به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو»، شرکت آذریوردسال یکی از نخستین فعالان دوره جدید واردات خودرو است که نخستین محصول وارداتی این شرکت از برند هوندا سدان شهری سیتی بود و سپس مدل های HR-V، سیویک، ZR-V و CR-V را نیز در سامانه جانبازان عرضه کرد و علاوه بر این مدل ها آکورد پلاگین هایبرید و سیویک تایپ R نیز در برنامه عرضه آذریوردسال قرار دارد. این شرکت همچنین نخستین واردکننده شرکتی خودروهای ویژه سامانه جانبازان به کشور است.
ساعات کاری این شوروم از شنبه تا چهارشنبه از ساعت 9 تا 17 و پنجشنبهها از ساعت 9 تا 13 است.
شرکت آذریوردسال همچنین در راستای توسعه شبکه خدمات پس از فروش برای اطمینان خریداران محصولات وارداتی هوندا شش نمایندگی فعال در شهرهای تهران، مشهد، شیراز و تبریز دارد و به دنبال افزایش این تعداد در آینده نزدیک است.
علاقمندان جهت بازدید از محصولات وارداتی هوندا در شوروم مرکزی آذریوردسال می توانند به آدرس کیلومتر 19 جاده مخصوص کرج، ابتدای خیابان الیاسام مراجعه کنند و یا با شماره 04151700200 در تماس باشند.
هوندا CR-V
هوندا CR-V وارداتی به دو موتور بنزینی و برقی مجهز شده است. این کراساوور هیبریدی یک موتور 4 سیلندر با حجم 1993 سیسی دارد که میتواند 148 اسببخار قدرت و 189 نیوتنمتر گشتاور تولید کند. از طرفی یک موتور الکتریکی به کمک پیشرانه احتراق داخلی آمده و میتواند 184 اسببخار قدرت و 335 نیوتنمتر گشتاور را به کمک گیربکس E-CVT به هر چهارچرخ انتقال بدهد. مصرف سوخ ترکیبی این خودرو 1875 کیلوگرمی تنها 6.7 لیتر در هر 100 کیلومتر است که با توجه به وزن بالا این خودرو و پیشرانه هیبریدی آن عدد مناسبی به نظر میرسد. CR-V جدید برای ثبت شتاب 0-100 به 9.5 ثانیه زمان نیاز دارد.
CR-V وارداتی آذریوردسال با سبد کاملی از تجهیزات ایمنی به بازار آمده است. در این کراساوور محبوب 11 عدد کیسه هوا ایمنی تعبیه شده است که شامل : دو کیسه هوا راننده و سرنشین، دو جانبی جلو، دو جانبی عقب، دو کیسه هوا پردهای، دو زانویی سرنشینان جلو و یک کیسه هوا مرکزی بین راننده و سرنشین جلو میشود و CR-V از این نظر پرچمدار تعداد کیسه هوا در بین رقبا هم رده خود است.
سیستمهای کنترلی در این خودرو نظیر: سیستم کنترل پایداری، سیستم کنترل کشش، سیستم کمکی حرکت در سربالایی و سرپایینی، سیستم کمکی ترمز اضطراری و تماس اضطراری (E-CALL) همانند اکثر خودروهای به روز وجود دارد.
از جمله این امکانات میتوان به : سیستم ورود بدون کلید و استارت دکمهای، سقف پانورامیک، شارژر وایرلس، هدآپ دیسپلی، دنده پشت فرمان، درب صندوق برقی، سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک دو کاناله با سیستم پاکسازی هوا، مالتی مدیا 9 اینچی لمسی با قابلیت اندرویداتو و اپلکارپلی، 12 عدد بلندگو سیستم BOSE، روکش چرمی صندلیها، تنظیم برقی صندلیهای جلو، حافظه صندلی راننده، گرمکن صندلیهای جلو و عقب، سردکن صندلیهای جلو، گرمکن فرمان، آینه الکتروکرومیک، نورپردازی داخل کابین، سنسور پارک جلو و عقب، دوربین 360 درجه، ترمز پارک برقی با اتوهلد، چراغهای تماما LED با قابلیت گردش در پیچها، سنسور نور و باران، فرمان برقی، تنظیم حالت رانندگی، کلاستر 7 اینچی دیجیتالی و رینگ 18 اینچی آلومینیومی اشاره کرد.
