احمدرضا اجتهادی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در قم در پاسخ به این سوال که در شهر مقدس قم، خیرین مدرسه ساز چه نقشی را ایفا میکنند، گفت: دست خیرین و مردم را باید بوسید، چون در حوزه مدرسه سازی و البته در همه حوزه ها همیشه وارد عمل میشوند و کمک میکنند. در حوزه ساخت اماکن عمومی به خصوص مدرسه که اقبال خیلی خوبی دارد، از حدود 40 سال پیش در قالب جهاد مدرسه سازی، بعدا در دهه 70 در قالب مجمع خیرین و جامعه خیرین مدرسه ساز کشور کارهای ویژهای انجام شده است.
وی خاطرنشان کرد: ما میتوانیم امروز ادعا کنیم که قریب به نیمی از فضاهای آموزشی ما را خیرین تولید کردند و ساختند. حدود 100 قطعه آموزشی در استان قم را خیرین به مجموعه آموزش و پرورش اهدا کردند و این اتفاق خوبی است. اگر همینها نبود وضعیت ما خیلی از این وضعیت فعلی ناگوارتر و ضعیف تر بود. امروز هم همین اتفاق جاری و ادامه دارد.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس قم افزود: در طول سه سال گذشته هم اتفاقی که افتاده روند حضور خیرین یک حرکت رو به جلو را نشان میدهد. در سال 1402 حدود 50 درصد فضاهای آموزشی را دولت و 50 درصد را مردم و خیرین ساخته اند. امسال هم 40 درصد از فضاهای آموزشی را تا این لحظه خیرین احداث کردند.
اجتهادی در مورد طرح آجر به آجر گفت: این طرح هنوز هم باعنوان "هر شخص یک آجر" جاری است، طرح های جایگزین خوب است. مثل طرح شهید عجمیان که در تابستانی که گذشت مردم در کنار دولت قرار گرفتند و مدارس را رنگ آمیزی کردند، تعمیرات جزئی آن را انجام دادند، فضاها را آماده سازی و بهسازی کردند. در مدارس این اتفاقات قشنگ است و مردم در حوزه مدرسه فوق العاده حضور دارند.
انتهای پیام/
∎