از پیمانکار زمینه اجرای آن در ماههای آینده فراهم آید تا تکلیف این سد و رفع گلایههای مطرح شده روستاییان را شاهد باشیم.
وی به فرسودگی تأسیسات اولیه و ابنیه این سد اشاره کرد و افزود: متأسفانه طولانی شدن روند احداث سدها به ابنیه و تأسیسات آن نیز صدمه وارد کرده و باید متولیان امر در این زمینه پاسخگو باشند.
نماینده مردم گرمی و انگوت در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: وزارت نیرو قول داده تا بعد از عید در سه ماهه اول سال آینده این پروژه را آغاز کند و ما نیز تاکید بر احداث و تکمیل این سد داریم.
خوشسیما خاطرنشان کرد: سایر سدهای شهرستان گرمی نیز نظیر سینهسر، توسانلو و بیلهدرق قرار است بعد از روند تکمیل مطالعات، از اعتبارات لازم بهرهمند شده و مراحل اجرایی آنها نیز شروع شود.
انتهای پیام/131/.
∎