هوندا CR-V همچنین در نسخه توروب برای جانبازان 50 درصد توسط آذریوردسال وارد کشور شده است که حداکثر توان این پیشرزانه به پیش از 180 اسب بخار می رسد و از نظر امکانات مشابه نسخه هایبریدی است.
هوندا ZR-V
ZR-V هیبریدی وارداتی آذریوردسال به موتور 1993 سیسی تنفس طبیعی با پاشش سوخت مستققیم مجهز است. این موتور توانایی تولید 143 اسببخار قدرت و 186 نیوتنمتر گشتاور را دارد. در کنار این موتور، یک موتور برقی قرار گرفته که در بهترین حالت 184 اسببخار قدرت و 315 نیوتنمتر گشتاور را به کمک گیربکس E-CVT به چرخهای جلو منتقل میکند. شتاب 0-100 اعلامی شرکت برای این کراساوور 1639 کیلوگرمی، در 8 ثانیه ثبت شده که برای این کلاس ابعادی عدد کاملا راضی کنندهای است. نکته مهم در رابطه با این خودرو است که این خودرو نیاز به شارژ توسط منبع بیرونی ندارد و از نمونه پلاگین هیبریدی نیست.
این کراساوور در بحث امکانات ایمنی به امکاناتی چون : 11 کیسه هوا (راننده و سرنشین، جانبی جلو و عقب، پردهای، زانویی راننده و سرنشین و کیسههوای مرکزی بین سرنشینان جلو)، ESC، HAC، HDC، دستیار سرعت هوشمند، کنترل هوشمند چراغهای جلو، سیستم تشخیص خواب آلودگی و سیستمAgile Handling Assist مجهز شده است. همانند اکثر خودروهای مدرن ZR-V هم به سیستمهای ADAS سطح 2.5 مجهز است که شامل : هشدار برخورد از جلو، هشدار حرکت بین خطوط، حفظ خودرو بین خطوط، سیستم ترمز اضطراری اتوماتیک، رادار تابلوخوان، کروزکنترل تطبیقی و رادار نقطه کور میشود که راننده را برای رانندگی ایمن کمک میکند.
یکی از جذابترین امکانات این خودرو، فناوری AHA به معنای سیستم کمکی هندلینگ چابک است که با اعمال ترمز بر روی چرخ داخل پیچ، سبب میشود تا شعاع گردش و پایداری خودرو در سر پیچها افزایش یابد.
در فهرست امکانات کراساوور متوسط هوندا مواردی نظیر : سیستم ورود بدون کلید و استارت دکمه ای، رینگ 18 اینچی آلومینیومی، سقف پانورامیک، هدآپ دیسپلی، مالتی مدیا 9 اینچی لمسی با اندرویداتو و اپلکارپلی، سیستم صوتی BOSE با 12 بلندگو، نورپردازی داخل کابین، شارژر وایرلس، ترمز پارک برقی و اتوهلد، سنسور پارک جلو و عقب، دوربین دنده عقب، سیستم تهویه مطبوع دوکاناله اتوماتیک، تنظیم برقی صندلی راننده در 8 جهت با حافظه، تنظیم برقی صندلی سرنشین جلو در 4 جهت، گرمکن صندلیهای جلو و عقب، گرمکن فرمان، آینه الکتروکرومیک، سنسور نور و باران، درب صندوق برقی، کیت تعمیر لاستیک، آینهتاشوبرقی و 4 حالت رانندگی (اقتصادی، نرمال، اسپرت و برفی) دیده میشود که میتوان گفت با خودرویی با آپشنهای مناسب طرف هستیم.
هوندا HR-V
موتور احتراق داخلی 4 سیلندر تنفس طبیعی این خودرو با حجم 1498 سیسی توانایی تولید 106 اسببخار قدرت و 131 نیوتنمتر گشتاور را دارد. یک موتور الکتریکی که توانایی تولید 131 اسببخار قدرت و 253 نیوتنمتر گشتاور را دارد، به همراه پیشرانه بنزینی قدرت را به کمک گیربکس E-CVT به چرخهای جلو منتقل میکند. این نکته را باید در نظر داشت که موتور بنزینی این خودرو در اکثر مواقع، نقش ژنراتور را برای تولید برق باتریهای ولتاژ بالا ایفا میکند.
