به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، همزمان با اختتامیه هفته پژوهش و فناوری، 21 قرارداد پژوهشی به ارزش بیش از 195 میلیارد تومان، از سوی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه شیراز با گروههای صنعتی و سازمانهای مختلف به امضا رسید.
مدیر امور فناوری و طرحهای کاربردی دانشگاه شیراز در آیین امضای قراردادهای پژوهشی دانشگاه با جامعه و صنعت، گفت: این قراردادها که با سازمانها و صنایع مختلف ازجمله گروه صنعتی فراسان، کولر هوایی آبان و فولاد مبارکه سپاهان منعقد شده است، با هدف نیل به اهداف برنامه راهبردی دانشگاه شیراز و درجهت استراتژیهای کلان دانشگاه برای توسعه پژوهشهای تقاضامحور و گسترش ارتباط با جامعه و صنعت همراه با تهیۀ منابع لازم برای تکمیل زیرساختهای لازم برای ارتقای پژوهش و فناوری در دانشگاه شیراز به امضا رسید و بسترهای ایجادشده در مواد 11 و 13 قانون جهش تولید دانشبنیان در تسهیل این مسیر بسیار راهگشا و ارزشمند بوده است.
مهدی اسکروچی بیان کرد: باتوجه به اولویت تعیینشده در قانون جهش تولید دانشبنیان و اراده دانشگاه شیراز برای نقشآفرینی در حل مسائل و مشکلات استان فارس، بیش از 50 درصد این قراردادها با شرکتها و سازمانهای مستقر در استان فارس منعقد شده است.
مدیر امور فناوری و طرحهای کاربردی دانشگاه شیراز گفت: قراردادهای دانشگاهها با صنعت در بخشهای مختلفی از جمله حمایت از پایاننامهها و رسالههای دانشجویان تحصیلات تکمیلی، ارائه مشاوره پژوهشی، حل مسئله، توسعه فناوری و توسعه دانش است که خروجی آن به اخذ دانش فنی، ارائه راهکارهایی برای حل مشکل و چالشهای حال حاضر صنایع و راهکارهایی برای حل مشکلات جامعه منجر میشود.
وی ادامه داد: علاوه بر آن همراه با اجرای این قراردادها، دانشگاه میتواند تربیت نیروی انسانی لازم برای آینده کشور را به سمت نیازهای واقعی کشور جهتدهی کند. به بیان دیگر دانشجویانی که در این طرحها با اساتیدشان همکاری میکنند به صورت مستقیم یا غیرمستقیم با مسائل و مشکلات جامعه آشنا میشوند و دانش، تخصص و مهارتهای لازم برای مواجهه با این مسائل و ورود به بازارکار را بهتر فرامیگیرند که این از مهمترین وظایف دانشگاه قلمداد میشود.
انتهای پیام/424/
∎