حسین منصوری امروز در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در زنجان اظهار داشت: در مجموع طی سال جاری 11 هزار و 243 مورد بازرسی از واحدهای صنفی استان صورت گرفته که منجر به تشکیل 2 هزار و 38 فقره پرونده شده است.
وی با بیان اینکه الزام واحدهای تولیدی و تجاری به ثبت اطلاعات در سامانه جامع تجارت از مهمترین اقدامات در حوزه بازرسی و نظارت بوده است، تصریح کرد: فعالسازی شیفت بعد از ظهر ستاد خبری و برپایی گشتهای بازرسی و اجرای طرحهای هفتگی بازرسی نیز از دیگر اقدامات جدید در راستای افزایش نظارت در سطح بازار به شمار میرود.
معاون نظارت و بازرسی اداره کل صمت استان ادامه داد: همکاری مداوم با ادارات و صدا و سیمای استان در خصوص برپایی گشتهای مشترک نیز بهبود یافته است.
وی با اشاره به اینکه متأسفانه تعداد زیادی از واحدها موجودی خود را در سامانهها ثبت نمیکردند و این امر مشکلات فراوانی به وجود میآورد، افزود: با بازرسی و نظارت مستمر و برخورد با واحدهای متخلف، این مشکل مدیریت و حل شد.
منصوری با بیان اینکه معمولا بازرسیها به صورت تیمی انجام میشود، ابراز کرد: واحدهای تولیدی از حیث سهمیه دریافتی و موجودی از طریق سامانه جامع تجارت رصد میشوند و همچنین ظرفیتسنجی سالیانه واحدهای تولیدی نیز انجام میشود.
وی گفت: سازمان صمت از طریق سامانه جامع تجارت، سامانه انبارها و سامانه بورس کالا بر عملکرد واحدهای تولیدی و تجاری نظارت میکند.
این مسئول با بیان اینکه سه شاخص برای سنجش عملکرد واحدهای نظارتی وجود دارد، اظهار کرد: نسبت پروندههای متشکله به بازرسی انجام شده از واحدهای اقتصادی، نسبت پروندههای قاچاق بالای 50 میلیون ریال به کل پروندههای قاچاق، و ارتقا کارآیی بازرسی بر اساس سرانه بازرسی به ازای هر بازرس از جمله آن شاخص ها به شمار میرود.
وی در پایان یادآور شد: واحد ستاد خبری سازمان، شکایات را از طریق درگاههای مرکز تماس 124، بستر اینترنتی 124 و گزارشات حضوری دریافت و به کارشناس مربوطه و بازرسان ارجاع میدهد تا بررسی کنند.
منصوری تأکید کرد: پس از بررسی و در صورت احراز تخلف، مراتب به تعزیرات حکومتی ارسال میشود.
انتهای پیام/
∎