هوندا HR-V به 10.7 ثانیه زمان برای ثبت شتاب 0-100 نیاز دارد که با توجه به وزن 1452 کیلوگرمی آن، میتوان این خودرو را جزو کراساوورهای سریع بازار حساب کرد. مصرف سوخت ترکیبی HR-V وارداتی طبق ادعا شرکت ، 5.4 لیتر در هر 100 کیلومتر است.
کراساوور وارداتی آذریوردسال در بحث امکانات ایمنی، به تجهیزات خوبی همچون : 6 کیسههوا (راننده و سرنشین، جانبی جلو و پردهای)، سیستم کنترل پایداری، سیستم کنترل کشش، سیستم کمکی حرکت در سربالایی و سرپایینی مجهز شده است.
هوندا HR-V همانند اکثر خودروهای جدید بازار به دستیارهای کمکی رانندگی مجهز شده که در کارخانه هوندا به اختصار Honda Sensing نامیده میشود. این دستیارها شامل : هشدار برخورد از جلو، کروزکنترل تطبیقی، رادار نقطه کور، هشدار و حفظ خودرو بین خطوط، ترمز اضطراری خودکار، رادار تابلوخوان و نوربالااتوماتیک میشود که رانندگی نیمه خودکار را در اختیار راننده میگذارد.
با نگاهی به فهرست امکانات رفاهی این خودرو، متوجه میشوید که با خودروی تکمیلی طرف هستید. از جمله این امکانات خودرو میتوان به: سیستم ورود بدون کلید و استارت دکمهای، مالتی مدیا 9 اینچی دیجیتالی با قابلیت اندرویداتو و اپلکارپلی، روکش چرم و پارچه صندلیها، گرمکن صندلیهای جلو، گرمکن فرمان، سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک دوکاناله، آینه الکتروکرومیک، سنسور نور و باران، درب صندوق برقی، سنسور پارک جلو و عقب، دوربین دنده عقب، چراغهای تماما LED، فرمان برقی، ترمز پارک برقی و اتوهلد اشاره کرد.
هوندا سیویک
سیویک بنزینی آذریوردسال در جدیدترین نسخه در شوروم مرکزی این شرکت به نمایش در آمده است. این سدان محبوب بازار ایران قرار است با پیشرانه 1.5لیتری توربو با حداکثر توان 180 اسب بخار و حداکثر گشتاور 240 نیوتون متر عرضه شود. مصرف سوخت سیویک با این مشخصات فنی به صورت ترکیبی 6.7 لیتر در صد کیلومتر است. شتاب این نسخه از سیویک 8.1 ثانیه است و فضای بار آن به 512 لیتر می رسد.
از مهمترین امکانات رفاهی و ایمنی این خودرو می توان به هشت کیسه هوا، کروز کنترل تطبیقی، ردار حرکت و حفظ خودرو بین خطوط، سیستم تشخیص خستگی راننده، 8 بلندگو، شیفتر تعویض دنده پشت فرمان، تهویه اتوماتیک، گرم کن صندلی های جلو، نمایشگر مرکزی 9 اینچی، سنسور نور و باران و ... اشاره کرد.
همچنین بر اساس جدیدترین اخبار، اذربوردسال در نظر دارد تا نسخه هایبریدی سدان سیویک را نیز به بازار عرضه کند. زیر کاپوت سیویک هیبرید آذریوردسال یک پیشرانه 2 لیتر تنفس طبیعی قرار دارد که حداکثر توان آن 143 اسب بخار و حداکثر گشتاورش 182 نیوتن متر است. در کنار موتور بنزینی یک پیشرانه برقی قرار دارد که توان تولید حداکثر قدرت 184 اسب بخار قدرت و نهایت گشتاور 315 نیوتن متر را دارد. این دو پیشرانه به صورت ترکیبی حداکثر قدرت حدود 204 اسب بخار را تولید می کند و قدرت از طریق جعبه دنده E-CVT به چرخ های جلو منتقل می شود. سیستم تعلیق در جلو از نوع مک فرسون و در عقب از نوع مولتی لینک است و مصرف ترکیبی این خودرو در شرایط استاندارد حدود 5.5 لیتر اعلام شده است.
