به گزارش "ورزش سه"، وینیسیوس جونیور شب گذشته در مراسم گلوب ساکر ۲۰۲۴ که در شهر دوبی برگزار شود موفق شد جایزه بهترین بازیکن سال و همچنین بهترین مهاجم سال را از آن خود کند تا یک جایزه دیگر را از هم پیش از پایان سال میلادی به دست آورده باشد.
این ستاره برزیلی که پیش از این از سوی فیفا هم به عنوان بهترین بازیکن سال شناخته شده بود در واکنش به دریافت این جایزه بیانیهای منتشر کرد که در آن آمده است: «رسیدن به اینجا آسان نیست. من در راه رسیدن به رؤیاهایم و تنها هدفم که سربلند کردن عزیزانم بود فداکاریهای زیادی کردم.
دریافت چنین جایزه مهمی پایان بسیار خوبی برای سالی عالی برای من بود. پنج جام با رئال مادرید دریافت کردم و این جوایز شخصی از سوی گلوب ساکر هم نشان میدهد که در مسیر درستی هستم. دوست دارم از رئال مادرید، فلامینگو و همچنین تیم ملی برای این که اجازه دادند من به رؤیایم برای فوتبال بازی کردن برسم تشکر کنم.
البته که باید از همه همتیمیهایم هم تشکر کنم. از طرف بهترین بازیکن دنیا.»
فوری| حذف ۳دهک از یارانه بگیران + جزئیات
واریز 5 میلیون تومان برای همه یارانهبگیران از این ساعت | با پیامک به کد دستوری زیر یارانه معیشتی زمستانه خود را دریافت کنید + کد دستوری
حکم همخوابگی و همبستری بدون زوجیت؛تفاوت زنا با رابطه نامشروع را بدانید
فوری| حمله اتمی اسرائیل به سوریه+فیلم
قیمت بنزین جدید اعلام شد؛نرخ سوپر وارداتی
فوری| حذف ۳دهک از یارانه بگیران + جزئیات
حکم همخوابگی و همبستری بدون زوجیت؛تفاوت زنا با رابطه نامشروع را بدانید
قیمت بنزین جدید اعلام شد؛نرخ سوپر وارداتی
جزئیات باز شدن واتس اپ و گوگلپلی بدون فیلترشکن
تصاویر تکمیلی از مراسم وداع با ژاله علو؛از تشییع تا تدفین