به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایرنا، حسینی با اشاره به مشکلاتی که این روزها موجب بیانگیزگی اساتید و دانشجویان علوم پزشکی شده است، تاکید کرد که با ایجاد همراهی و دلجویی میتوان به ارتقای مهارت و دانش در دانشگاهها دست یافت. وی همچنین از افزایش ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی در سالهای اخیر خبر داد و اعلام کرد که ظرفیت پذیرش دانشجوی دندانپزشکی به ۷۶ درصد و پزشکی به ۷۴ درصد رسیده است.
معاون وزیر بهداشت در ادامه از کمبود منابع مالی برای تامین تجهیزات آموزشی در دانشگاهها خبر داد و گفت که دانشگاههای علوم پزشکی کشور حدود ۹۵ هزار میلیارد تومان بدهی دارند. او افزود که برای تامین این بدهیها و همچنین تجهیزات آموزشی، به حدود ۲۷ تا ۳۰ هزار میلیارد تومان نیاز است. حسینی همچنین از مشکلاتی که در پذیرشهای سهمیهای به وجود آمده است، گفت و تاکید کرد که باید روند پذیرش دانشجویان را منطقیتر کرده تا از مهاجرت دانشجویان جلوگیری شود.
حسینی در بخش دیگری از سخنان خود به سهم پایین سلامت از تولید ناخالص ملی کشور اشاره کرد و افزود: «سهم سلامت از تولید ناخالص ملی زیر ۴ درصد است در حالی که این سهم باید به ۷ درصد برسد». وی تاکید کرد که برای بهبود وضعیت بهداشتی کشور، این سهم باید افزایش یابد.
حسینی با اشاره به افزایش ظرفیت پذیرش در رشتههای مختلف، گفت که برای تربیت دانشجویان جدید به ۲ هزار و ۹۰۰ استاد علوم پایه و ۲ هزار و ۳۰۰ استاد بالینی نیاز است. همچنین، وی از افزایش ۳۰ درصدی حقوق دستیاران تخصصی و فوق تخصصی و ۱۰۰ درصدی حقوق کارورزان خبر داد.
او در پایان از جذب ۵۰۱ نفر اعضای هیئتعلمی و توزیع ۳۰۰ نیروی فوقتخصص در دانشگاهها برای بهبود وضعیت سیستم آموزشی خبر داد و افزود که این اقدامات بهمنظور افزایش کیفیت آموزش و پوشش نیازهای مناطق محروم انجام میشود.