در نسخه هیبریدی این سدان وارداتی امکانات رفاهی و ایمنی متنوعی از جمله 9 کیسه هوا (2 کیسه هوای جلو، دو کیسه هوای پرده ای، دو کیسه هوای جانبی جلو، دو کیسه هوای جانبی عقب و کیسه هوای زانوی راننده)، هشدار خروج از خط، هشدار نقطه کور، هشدار برخورد از جلو، 3 حالت رانندگی، کروز کنترل تطبیق پذیر، رانندگی بین خطوط، تابلوخوان، استارت دکمه ای، ورود بدون کلید، نوربالا خودکار، فناوری LED چراغ ها، سانروف، روکش صندلی چرم و پارچه و… به چشم می خورد.
هونداسیویک تایپ R
هوندا سیویک TypeR که آذریوردسال قصد واردات به ایران دارد با کد FL5 بر پایه نسل دوازدهم هوندا سیویک توسعه پیدا کرده است. این سیویک تایپR نخستین سری تایپ R است که از پیشرانه توربو انرژی می گیرد. سیویک تایپR که قرار است به ایران بیاید در سال 2022 رکورد پیست سوزوکا در بین خودروهای دیفرانسیل جلو تمام جهان را کشست و در سال 2023 نیز رکورددار همه خودروهای دیفرانسیل جلو جهان در پیست نوربرگ رینگ شد.
آذریوردسال به سراغ اسپرت ترین خودرو در سبد محصولات هوندا یعنی هوندا سیویک Type R لیفت بک رفته است که با وزن خالص 1480 کیلوگرم از پیشرانه 2 لیتری توربو تزریق سوخت مستقیم با حداکثر توان 325 اسب بخار نیرو می گیرد و با گیربکس 6 سرعته دستی ، شتاب 5.4 ثانیه ای را رقم می زند. سیستم تعلیق این لیفت بک در جلو مستقل مک فرسون و در عقب چند اتصاله است و هر چهار ترمز نیز دیسکی هستند. مصرف سوخت ترکیبی این موشک شهری هوندا حدود 8 لیتر در صد کیلومتر است و تایرهای 265/ZR30 آن رینگ های 19 اینچی مشکی مات دارد. استخراج 325 اسب بخار از یک موتور 2 لیتری توربو کار ساده ای نیست که هر خودروسازی از پس آن بر بیاید. هوندا برای این معجزه به K20C1 متوسل شده است. سیویک تایپR جدید چهره آرام تری نسبت به نسل قبل دارد اما پهنای تایرهای میشلن Pilot Sport 4S در آن افزایش محسوسی نسبت به تایرهای نسل قبلی دارد.
از مهمترین امکانات هوندا سیویک تایپR وارداتی آذریوردسال برای سامانه جانبازان می توان به چراغ های اتوماتیک، سنسور باران، هشدار نقاط کور، تهویه مطبوع اتوماتیک دوگانه، هشت بلندگو، سنسور عقب و جلو، انتخاب حالت رانندگی 4گانه، سیستم های ایمنی و کمک راننده هوندا و ... اشاره کرد. صندلی های جلو به سبک خودروهای اسپرت هوندا و تایپR قرمز رنگ هستند و پدال های استیل ضد زنگ نیز از دیگر مشخصه های این خودرو اسپرت است. این خودرو همچنین یک نمایشگر 9 اینچی مرکزی با اندروید اتو و Apple Carplay و یک نمایشگر 10 اینچی پشت فرمان دارد. سیویک تایپR از سال 2011 دیگر به بازار کشورهای حوزه خلیج فارس عرضه نشده بود تا اینکه با معرفی نسخه FL5، این خودرو بعد از 12 سال، سال گذشته بالاخره بار دیگر وارد بازار کشورهای خلیج فارس شد.
امیرحسین برخورداری – محمد کمال پور
∎