مراسم بزرگداشت یومالله ۹ دی با محوریت «بصیرتافزایی» و «پاسداری از ارزشهای انقلاب» در میدان امام حسین برگزار شد.
مراسم بزرگداشت یومالله 9 دی با محوریت «بصیرتافزایی» و «پاسداری از ارزشهای انقلاب» در دو بخش تبیینی و میدانی همزمان با سراسر کشور در میدان امام حسین (ع) تهران برگزار شد.
این مراسم از صبح امروز 9 دی 1403 در کلانشهرها و شهرهای بزرگ کشور با حضور پر شور مردم در ساعات مختلف و با سخنرانی سخنرانهای گوناگون برگزار شد.
سخنران این مراسم در تهران حشمت الله قنبری استاد دانشگاه و پژوهشگر تاریخ خواهد بود.
شرکت کنندگان در این مراسم پرچم های جمهوری اسلامی ایران، حزب الله لبنان و تصاویری از رهبر انقلاب اسلامی و شهدای مقاومت را در دست دارند.
در این مراسم شعارهای مرگ بر منافق، مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسراییل و مرگ بر ضد ولایت فقیه سر داده شد.
پرچمهایی با نوشته هایی چون مطیع امر رهبریم و حماسه نهم دی در این مراسم به اهتزاز در آمده است.
در قطعنامه پایانی مراسم بزرگداشت یومالله 9 دی، شرکتکنندگان با تأکید بر واکاوی فتنه 88 و اهمیت ایستادگی در برابر توطئههای نوظهور نظام سلطه و صهیونیسم جهانی، این رسالت را برای هر ایرانی آگاه و مسئول، حیاتی دانستند.
این قطعنامه با الهام از آموزههای بنیانگذار جمهوری اسلامی، حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری، حضرت امام خامنهای (مد ظله العالی)، انزجار شرکتکنندگان از فتنهگران و جنایات رژیم صهیونیستی و حامیانش، بهویژه آمریکا را اعلام کرد. همچنین، یاد و خاطره سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و تمامی شهدای مقاومت اسلامی گرامی داشته شد.
شرکتکنندگان در این اجتماع باشکوه با شعارهای «الله اکبر - خامنهای رهبر» اعلام کردند که در برابر توطئههای صهیونیستی-آمریکایی و تلاشهای معاندین برای برهم زدن نظم و امنیت کشور، همچنان با وحدت و همبستگی ملی ایستادهاند و برای پاسداری از انقلاب اسلامی و خنثیسازی تحریمهای اقتصادی، از هیچ تلاشی دریغ نخواهند کرد.
بر اساس این گزارش، حشمتالله قنبری نیز در این مراسم با اشاره به پانزدهمین سالروز حماسه 9 دی، گفت: این روز یادآور ایستادگی ملت ایران در برابر فتنه تاریک و سیاهی است که در پی دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری رخ داد.
وی افزود: در آن سال، لجاجتهای کور برخی افراد حاضر در انتخابات، زمینه را برای ضربه به مقدسات و ارزشهای انقلابی در اختیار دشمنان قرار داد. دو نفر از نامزدها با ادعای تقلب و سپس با بهانه صیانت از آرای مردم، فضای سیاسی کشور را به آشوب کشاندند. این فتنه با دخالت بیگانگان به سرعت گسترش یافت و دشمنان که از ماهها قبل برنامهریزی کرده بودند، قصد داشتند این انتخابات را به انقلاب رنگی و مخملی تبدیل کرده و نظام جمهوری اسلامی را براندازی کنند.
قنبری در پایان تأکید کرد که حضور ملت ایران در 9 دی، این توطئهها را خنثی کرد و فتنهگران را با یأس و ناامیدی مواجه ساخت./تسنیم